Hästapollarna ! :D
Publicerat den

Båda mina hästar gick kanon bra idag! :D

Grannen hade löshoppat en av unghästarna så allting var uppbyggt. så jag bestämde mig för att passa på och löshoppa Gienek. Han hoppade verkligen super bra, det var första gången jag löshoppade honom. Lite roligt att se hur han rör sig och hoppar. i vanliga fall sitter jag ju på ryggen då känner man ju bara och inte ser. Sista språnget låg på 130 oxer ganska bredd och han var högt över. tyckte det räckte där då han började bli trött också. Men löshoppa tänker jag defenetivt göra igen med tanke på hur bra han skötte sig. :D han har verkligen respekt för mig och lyssnar. Tror han hade gjort vad som helst för än! verkligen en guld ponny! :D

Zamora fick lite små trim i paddocken. Känner att jag börjar kunna rida henne riktigt bra i skrittten. Kan ställa henne , göra öppna/slutna , skänkelvikning osv. Hon är ingen lätt häst men verkligen jätte rolig att rida och jag lär känna henne mer och mer för varje dag. Då lär jag mig HUR jag ska rida henne. Travade ganska mycket idag då jag inte tycker det tar skada på hennes ben alls utan det blir snarare bara bättre. Här kunde jag hålla henne samlade i båda varven. Inte hela tiden för det orkar jag inte men det kommer. Jag ser inte att jag behöver stressa fram. Tar varje dag som kommer och att jag känner att det blir skillnad för varje dag är bara positivt.

nu väntar en välförjänt sömn. imorgon är det mycket att göra och fixa ! Nyår, 2011s slut början på 2012





Lösögon fransar
Publicerat den

Checka vad mami kom hem med precis. Det är glitter på dem man ser inte det på bilden. Hihi :) dem ska jag ha på mig på nyår !! :))




foki skal
Publicerat den

jag gick på fokis egna webshop och hittade detta äversnygga skalet! Syper snyggt och var inte så farligt dyrt. vad tycker ni? jag tycker iallfall att det hade passat min iphone perfekt. Nu blir det bara att tjata på mami!




Nu blir det stallet, mocka och fixa sen rida båda pollarna :)



Färgat håret
Publicerat den

jag har totalt glömt att berätta. Färgade håret dagen innan julafton. Mörkbrunt. Har ju haft något liknande men färgen har gått ut då senaste jag färgade var i Agusti. Nu hade håret blivit mer till nyansen brunt. Det var inte fult det i heller men jag trivs som jätte bra i detta mörka. Dessutom tycker jag det är super snyggt.
Här är en bild från igår , tyckte mitt hår blev super duper bra! Vad tycker ni?

Tror ni jag skulle passa i någon annan hårfärg?


Det har blivit så himla långt också. Jag verkligen ÄLSKAR det. 



Ändrat Header! :)
Publicerat den

Gienek är inte ensam att stå på toppen längre nu vill Zamora också va med. Där av den nya header. Ändrade inte så mycket med la till bilder på sessan också. Zamora tar inte över Gieneks plats bara så ni vet, men hon är ju faktiskt MIN EGEN. Gienek är fortfarande min lilla buspojke som jag tycker SÅ mycket om! :D

Jag har nog dem två finaste skimmlarna man kan ha! :D



Vad tycker ni om desigen ? Den kommer ju såklart ändras när jag får tävlingsbilder på zamora och lite mer "rid" bilder. Jag längar som in i tills jag kan börja träna henne på allvar. Till våren blir det att lägga upp ett bra schema som passar både sessan och Gienek tävlings och träningsmässigt. Ni ska bara veta hur kul jag tycker det här e! :) jag förtjänar att vara glad för en gångskull och just nu känns det riktigt bra. Även om det är en bit som fattas som jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka. men som sagt livet är inte rättvist alltid.
Så man får va glad för det lilla man har.

Släng in en kommentar nu, jag vill veta vad ni tycker och vad som jag hade behövt förändra.



Planen för nyår
Publicerat den

Nyår kommer bli amazing . jag och Malin har planerat in olika drinkar vi ska dricka innan tolv. En av den heter à night of passion. Med passions juice, vodka och pessoa, låter inte den övergo ? Sen får vi se vad kvällen tar oss.

Jag ska iallafall ha på mig ett bar blåa höga byxor från pieces , och en ur snygg kavaj som då också kommer där ifrån. Sen mina höga skor från Nelly som jag inte har en aning om hur jag ska kunna gå i. Dem är 13,5 cm höga ?! Allting löser sig säkert. Hihi :)

Vad ska ni läsare göra/ ha på sig ? :)




Lyckad kväll igår.
Publicerat den

Blogg.se kluddar jätte mycket med mina bilder. Skrev två inlägg med massa bilder som inte ens kom upp ? Snällt ..

Vi chillkrökade bara igår och det vart trevligt. tog massa bilder också som jag då la upp igår men som aldrig publicerades ?!

Idag ska jag ha en skön hemma kväll med film och mys. Fixa inför nyår och sånt. Mina skir från Nelly skulle kommit i veckan men har inte kommit och detr fredag idag ? Börjar bli orolig nu att jag inte fått dem tills i morgon . Då kommer jag bli ledsen.. Nu blir det ta och gå upp ur sängen i allafall :)

Händer för skoj idag?





Love !
Publicerat den

I mina ögon är du perfekt !




