on my way to school.
Publicerat den

 
om 20 minuter sitter jag på en buss på väg till skolan.. Vakna av mg själv vid kvart i 10 men tvingade mig kvar i sängen till halv 11. nu sitter jag färdig fixad i sängen och passar på att blogga. idag börar jag vi halv 1 och slutar vid 3. Sjukt skönt. En ganka chill dag med andra ord. om stormen lungar sig så ska jag rida z ikväll. Hon blir skodd idag vid 1 tiden :) Så nya snygga dojar får hon.
 
jag ska hinna med en tur in på entre efter skolan och kolla en present till zara och köpa lösögonfransar.
Hoppas bara jag fått in pengarna från csn för jag är bankrutt haha. Illa :(
När brukar man få pengarna? Den sista eller den första?
 
Heejdå så länge



kvällstur
Publicerat den

Jag vet att stallet ser förjävligt ut men hade inte fixat innan vi red så det får va som det är.
 
jag red spiritus idag, malin red z och kalle red stormur  ! :) Blev en ganska kort tur men vi hann med både galopp och trav på längre sträckor. Hästarna var pigga och på hugget. Spirit sparka bakut som en rodeo häst i galoppen och z drog iväg en bit med malin men det löste hon fint :)
 
Jag börjar inte förens vid halv ett imorgon så det sa bli redigt skönt med sovmorgon för det behöver jag. är fruktansvärt trött :/
 
Godnatt



Tävling Tågarps ryttarförening.
Publicerat den

Resultat från gårdagens tävling i tågarp.
 
Åkte hemifrån vid halv 10 då tävligen börja 10. Trodde vi skulle få hoppa vid 11 tiden men istället blev det inte förens vid 1 tiden. Väldigt svårt att planera då det går olika snabbt på tävlingar. Z fick bara skrittas fram innan vi gick in på framhoppningen. Deras såkallade "framridning" bestod mestadels av snö. Dem hade inte ens försökte harva eller ploga.
 
När vi kom in på framhoppningen efter sisdär 20 minuters framskrittning, var z jätte stressad. Spirit och sanna startade 6 ryttare efter mig så dem var inte inne på framhoppningen samtidigt. Vilket var katastrof för z för hon bara gnäggade hela tiden på s och kunde knappt koncentrera sig.  Travade iallfall runt lite på en något spänd och taggad häst. Hoppade även något enstaka språng och hon kändes helt okej men j*vlar vad stark hon va.
 
80 cm : 4 fel. Hon kändes helt okej i denna klassen faktiskt. Fick in några rätt så bra språng och vi hoppade kombination för första gången, inga problem. Kom fel på nummer 2 så det rev hon. Hon tittade lite i hörnan när jag skulle komma ur svängen så att säga så hon han nog inte riktig med att det var ett hinder sen. Men nöjd :)
 
Framhoppningen till nästa klass var katastrof. Zamora skötte sig men det var en ponnyryttare som red som en galning runt runt och hoppade hela tiden så z blev jätte stressad. Hon påverkas jätte mycket av miljön och folket runt omkring. Det var även någon storhäst som var lite opålitlig och så fort vi gick förbi den hästen så skyggade hon inte mot mitten. För övrigt så hoppade vi fram på 1 meter hinder då alla bara höjde och höjde. Tog bara 2 språng sen tyckte jag att det räckt. Hon blir bara så ivirig ju mer hon hoppar.
 
Debutt 90 cm: 8 fel + två volter. I Denna klassen tyckte zamora att hon kunde bestämma distans själv och jag hade ingen talan. på numer 2 la hon till ett extra galoppsprång mitt i allt vilket resulterade till att hon välte hela hindret. Så efter det hindret sakade jag av och gjorde en volt innan jag fortsatte. Hon hoppa allt bra , något nära på en del hinder. Lyssnade inte riktigt på mig. på näst sista hindret la hon till ett galoppsprång till och gjorde samma sak som på numer 2 så det var bara att börja om och rida på sista hindret. Lite tradigt att hon inte litar på mig och tycker att hon kan bestämma själv. Det blir ju bara så fel när hon gör det själv?  Det som skadar är ju att hon kommer skrämma upp sig själv när hon gör fel och till slut kommer hon inte hoppa. Hon har aldig stannat med mig och jag tror inte hon kommer göra det i heller men hon måste börja lite på att jag vet vart vi ska hoppa av.
Sen när hon lärt sig och fått mer rutin kanske jag låter henne bestämma men då vet hon ju också var vi ska hoppa av. Förstår ni vad jag menar?
 
