Snygg mörk häst
Publicerat den

Ge tillbaka din snygga färg, älskar gråa hästar..



Strong no matter what
Publicerat den

Om det är något jag verkligen hatar, är det när folk inte hör av sig när man bestämt att ska träffas. Allmänt nu bara. Det är något som verligen irriterar mig. Men det känns ändå bra. För varför ska jag fortsätta slösa min energi på dig/er. Jag vet bättre nu. stark är bara mitt mellan namn. Klarar mig så j*vka bra själv.
 
idag har jag inte gjort så mycket. Grannarna var inne och tog en fika vid 3 tiden och gick inte hem förens vid 6. Då satte sig jag och pappa oss i soffan och kollade på shrek 3 haha. Den visades på trean. Vid 8 gick jag ut i stallet och städa undan lite tillsammans med sanna. Gjorde om i sadelkammaren bland annat. Snyggt och fint!
 
Har precis ätit god mc donalds mat tillsammans med broder kalle. Saknar att han inte bor hemma längre..
Nu ska jag kolla på snabba cash sen sova. Nytt år imorgon.. Woho, eller nått.. Har inte bestämt helt vad jag ska göra. Vill egentligen dra ut men det vill inte mina söta vänner.. :( Allting löser sig
 



Bildbomb lexus
Publicerat den

 
 



Färg
Publicerat den

Helt sjukt att zamora nästan är helt vit nu. För ett år sen var hon helt grå. Sjukt att det har ändrats så mycket å ett år.. Nu gör dock inte översta bilden henna rättvisa utseende mässigt. Men kolla på färgen? :O



Sova snart
Publicerat den

Brow hair <3
 
Ligger i sängen just nu och kollar igenom filmerna från tävligen. Väldigt dålig kvalite på filmerna så vet inte om jag vill lägga ut dem. Det är mer en bra grej för mig, att inspektera och se vad jag kan förbättra till nästa gång. Vad som var bra, vad som var dåligt o.s.v. Har man möjligheten att filma så mycket som möjlight när man rider så tycker jag defenetivt man ska ta den chansen. Man lär sig jätte mycket av att bara inspektera sin ridning. :)
 
Jag ska försöka lägga ifrån mig datorn nu så jag kan få sova några timmar inatt. Sov 3 timmar igår så behöver verkligen sova. inte bra och vara trött. Man får så himla ont i huvudet. ska försöka att inte sova bort hela dan imorgon så att jag kan rida z en runda innan det blir mörkt. Ska även fira min syster som blir 25, Grattis till henne.
 
God natt



Tävling Kullabygdens Ryttarförening
Publicerat den

 
Var i väg med min fina sessa idag på en pay and jump på kullabygdens ryttarförening. Gick upp 7 i morse. Var så himla trött. Somna inte förens vid 4 inatt. Men det var bara att bita ihop och gå upp. Tog 1 1/2 timme dit. Klockan var 10 när vi kom fram. Tävligen började klockan 11. Vi Gick banan sen tog ut hästarna. Z var pigg som vanligt. Men hon är så lugn och ha att göra med. Står helt stilla.
 
När jag hoppa upp börja hon dirket speeda till och man kände riktigt hur hon bara ville explodera. Fina hästen. Red fram i ridhuset där dem hade framhoppning också. Ingen funktionär var där ibörjan, en ända röra var det. Lite dåligt faktiskt. Men sen fick dem väll noggerlunda ordning på det hela.
 
Framridningen till första klassen gick helt okej. Hon lyssna bra och hoppa bra på framhoppningen. När vi kom in på banan så kände jag bara att , vi kör, sen ser vi vart det leder. En 0:a i 70 cm. Fick in en del bra språng, kändes som att hon var en hopphäst i mellan åt. Sen var det lite vingligt och dant men ändå en okej runda.
 
Red bara runt lite på framhoppningen till nästa klass/höjd. Var typ 10 minuter i mellan från min första start.  Hoppade inte fram till denna klassen då jag kände det inte behövdes. Hon blir bara mer speedad ju mer man hoppar.
80 cm: 2 slarv pet. Som förväntat var hon mer taggad till denna klassen. Jag la henne nära dem flesta hindrena då jag inte vill att hon bara springer iväg och hoppar av långt ifrån. Tycker det är bättre att hon får lära sig lyfta på bena, bli mer kvick. Så det är en av orsakerna att hon rev. Hon Hoppar i alla lägen och skulle aldrig stanna för mig, men hon är väldigt slarvig med bena. Vet inte om det kan bero på att hon inte har koll på bena eller om det bara är en träningsak. Kanske blir mer starker ju mer muskler hon får.
 