Krök hos Malin :)
Publicerat den

Nu har jag tagit mig till stp igen. Har fått i mig någonting äta för en gång skull.. Äter mindre och mindre för varje dag. Vet inte vad det är för fel på mig ? Äter nästan i ingenting alls! Skärpning!

Nu taggar vi till krök i någon timme. Hör har ni tröjan jag köpte igår på vero moda. Snygg vac? :)




Härlig tur med pållarna :)
Publicerat den

olivia var här för en stund sen. Vi tog ut båda pållarna på en tur i blåsten. Gienek såg väldigt pigg ut med olivia fixade honom riktigt bra. Man måste vara väldigt bestämd när man rider med honom annars tror han att det är han som bestämmer och det kan sluta med en skenande häst. hon lyckades hålla honom hela rundan och det såg riktigt bra ut! :)

Zamora var något stressad av Gienek som taktade hela tiden i trav när vi skulle skritta och galopperade när vi skulle trava. haha :) Men hon skötte sig endå bra. Det blåste som fan och vi stannade för att ta bilder på några ställen. Till slut blev hon sur och drog iväg i galopp istället. Då tyckte hon vi var för jobbiga haha ! :) Gull häst!

fick jätte fina bilder på både Gienek och Zamora men vet inte hur jag får in dem på datorn?. jag har en iphone, i vanliga fall brukar det duka upp vid datorn men det gör det inte ? Stööörigt! :)

Ni får en bild jag lagt utt på facebook :)





Klockan ringer om en kvart ...
Publicerat den

Känner inte alls för att gå upp. Svin trött och har haft konstiga drömmar inatt. Vill bara ligga kvar och sova hela dan.

Olivia kommer hit om en timme så får gå ut och mocka och fixa först sen tar vi ut pållarna på en tur :)




Mys kväll med Malin :)
Publicerat den

Drog en runda till stp nu på kvällen för att hälsa på min underbara vän Malin ;) vi planerade drinkar till nyår. Sen gick vi till Ica , handlade chips och dipa , gick hem tillö henne igen och kollade sex and the city. Över härlig kväll,

Klockan närmar sig 01.30 ska upp tidigt i morgon. Olivia kommer hit och tar gienek på en tur medans jag rider zamora :) mys !




Shopping tur al à Denise :)
Publicerat den

Nova med syrran och mami under eftermiddagen. Hittade rätt mycket snyggt bland annat en vår jacka från H&M för endast 150 kr , sjukt va? Underkläder på cubus för 50 kr st bh och 30 för trosor , billigt ?! Jag älskar rea ! :)

Hittade även en jätte söt guldig tröja på Gina , inte på rea, 199kr tror jag ? Söt iallafall. Har den på mig på bilden men det kanske inte syns ? På vero mora hittade jag en vanlig enkel tröja söt faktiskt , mamma fick betala den , gick loss på 300 någonting ? Endå inte så farligt men endå ;) slänger upp bild på kläderna i morgon :)




Gå upp ?
Publicerat den

Känner att det är snart dags och gå upp ur sängen och rida mina underbara hästar! :) gienek ska ridas ut och bara ha roligt. Zamora ska skritta en runda eventuellt trava lite men hon ska jobba ! ;) inte på lat sidan även om man har ett sår på benet .

I eftermiddag drar jag iväg på mellandagarna rean och shoppar loss!! :)




Zamoras stamtavla .
Publicerat den

Det var någon som undrade vem zamora är efter. Orkar inte gå in på hela. Gör det när jag har tid men här är hennes mamma och pappa :)




Hoppträning gienek
Publicerat den

Gienek fick en rejäl genom körning igår för att kunna va lugn på träningen idag. Och det funkade faktiskt. Det kändes kanon och han lyssnade bra! :)




Skritt tur på zamora :)
Publicerat den

Red ut med Louise vid tolv. Skrittade en ganska lång runda. La även till lite trav. Tycker det kan va lite nyttigt för henne och inte bara skritta hela tiden.

Vi red Sven ån , en runda jag inte ridit sessan innan. Det gick iallafall kanon och hon skötte sig exemplariskt! :)




Fina häst !
Publicerat den

Precis ridit zamora. Denna häst är helt amazing, går fram på exakt alla Ställen, nu snackar vi ställen hon inte gått fram på innan. Tycker mer om mer om henne för varje dag dom går! :) nu har jag två hästar till att rida.




Rosa bandage.!
Publicerat den

Zamora skadade benet här om dagen. Ingen vet vad som har hänt. Nu går hon på penicillin och fick en massa sprutor. Hon ska ha daglig motion ju mer hon rör på sig dessto bättre e det. Nu snackar jag skritt rundor och inget annat. Så ni förstår. Hon har även fått ett rosa bandage!! Så snyggt! Bild kommer i morgon !

Snabb uppdatering på dem andra hästarna. Just nu har jag tre hästar att rida och mocka till varje dag. Gienek har dock tagit det lugnt och haft lite halv semester. I morgon drar träningen igång igen och förhoppningsvis är han i topp form till våren. Mirre åker hem på måndag. Ska endå bli skönt så jag kan lägga all min tid på mina älsklingar i stället :)

Nu vet ni lite hur det ligger till. Jag har fullt upp just nu :)

Ps: känsliga tittare varnad för zamoras ben!




Zamora !
Publicerat den

Tänkte uppdatera lite snabbt. I mångas kom min lilla flicka! Zamora heter hon. Skimmel född 2004 172 cm Halvsyster med totilas :) min lilla stjärna!