Nu får hon helt enkelt lita på att jag vet vad jag gör.
För övrigt är jag super nöjd. Vår första 90 cm med 8 fel är inte dåligt. Med tanke på att vi inte haft någonstanns och rida dem senste veckorna så är jag nöjd. Min häst börjar verkligen bli mogen nu. Längtar tills vi drar igång på riktigt ! :D
 
80 cm, perfekt distans och snyggt språng :)
90 cm något nära och slarviga framben.  man ser klar skillnad. på första är det mer språng.
Fina hästen.. Filmer kommer om ni vill se :)



Bakis.
Publicerat den

hej på er..
idag har det inte varit någon bra dag. Kom hem vid 4 tiden i morse och gick upp vid 12. Så det har inte varit människa av mig alls idag. Mått dåligt och bara legat på soffan och kollat tv, samt tyckt synd om mig själv.
Har precis fått i mig lite och äta och ska snart ta en runda ut i stallet. Ska försöka få väck alla pissefläckar på z inför morgondagen och bara pyssla lite.
 
ikväll ska jag bara sitta hemma, ladda ner en film och sova så jag är pigg imorgon bitti, för jag är långt ifrån pigg just nu. Självförvållat jag vet , men ändå.
 
Ha en amazig söndag
 
 
 
Fina lexus



Ridtur på z + städa stallet.
Publicerat den

Red z innan idag. Vi red ner till tranje för att rida ett dressyr pass, men marken var så himla hal så fick ta det jätte lugnt och kunde inte rida igenom henne på det sätt som jag hade velat. i skritten lyckades vi få in både slutna och öppna samt en del skänkelvikning, detta gjorde hon väldigt bra i traven också, dock var hon på lite kinkigt humör när jag ställde för mycket krav och började bråka, men red på bara och struntade i henne.
 
galoppen gick knappt, var för halt och benen var över allt och ingenstanns. Fick inte ihop henne. Hon var inte alls p humör för att lyssna. Efter lite övergångar och jobb på 8 volt fick vi in något bra galopp, eller okej. Dock tog hon inte skänkel alls och bogen stack ut hela tiden. Sen kom bak bena lite här och var. Men det var ändå helt ok när hon lyssna och jag fick ihop henne.
som sagt så var det ju väldigt halt så hon fick inget fäste så förväntade inte mig att hon skulle gå perfekt i heller.
 
Städat stallet under hela eftermiddagen och fixat till z och s så det kan vi bocka av från listan nu
 
Ska äta lite mat innan jag drar in i duschen. Sen fixa sig inför kvällen, kommer bli en grym förfest med trevligt folk sen utgång :) Wihoo
 



som vanligt...
Publicerat den

som vanligt blir det inget ridhus idag för min kära mamma håller aldrig vad hon lovar. Men är rätt van vid det vid det här laget så vad gör man liksom.. Ska ut om en stund iallfall och rida ut z istället. egentligen hade jag behövt rida igenom henne ordentligt .. men men..
 
Just nu spelar jag lite candy crusch och planerar kvällen. Förfest vid 9 hos crille sen utgång. Nice ! :) vad har mina kära bloggläsare för sig ikväll? Hemma kväll med chips och dipa, eller party like a rock star? :)
imorgon ska jag ha hemma ikväll iallfall. Det är en sak som är säkert. Ska upp tidit på söndag och jag börjar bli för gammal för att vara ute och festa till 4 på morgonen sova 3h sen upp och tävla.. Det funkade förr men inte längre hah ::)
 
jaha några förslag på vad man ska ha på sig ikväll? Funderade på ett par svarta höa byxor någon snyg blus och röda skor? eller blåa jeffrey cambell? har ju typ alltid dem men dem är så fruktansvärt sköna och gå i. Har ett par svarta från nelly också men dem kan man inte dansa i . Dem har man bara för att det är snyggt. Så dem blir det inte !
 