Jag är iallafall super nöjd med min sessa, hon skötte sig exemplariskt på hela tävligen. Första tävligen vi var ute på var katastrof. Hade 0koll på henne och hon sprang ner funktionärerna på framhoppningen. Får också tänka på att detta är hennes 3:dje pay and jump. Så helt klart en förbättring.
 
Nu taggar vi till nästa år. :)
 



fest pic
Publicerat den

Middag i hjärup innan utgång.
Hipp med Malin och hanna som inte är med på bilden.
 
Etage med underbara vänner, jag till vänster, sen olivia, malin, emma och zara som ligger framför.



Filmkväll med underbara vänner
Publicerat den

Nu på kvällen kom mina underbara vänner, Zara, olivia och malin. Vi pratade och såg två filmer. The roomate och cockpit. Både filmerna var bra , och det kändes underbart och vara omringad av sina vänner.
Jag har varit sjukskriven från skolan i 2 veckor nu i december. Så har inte träffat dem så mycket.
 
Det känns jätte skönt och kunna prata med någon. Någon som inte drar upp allting som har hänt om och om igen. Att prata med någon så som jag gjorde förr. Att prata vanligt. Jag vet att det är förrvirande för er flesta. Ni vet inte vad som har hänt. Jag kommer berätta, kanske, vi får se. Jag skriver bättre än att prata om det. Jag hatar att prata om känslor.. Nu börjar detta gå över på deep inlägg..
 
Det kändes iallfall bra att umgås med mina vänner och bara mysa och kolla film. Jag var glad idag. Det kändes bra. :) Tack för att ni finns
 
 



Trött på mig själv..
Publicerat den

Jag blir trött på mig själv.. Jag tänker för mycket och har för höga tankar om mig själv. Jag kan inte slappna av. Jag måste jämt prestera bra, vara bra. Känna att jag duger till. Känna att jag får uppmärksamhet. Tänker för mycket på vad som kunde ha varit. Tänker att jag måste vara bäst. Se bra ut.
 
Mitt huvud snurrar, jag har ont i huvudet jämt. Hatar avensjuka människor. Hatar folk som klagar på mig hela tiden. På mitt utseende. Hur jag klär mig. Hur jag e. Vad jag gör. Sköt ert eget. Jag är JAG. Vill jag se ut som jag gör, klä mig som jag gör, är det väll mitt val? Deal with it.. Jag klarar och höra en del, men och höra ett ständigt klagande hela tiden är ganska jobbigt, jag är stark, Jävligt stark ska ni veta. Men även jag klarar inte hur mycket som helst. Det gör ont..
 
Jag har för mycket i huvudet som vill bara komma ut på en och samma gång. Blir en röra av alltihopa. ingenting hör ihop.. Nu är jag förrvirad igen.. Lika bra och sluta här.. Blir inget vettigt av det ändå..
 
Det här e JAG. På utsidan.
 
 



hejsan :)
Publicerat den

Hej på er, jag har lite blogg torka nu då jag tycker att min blogg är så fruktansvärt tråkigt ?! Det har även hänt en del privata saker som jag inte kommer skriva ut på bloggen. Inte än iallfall. Mitt liv är lite upp och ner just nu men jag börjar komma på fötterna igen. Hädan efter , om jag nu bestämmer mig för att blogga igen, kommer jag vara lite mer noggran med min skrivning. Jag har ett speciellt sätt och skriva på, jag förstår inte själv ibland vad jag precis har skrivit. Som T.ex där. Vilket kanske inte är så lyckat? Skärpning från min sida.
 
Zamora har gått lite halv dant den senaste månaden då underlaget inte har varit det bäst. Imorgon kör vi på årets sista pay and jump i kullabygden. Har inga stora förhoppningar på henne utan vi åker iväg och bara kör,  för att vi tycker det är kul. Hoppade lite linjer igår och det gick helt okej. Vart lite pigg imellan åt. Hon blev även sjukt sur när vi skulle galoppera förvänd galopp. Man riktigt kände hur irriterad hon blev och sparka bakut i mellan åt. Riktigt kul och känna hur sto:ig hon är.
 
 
Min vackra häst <3