Krök hos malin igår!
Publicerat den

Mycket trevlig kväll igår. åkte in till stp vid 6 tiden mötte upp hanna, alexandra och malin. Åt på james sen stack vidare till malin för att fixa oss inför kvällen. Vid nio tiden kom olivia. Sen kom resten vid tio tiden.
Krökade fram tills två då åkte jag hem och alla lämnade festen!! haha :) Nej men malin skulle följa mig till bussen så då fick dem åka hem.






Hänt så mycket spännande! :D
Publicerat den

Det har hänt så mycket så har inte hunnit blogga! I fredagas stack jag till brodern vid halv fyra och förkröka där efter det tog vi limo till söderbloms där vi mötte upp hela släkten och åt god matt. Cirka 24 pers var vi. Otroligt trevligt! Efter att vi käkat och sånt bestämde vi oss för att gå och bowla. Och om jag sög? Har aldrig spelat så dåligt som jag gjorde då! Shit.. Men roligt var det!


När vi stack hem senare vid tolv tiden bestämde jag,mamma och papi att vi skulle in om kockarna.-_- Där träffade man mycket trevligt folk och himla roligt hade vi! ;)
Dock stängde dem vid ett så hann inte va där så länge.







Saknaden är enorm!
Publicerat den


Du Betyde Allt För Mig Och Nu Är Du Bara Vind! Gick Igenom Dina Saker Idag .. Det Gör Ont Hjärtat!
Gud Vad Jag Saknar Dig!
Jag Gick Från Allt Till Inget På Bara Några Sekunder!
Skotet Ekar Fortfarande I Mina Öron!
Jag Ser Framför Mig Hur Du Bara Faller Ner På Marken!
Det Var Inte Rätt ,
Det Var Inte Min Tur Att Mista Dig..
Jag Fick Inte Välja Bort Dig,
Du Tvingades Bort Ifrån Mig!
Jag Älskar Dig!







Veckans planer! :)
Publicerat den






Ute tur blev till hårtdressyr pass
Publicerat den

skulle rida ut mirre men som vanligt total vägrade hon gå fram kom en bit på barnvallen men sen ville hon inte mer och skulle ner i dikena. Kom till en å som hon precis skulle slänga sig i och jag får liksom slänga mig av hästen och ta tag i henne innan hon går i, hade fan brutit benet hästen! Sen kom jag inte upp och var bara jävligt förbannad så gick tillbaka och red henne i paddocken istället så svetten ran på oss båda! Dock blev hon riktigt fin både och traven och galoppen!

Städade även foderkammaren så nu är där rent och fint! Nu är jag super trött och ska sova så godnatt allesammans! :)


Saknar dig så det gör ont! <3




D-ponny kommer nästa vecka :)
Publicerat den

Var ju och prova ponnyn igår. Gick jätte bra och jag blev helt fast i den! Den är smäll fett så får hem den nästa vecka så jag kan börja tävla till hösten med den!:) Jätte söt. Arabkorsning, Jätte små ben och urgulligt huvud. Älskar att hoppa! Hoppade några små språng och han bara flög över hindrena!

Till hösten har jag 2 häästar ! :D Späännande




Kvällstur på mirre ! :)
Publicerat den

Blev en jätte härlig tur på mirre nu på kvällen! Ibörjan var hon tramsig och skulle inte gå fram på barnvallen efter lite tjat och många bockningar/Sparkabakut gick hon fram och vi kunde börja vår mysiga tur ! :) Jobbade på att få henne så avlsappnad som möjlight, grymt fin blev hon i traven. Galoppen fick jag jobba extra mycket på men efter ett tag släppte hon även här så det kändes kanon! Dock är hon väldigt tittig på saker och ting så det är en liten utmaning att rida henne, ibland kan hon få för sig att en sten är livsfarlig och tvärstannar sen slänger sig åt sidan. Knäpp häst! :)

Nu ska jag städa mitt rum! :)






Provrida en polle imorgon ! :)
Publicerat den

I morgon ska jag iväg och provrida en skimmel, 13 år gammal. om allting blir som planerat ska jag rida och tävla den mitt sista ponny år. Blir ju 18 nästa år. Vi får väll se hur det blir ! :)

Här är dén söta ponnyn! :)


Söt va?
Vi får hoppas det går bra!




Dressyr träning Flisa! :)
Publicerat den

Upp tidigt och göra i ordning flisa för dressyr träning. Idag gick det faktiskt riktigt bra med tanke på att jag typ bara ridit hästen 2-3 gånger innan. Gick på dubblaspår ibland och var lite för låg i formen. Kände väll lättare för henne att slippa jobba då. Efter en stund fick jag upp henne i formen och det kändes kanon. Blev redigt trött på slutet. haha inte så konstigt. Min FÖRSTA träning på typ 4 månader. Träningsvärk ? Jadå!

Ikväll blir det söndagsmys med chips och dipa!






Rihanna- California king bed
Publicerat den






Mirre klar hon med! :)
Publicerat den

Nu är mirre också riden. Red liten stund i paddocken bara. Var genom vått så kändes inte hel kul att rida. Känner också att det tog på mig att rida flisa först. Har ju inte tillräckligt ork än att rida två hästar men det kommer!. Mirre kändes endå helt ok. Avslappnad trots att regnet piskade båda i ansiktet. Hade en härlig framåtbjudning och var väldigt pigg och glad idag. Härligt med sådana hästar som bara väntar på att få något att göra och tycker allting är kul! Det är härligt när dem har sådana dagar! :)

Nu är jag dödstrött , ska upp tidigt imorgon så får väll duscha och starta en film sen då ! :) Låter väll bra?