Fick ett papper från skolan i förr går om hur mcyket frånvaro man hade från förra terminen. ingen vacker syn. Men dock var 2012 ett ganska så svårt och jobbigt år för mig och det är nu det börjar gå på rätt väg men ändå så är det inte helt okej. Det får helt enkelt ta den tid det tar :)
 
 



Check lista för dagen
Publicerat den

  Fixa stallet Z och S boxar + lägga upp mat m.m
Sda rummet
 Åka till ridhuset rida igenom z eventuellt hoppa
Fixa sig för kvällen
förfesta
 
 Utgång hipp
 



3 hästar, 2 hundar 4 personer :)
Publicerat den

igår var jag i skolan fram till 5 och gjorde lite svenska då jag ligger väldigt mycket back i det. Sen kom sanna och hjälpte mig med det sista. Vid 8 stack jag , sanna och malin ut i stallet och gjorde iordning hästarna. Sen skrittade vi en barbacka tur ut. Fruktansvärt mysigt och helt vindstilla. Kalle gick med bredvid tillsammans med tyso och emma.
 
idag står ridhus på schemat. Z ska få ridas igenom och hoppa tills helgens tävling. sen ikväll är det förfest och hipp.
Hoppas alla får en underbar dag för det ska jag ha .
 
pussar
Denise
 



Baracka tur?!
Publicerat den

Jag och sanna tog ut hästarna på en barbacka tur i mörkret för en stund sedan. två galna brudar på två galna hästar. Båda hästarna skötte sig exemplariskt och vi satt kvar hela rundan. Wihooo..
 
Idag har jag varit på örestad som vi alltid är på tisdagar. Fortsatte med vårat projekt arbete angående avel. Sen red jag en häst som hete rinaldo. Inte den bästa hästen man suttit på men ändå en helt ok häst. Dock väldigt liten. Kände det nu när jag hoppade upp på z här hemma. Vilken skillnad på häst haha. Z är ändå inte så stor :)
 
Nu ska jag plugga till mitt historia prov jag skulle haft förra veckan men var ju så sjuk. imorgon går jag i skolan från halv 9 till 3 , sen får vi se. Måste ringa hovis för z behöver skos och behöver även eventuellt hoppträna innan söndag. På söndag ska vi iväg på en pay and jump och vi går upp ett steg till 80-90 cm. Spännande :) Z har fått s fina rump muskler.. Det gillas !
 
 
 



Blogglista :)
Publicerat den

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: japp

Varit kär: Nej

Förlorat någon speciell person: Nja..

Varit deprimerad: Smått

Varit så trött att du somnat sittandes: flygplan?

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Behövde aldig smita hemifrån , dem lät mig gå :)

Brutit ett ben? Armen

Gjort nåt du ångrar? Ja.

Hoppat Bungee Jump? Nej, men skulle vara grymt att få testa på!

Ljugit för någon du tycker om? Talar alltd sanning

Ätit en hel tårta? Nej tror inte det.

Gjort bort dig offentligt? För många gånger haha..

 

 

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja

Fått ditt hjärta krossat: Nej!

Hur många barn vill du ha i framtiden: Noll!

Har du några husdjur?: 2 hästar, 3 hundar , 3 katter

Vill du ändra ditt namn: Självklart inte, Klevenborn = born to be klever

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade min 18 årsdag med folk, vi gick ut sen första gången giltigt och dem lämnade mig haha. Alla blev typ över fulla

Vilken tid vaknade du idag: 10:00 typ..

Vad gjorde du igår runt midnatt: Facebook + bloggen

Någonting som du längtar till: Att få resa!

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Vet inte, har det jäkligt bra..

Vad lyssnar du på just nu: jag kan inte sova något er, allting går upp fr mig när solen går ner  :)

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja har en bekant på facebook.

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Denise anqulic klevenborn

Stjärntecken: Vågen

Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: Hagalid

Gymnasie: Real gymnasiet malmö- naturburks inriktning

Högskola:

Hårfärg: Brunt / svart

Långt eller kort hår: långt!

Längd: 1,69 cm

Piercings: Örhängen

Tattoos: Vill ha nacken, revbenen och handen

Höger eller vänster: högerhänt.

Operation: Vill göra brösten

Bästa vän: Har ingen bästa vän, men många vänner som står mig nära

Sporten du spelar: Ridning

 

JUST NU:

Äter du: Ingenting.

Dricker du: Varm chocklad med grädde

Är du på väg att: Duscha och sova

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Tror inte det.

Vill du gifta dig: Kanske.

Karriär i åtanke: Bartender

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: För det mesta!

Mirakel: Nääh..

Kärlek vid första ögonkastet: Nej, men åtrå vid första ögonkastet.

Himlen: Nej.

Änglar: Nej.

Spöken: Ja




dont be that girl, be the girl u once was
Publicerat den

 
Hej på er, vakna halv 10 i morse och trodde jag hade försovit mig , då jag missuppfattade klockan, så sprang upp som en galning och fick skicka iväg ett sms till malin att jag inte hann med bussen. Som svar fick jag " min buss går om 1h och 30 minuter". Så ja jag tog rätt rejält fel på tiden haha. Men nu har jag iallafall fått komma upp i lugn och ro. Väckt pappa som kör mig till bussen om en 15 minuter. Släppt ut hästarna och gjort mig i ordning. Så nu är det lugnt :) haha
 
Börjar vid halv ett idag, och slutar vid 3. Lunch dejt på sub nu med malin. vad dagen har att erbjuda får vi se. Underbart väder ute. Dock väldigt kallt.. Men älskar att solen skiner. Det gör dagen mycket gladare.
Z ska jag försöka hinna rida ut innan det blir mörkt när jag kommer hem från skolan. tiden börjar väll gå tillbaka nu?
 
ha en underbar dag för det ska jag försöka ha , puss :)
 
 



--
Publicerat den

orkar inte en gång till..
 



klyven...
Publicerat den

Hmm.. sjukt svårt att veta vem som talar sanning och vem det är som ljuger. Om inte alla ljuger såklart. Man kan aldrig veta exak. Vad e det man vill tro på? Vad gör en blind, dem som står en närmast? Man litar ju såklart på dem. Men dem har ljugit förut, så varför skulle dem inte kunna göra det igen?!
 
Blandade känslor, jag ville inte hamna i denna situationen ändå gör jag det. Jag blir sjukt arg på mig själv. Vill bara skrika. Tänker på dåliga saker. Sjuka saker. får mig själv att må dåligt. meningslöst.
 
jag har inga känslor, jag gråter inte när folk skadar sig, jag gråter inte när folk som står nära mig nästan dör framför ögon på mig. Jag gråter nästan aldrig när jag slår mig. Det måste vara riktigt illa i såfall. Grät inte ens när jag nästan skärde av mig lillfingret. Gråter inte när folk slår på mig. its makes me stronger. Känns som att man kan ta smärta på ett helt annat sätt än vad man kunde förr. Folk e mesar, eller e det jag som e en mes som inte visar någon känsla alls?
 
Jag kanske är stark, eller vad e jag? knäpp. Konstig.
 
jag har bara så sjukt mycket i huvudet. så mycket tankar. Borde jag hålla allt inom mig.. jag vet inte vad jag vill göra. om jag vill berätta för någon. om jag vill ha med någon att göra överhuvudtaget. mitt huvud är en ända jävla röra. jag blir så fruktansvärt trött på mig själv.
 
 



Spiritus
Publicerat den

Red ut med louise i fredas, hon red sin egna och jag red spirit, gick jätte bra och vi skrittade mest.
Igår red jag ut en runda med malin, hon red z och jag s, Båda hästarna skötte sig utmärkt och fick även galoppera e liten sträcka.
 
idag har det varit underbart väder så jag tog ut min lilla pärla på en tur. Mycket galopp bblev det och det uppskattade hon. hoppas snön försvinner så man kan börja rida på riktigt..
 