Sötpolle! :)




Första hästen riden och klar! :)
Publicerat den

Då börjar bloggen äntligen med lite häst inlägg för det är ju till största del det den ska handla om. red precis flisa i ösregn. Kändes helt okej faktiskt. Traven kändes bra när jag fick henne samlad. Galoppen drog hon först jätte mycket men när jag visste hur jag skulle göra för att få henne till att gå bra kändes hon rikigt bra. Kanske inte kanon bra men så bra som jag tyckte det kunde gått.

Nu ska jag ut och rida mirre i paddocken., Har jag tur kanske jag hinner rida ut henne innan det blir mörkt annars ska hon trimas i paddocken!. Imorgon är det upp tidigt och dressyr träna flisa.

puuss


Louise och flisan :)
(Hoppas det är ok att jag snodde bilden?Annars får du skriva till mig så tar jag bort den )





You Make Me Smile !
Publicerat den

stack till lund vid tolv tiden och fikade med mina flickor. Gick runt lite och kollade bla vad en tattoering skulle kosta. shoppade lite och bara myste runt. Tog med mig subway hem. Mums! ;) jäkligt länge sen jag åt det nu när man inte går i skolan. Stack hem vid tre tiden och bara lullat runt lite här hemma. Finns inte så mycket att göra när det regnar.

Precis kollat film med oscar och ska snart gå och lägga mig. Natti natti sleep well.


You Make Me Smile




Fotographerade pollarna igår ;)
Publicerat den

Snart drar vi till mormor och morfar och käkar tårta. Så nu är det lite fix och sånt. Hämtar upp malin, hanna och alex sen när vi kör tillbaka. blir nog lite mys med film och chips ikväll! ;) Vi får väll se.
Jag tar med mig kameran så blir lite tårtbilder senare :)

Ny header ska försöka komma upp inom kort.
puss





Veckans Planer ;)
Publicerat den

                              
Halva veckan har snart gått men här får ni en liten del av vad jag ska hitta på under veckan fram tills nu.



Sportbilar!!
Publicerat den

Vaknade vid tolv idag, drömde en jätte konstig dröm.. gjorde inte så mycket satt vid dator och var ute i solen. Körde och lekte lite med hondan inne i hagarna. Satte upp massa koner och sånt och gjorde slalom fick packerade osv. Måste ju lära mig köra någon gång. Cycklade till stp vid åtta och kom precis hem. Träffade mina flickor! ;)

Visste ni, jag är helt GAAAAALEN i sportbilar, så fort jag ser en så blir jag alldeles kåt, får man skriva så? Strunt samma för det stämmer ju. Jag älskar sportbilar helt enkelt. Svin snygga är dem! Vad tycker ni? Håller ni inte med mig??

Jaja nu ska jag sova vi hörs imorgon pösss

                            




Mina tre flickor!
Publicerat den

Sommarlov och massa skoj står på listan!.
Imorgon blir det att träffa mina tre flickor, malin, hanna och alex.
På fredag drar vi ett gäng till bakken, dem som vill får följa, vi ska ha massa skoooj helt enkelt! ;)
På löördag blir det massa fest och festligheter! :)
Vem vet det är kanske just du som ser oss?!
Jaja, nu ska jag sova imorgon blir det att gå upp när jag vaknar, rida mirre sen dra in till stp ! :)
Godnatt folks

                                 
                              




Denise bloggar
Publicerat den

Hejsan jag heter denise och ska börja blogga på higcase. Förut hittade ni mig på www.klevenborn.blogg.se men jag tycke bloggen blev för personlig då det handlade mycket om min gamla d-ponny som fick tas bort 8/6 alltså ganska nyligen, så det var dags för en förändring.

Kort presentation:
Började rida när jag var 5 år gammal. fick min första egna shettis när jag var 7 år gammal, melina hete hon, dock red jag henne inte så mycket utan red min grannes shettis goliat istället. Redan från början red jag andras hästar, haha :) Efter ett tag sålde vi henne och köpte en c-ponny , Charlie hete han. Jätte söt men värdens elakaste. Igentligen tror jag inte han var dum han hade bara inte blivit behandlad rätt innan han kom till oss. Han lärde mig iallfall rode om vi säger så. Många dagar sprang jag gråtandes in och många träningar fick vi avbryta.. Man kan inte mer en älska dem endå? :) När jag var 12 år gammal köpte min mamma beach boy till min syster. Dock tog hon inte hand om honom så på hösten fick jag ta över honom. Då stog jag helt plötsligt med två hästar, en c och den d-ponny. på Sommaren när jag skulle bli 14 sålde vi min c-ponny. Jag har haft beachen fram tills nu. Jag har ridit massa andra hästar under tiden också. Bland annat hjälpte jag en vän sälja sitt sto så hade henne ett tag och red henne till försäljning. Red även hennes 3 åriga vallack ett tag. Vi hade en hyrhäst under en period till min "bror" Nicklas som jag hjälpte honom med. Just nu rider jag en kompis häst som heter mirre en jätte trevlig storhäst som behöver uppfostras lite. Vi får se hur framtiden kommer se ut, antingen köper jag en ny häst eller så lånar jag en. Ridningen kommer jag aldrig sluta med. 

Hästar och en del av mitt liv kommer bloggen handla om ! :) Kommentera gärna vad ni vill läsa om, det underlättar en hel del! ;)

                                  






Bloggen startat upp så smått igen..
Publicerat den

Dock behöver jag en ny design då jag startat bloggen själv. Jag vet att det finns många som är duktiga på att göra designer där ute och jag hade varit evig tacksam om ni ville hjälpa mig med en ny desing. Tack på förhand ;)

Jag ska börja med en presentation om mig själv. Kommer in om en lite stund ! :)




Hejsan.
Publicerat den

Nydesign, nya inlägg kommer inom kort :)