Nu ska jag sova , upp i skolan imorgon . Börjar inte förens vid halv ett så det är ganska chill..
 
 



Fredags kväll på hipp
Publicerat den

I fredas var umgicks jag med min underbara vän malin. Vi stack hem till crille och förfestade med rebecca och natta innan vi drog vidare till hipp. Jag och malin shotade en j*vla massa. Vodka rastberry och lime, Smakade som godis. Vi var tvyngen att stoppa oss själva annars hade vi nog inte kommit ut. Nästa gång vi har en hemma kväll bara så är det perfekt och dricka men inte om man ska ut också haha. Då hade vi nog blivit odrägliga. Men en halv flaska 1 liters vodka gick åt på mindre en 3h haha. Lärde oss en ny snaps visa av natta och rebecca.
 
I fönstret stod en kruka, bakom krukan stod en säng, i sängen låg en piga och på pigan lå en dräng, efter nio månaders väntan kom den lilla jävel ut, stora tänder liten pit, fyfan vad han var ful, SKÅL
 
Vi mötte upp zara när vi drog till hipp.Det var ladies night , dem bjöd på vin och hade tagit ditt en strippa. Dock var jag inte jätte sugen på att titta, stod folk över allt och man kunde inte se så drack en cider så länge. Sen när pojkarna kom vid halv tolv blev det betydligt roligare. En trevlig kväll med andra ord och jag skämde inte ut mig denna gången. Dock tappa jag 200 kr :( Andra gången jag tappar pengara på hipp. Sjukt störigt, men vad fan gör man liksom.
 
 
 
 
 



Jag kan inte sova något mer, allting går upp för mig när solen går ner..
Publicerat den

 
 
 



Ett leende säger mer e tusen ord.
Publicerat den

 
Hej på er, har varit sjuk hela dagen.. Gick upp imorse och mådde helt kasst. Men bestämde mig för att försöka ta mig till skolan så gjorde i ordning mig och sånt sen gick det helt enkelt inte.. mitt huvud exploderade så det var bara att gå och lägga sig igen..
 
Nu har jag sovit , kollat film, gjort lite svenska uppgifter , fixat till hästarna, duschat , ätit och ska snart sova igen. Har proppat i mig alvedon hela dagen för att orka dra mig upp till skolan imorgon. har ett historia prov jag inte kan  missa. så godnatt på er
 
 



Middag :)
Publicerat den

Var i väg på pers krog i malmö för en stund sen med natta, kalle och malin. Planka åt vi allihoppa. Över gott och god service. Rekomenderar starkt det stället.
 
Första gången jag åt planka var när jag var på middag med min andra bror och lite andra folk. Så totalt blir detta min andra planka någonsinn. Men jag måste säga att planka är nästan bättre en pommes och kött..
Så det lär bli fler gånger planka för mig nu.
 
Glass och kaffe till efterätt, dock var det bara malin och natta som åt /drack det. Själv är jag inte ett jätte fann av att dricka kaffe och äta glass. Glass med banan är dock något jag inte brukar tacka nej till. Men för övrigt tycker jag inte att glass e speciellt gott.
 
Nu ska jag starta en film och ställa klockan på 10 imorgon. In till skolan någon timme sen får jag se vad som händer.
 
pussar
 
 
 



Bilder sen sommaren :)
Publicerat den

några bilder när vi red på fältet  i sommras.
 



BiB
Publicerat den




Underbarkväll igår :)
Publicerat den

Var iväg på inflyttningsfest hos christian igår. en tevligt kväll med trevligt folk. Vid 11 kom dennis och rogge och hämtade upp mig. In till hipp och festa hela natten. Himla trevligt kväll och möte en j*la massa folk ute. Allt blir så mycket roligare då. Dock gjorde jag totalt bort mig, men det händer alla så jag bjuder på det, och nej jag talar inte om vad som hände. Dem som var där vet , det räcker :)
 
Idag har jag mått allmänt dåligt. Olivia, zara, malin och charlotte kom en sväng nu på kvällen med massa gott. Vi kollade på en film som heter " i spit on your grave", skulle varit en skräckis men tycker mer bara den var "creapy".
Sen spelade vi lite uno och snackade. Nu ligger jag i sängen med hunden bredvid mig, Tända ljus och tv på. Ska starta en ny film och bara njuta av att det är lördag och att jag e ledig imorgon.
 
Så Ha en underbar lördags kväll underbara läsare :)
puss
 



Förälskad.
Publicerat den

Hittade denna klänningen på en sida på facebook. Över snygg. Funderar på att beställa hem den.
Student klänning? Eller kanske bal klänning? :)
 
Denna korsetten är också över snygg. Både i vit och svart vill jag beställa hem. Endast 250 ;-
En snygg kavaj på och ett par svarta byxor. Mums ! :D
 



uteritt i det underbara vädret :)
Publicerat den

red ut en runda på z för en stund sen. Hon tyckte det var jätte kul och sprang på som aldrig förr. underbart väder idag, solen stekte i ansiktet. Dock var det lite kallt i luften. Marken var frysen och hal på visa ställen. Skönt och komma ut lite. Vi passade även på att tömma gödsel plattan idag.
 
Nu ligger jag nyduschad i sängen med datorn i knäet. Ska fixa mig om bara en lite stund. Inflyttningsfest hos crille ikväll sen får vi se om det blir utgång.  :)
 



Fika kväll med sanna ! :)
Publicerat den

Regnade hela onsdagen.. Sjukt tråikigt. Satt bara i skolan och väntade på att få åka hem. Vid 5 åkte jag hem till sanna. Vi körde in till malmö en sväng. Först burger king, sen gick vi en runda , sen gick vi och satte oss på ett fik. Sanna beställde cheesecake, och jag drack en varmchocklad.
 
Kommer inte ihåg vad stället heter men det ligger på lilla torg i malmö. Rekomenderar deras varmchocklad. Över gott ! :)
 



Gick upp 6 i morse...
Publicerat den

Var uppe 6 i morse.. Somna vid 3-4 tiden. Så ja , jag är ganska trött nu. Red bosson för första gången idag i skolan. Gick riktigt bra. Han var känslig för skänkeln och hade ett stadigt tag i bettet. Något stark när vi galopperade längst långsidan. Försökte lyfta mig ur sadeln, blev allmänt lång och tjafsig i handen.
För övrigt var han väldigt fin och rida i traven/skritten. Lite vinklig på volten men så fort jag fick honom mellan benna blev det mycket bättre. En stor häst, cirka 180 cm. Som lexus. Dock är lexus mer välriden.
 
Z ska hopptränas om en stund. Väntar bara på sanna som ska komma hit så vi hoppar båda hästarna.
 
Bosson óch jag längst till vänster, olivia och Zazou till höger.
 



Träning malin och z
Publicerat den

Klar med träningen för malin och z. Satte på gramanen ibörjan , jag har ridit fram z till malin dem andra gångerna men nu slängde jag upp henne direkt. Ibörjan gick det helt okej sen gick det bara skit. hhaa. Jag har nog aldrig varit med om någon som inte lyckats ha hästen iform med graman. Nu snackar jag inte om att hon ska jobba under sig osv, men malin lyckades och ha ett högt huvud på hästen med graman tyglar? haha
 
Tog av dem efter 30 minuter så hon fick börja rida på riktigt. Ibörjan gick det väll inte så jätte bra men sen så skärper hon till sig och får z helt okej, sen blir hon trött och då blir allting katastrof. Det är ett under att z inte slängt av henne än. Fast z blev faktiskt lite sur på henne idag, och med all rätt. Med lite träning så kommer malin kunna rida henne bra. Det är faktiskt bara 3 dje gången hon sitter på hästen och innan dess har hon inte ridit på 8 år. Så duktig e hon faktiskt :)
 



Tillbaka till skolan :)
Publicerat den

idag var det första dagen i skolan på 1 månad. Känns konstigt att vara tillbaka. Men samtidigt lite skönt. Behöver ta igen jätte mycket. Men kan inte tänka så mycket på det. Får ta en dag i taget och jobba ikapp lite. Börade inte förens vid halv 1 och var hemma igen vid kvart i 4. har legat och kollat på rånarna med brossan.
 
Nu är det stallet, Malin ska rida z idag. Ska köra med henne ordentligt.
 
tyzo mys ! :)



love <3
Publicerat den




längtar tills tävlingsäsongen nu :D
Publicerat den

 
 
Gud vad jag läntar tills tävlingsäsongen drar igång. Både L och Z ska ut på lokala tävlingar i år. Ska bli så spännande. Z ska få debuttera lokalt i mars. Torns anordnar en lokal tävling med 80 cm som start, så hon ska få gå en 80 och eventuellt en 90 bara för att prova på. Är ändå 2 månader tills dess så det ska nog gå bra. Hoppas jag kan få med mig lexus där och ta 1 m klass. Han har lite ont i sina hovar just nu så skyndar långsamt.
 
Ska även planera in lite träningar för instruktör.
 
 
 



Hoppning z :D
Publicerat den

jag trodde aldrig jag skulle skriva det , men , J*vlar vilken fin häst jag börjar få. Hoppade bana på 90 cm idag utan problem. Så himla stolt över oss båda. Det som är skönt med henne är att hon inte är tittig på något utan hoppar allt. Nu kanske jag inte behöver övedriva men det mesta iallfall. hon har faktiskt nästan aldrig stannat för mig. Några enstaka gånger i början. Men nu hoppar hon i alla lägen. även om hon kommer helt fel ! :)
 
Ladda ner en film nu sen bara ta det lugnt själv i min säng. Så skönt.. Godnatt
Måste in skaffa ite nya bilder känner jag. Zamora har blivit super fin nu :)



2012 resum April/Maj/juni
Publicerat den

 
ordnade en jätte fest hemma, 45 pers var vi och det blev en lyckad kväll.
 
Jag, malin och olivia, :)
 
Träning för Ebba von Essen. Gick super bra och zamora var en pärla.
 
Vann två klasser med Gienek i ljunits. Var en speciell känsla och vinna båda klasserna faktiskt.
Himla kul :D
 
Maj
 
Blev 2:a i lc i skabersjö vilket gjorde att jag blev 1:a i klubbmästerskapet
 
Var på backstreet boys koncer med familjen.
 
Skabersjö cup med Gienek
Gick inte så jätte bra under båda dagarna men kom till b finalen och sista rundan vi gjorde tillsammans blev bara så bra och vi red 0 oc blev 1:a :)
 
Juni
Hoppade gienek för sista gången. Lämnade tillbaka honom dagen efter.
 
Syrran tog studenten, Var dock jätte sjuk och kunde inte va med på festen på kvällen. Men var vaken under middagen iallfall :) Dagen efter och 1 vecka efter hade jag ingen röst ..
åkte upp till norrköpinge för att överaska min kusin på hans student. Han hade ingen aning om att vi kom. Han blev jätte förvånd när han såg oss där. Olivia var med på denna resan och vi köpte hem kina mat till hotellet dagen efter, det bara regna och regna men vi hade hur trevligt som helst.
 
 
skogen med z för första gången. Skötte sig exemplariskt och det var himla roligt.
jag fick för mig att jag skulle ta föl på zamora med en jätte fin hingst som heter diarado. Dock blev det inte så
för att det blev för sent på säsongen och någon med hingstens sperma. Pallar inte ta det i detta inlägget.
Men nu är jag glad att jag inte gjorde det för oj vad mycke längre jag och z har kommit sen i sommras.
Köpte en merca amg, lurade en del att den var min men egentligen var det min pappas. Tror dock dem flesta fattade det sen :) Fin e den iallfall.
 
 
hade midsommar fest hemma :)
 
 



nyårs bilder 2012/2013
Publicerat den

Förätt, rostad macka med rostbiff, sallad, remoulad och rostad lök.
Middagen bestod av pommes, lövbiff, sallad, champinjoner och bearnaise .
Marängswich till efterrätt , mums ! :D
Alla bilder är från middagen innan tolv. Stack hem efter tolv så blev ingen fest för mig
 
 



Ridning /bio och mys
Publicerat den

Bilden är snodd från olivias facebook
 
Olivia var här och red min underbara häst idag, Gick jätte bra trots all blåst och z skötte sig riktigt bra. Kul och se ! :) hon tog även 3 språng på ett räcke, och det fixade dem utan problem. Z börjar bli mycket säkrare på sig själv. Kul och se att all träning ger resultat även när andra rider henne. Då känns det som att man lyckats.
imorgon funderar jag på att hoppa henne, får se vad jag känner för helt enkelt. Red henne lite grann i onsdes till hon var helt genomriden då hoppade malin, (en tjej kompis) upp och red henne lite. Hon hade inte suttit på en häst på 8 år.
 
nu har jag precis kommit hem från bion med c, såg the hobbit. Bra men lite långdragen film. var trött som fan. Tog en taxi hem för en stund sen och nu väntar jag på att min bakpotatis och kyckling blir klart. Mums ! :)
 
 



2012 Januari/Februari/mars
Publicerat den

December/Januari
Köpte Z i december och börja rida henne ordentligt i januari, hade väldigt höga tankar om henne i början, vilket jag har förstått nu att det var ganska fel. Så har backat mig sjäv, och väntar nu tills hon är mogen. Vi går i hennes takt. Sen om jag vill ut och tävla lite mer så har jag ju alltid lexus ! ;)
Tömkörde henne även för första gången denna månad. Vet inte om hon blivit det innan? hon skötte sig bra iallfall.
 
Började även tycka om skor och kläder lite mer. Köpte hem dessa snyggingarna i början av januari. Dock kunde jag inte gå i dem då, men var tvyngen att ha dem för att jag tycke dem va snygga. Minns att jag gick till en fest i dem och jag kunde verkligen inte gå i dem haha.
 
 
Februari
Tog en drös med vinterbilder på hästarn.
Fick även för mig att man kunde festa dagen innan tävling. Med 4 h sömn lyckades jag ändå åka iväg och tävla, och det med bra resultat.
Första ridbilderna på z
Fler ridbilder
Får ju inte glömma göteborg horse show, som alltid är det i februari och jag var på plats.  hittade en massa finna saker till zamora, Bland annat rosa swarotski, rosa benlindor, träns, martingal.
 
Mars
Hopptränade z för första gången.  Hur det gick? ja.. Ni ser ju själva haha.
Pappa körde mig för första gången till en tävling, Blev trolleholm och tro det eller ej men gienek och jag tog vår första vinst tillsammans i LB. Snacka om att pappa var skrytig för mamma när vi kom hem :) Vår första LB gjorde vi 2 veckor tidigare, då kom vi 2:a. Ingen dålig start på året.
Hoppade flisa för andra gången. Super kul och vi kom upp på en oxer på 120 utan problem. Nog den säkraste hästen jag suttit på. Riktigt härlig känsla
 
 
 



Mys en stund i stallet :)
Publicerat den

Mys i stallet så här mitt i natten. :)



Nyår 2013
Publicerat den

Jag och malin igår ;)
 
Godnytt år. Sitter och tittar igenom alla bilder från nyårs middagen igår med mina underbara tjejkompisar. Firade nyår hos malin, zara, hanna och alexandra var också med. Vi hade 3 rätters middag sen spelade vi lite kortlek och bara umgicks. Jätte trevligt. Vid tolv gick vi ut och kollade lite fyrverkerier , då kom det 4 killkompisar också som smälde lite. Sen gick vi in igen och vid halv 1 kom det lite fler folk. Vid kvart i 1 skulle jag dra ut men han som skulle hämta mig kom aldrig så drog hem till crille och sov där.
 
Dagen har varit lite knäpp idag. Sov lite när jag kom hem vid 12 , till 3, sen kom grannen inspringandes för då hade louise blivit avsländ av sin häst och fått åka ambulans. Så fick hoppa upp och rida hennes häst en stund. En riktig bitch till häst. Sen gick jag in och la mig igen till klocan 8 då åt jag sen ut istallet och rida ut z med sanna. Nu har jag bara umgåts med min bror. :)
 
Bilder från nyår kommer och en resum om vad som har hänt iår ! :)