Hoppbilder på z i onsdas :)
Publicerat den

 
hon skötte sig kanon braa :)
 
 



Lexus igår på hoppträningen :)
Publicerat den

 
Det roliga med detta språnget var att jag flög av efter att han hoppat det.
jag vart inte alls beredd på att han skulle hoppa så högt över och skött rygg över språnget. detta var in i en kombination så han svängde snävt åt höger efter språnget :)
 
han skötte sig iallafall kanon för övrigt :)
 
Dessa två sprången ligger på 105-110 och det ser ut som att han hoppar 70-80 cm hahaa :)
 



Tävlingsplan september.
Publicerat den

Här är lexus och Zamoras tävlingsplan i september. Både så att ni har koll och att jag själv har koll :)
 
2/9 - Löddeköpinge, Zamora 70-80 cm
 
16/9 - Rydbeck? Zamora 60-70 cm , Lexus 80 cm
 
30/9- Löddeköpinge , Zamora 60-70 ( 70-80cm) Lexus 80-90?( 90-100 cm)
 
Pay and jumps,
 
Om det går bra med lexus börjar vi på lokalt i oktober :)
 
 



Z igår på gräsplätten :)
Publicerat den

 
Red zamora igår på gräsplätten. Gick kanon bra och hon skötte sig bra. Något stel ibörjan men när hon började jobba vilket steg hon låg inne med... Man ser storskillnad på bilderna från början av ridpasset till slutet av ridpasset.,  ;)
 
Red även grannens sto en snabbis. Kändes helt ok. Hoppning i helgen för båda hästarna. Z ska även få hoppa lite eventuellt imorgon, anmäld till ännu en pay and jump, 70-80 cm den 2:a sept:)
 



Hoppning lexus.
Publicerat den

Skolan drog igång idag. Var på örs och red ozzie. Sen efter att vi slutat drog jag hem till zara och red hennes stora häst lexus.. Har inte fått mitt schema än men tror jag kommer vara ledig på fredagar. Så det känns lite bra :)
 
Ozzie gick helt ok. Var super taggad och galopperade i takt när alla andra travade. Men det var bra kul . Älskar lite galna hästar. :)
 
Lexus gick kalas bra. Första gången jag hoppar honom och andra gången jag sitter på honom på 2 år. hha.
Älskade hur han tog tag i hindrena och hoppade upp med hela kroppen. Vilka språng. Ni skulle ha sätt honom :)
Tack zara för lånet :)
 
Snygg häst och vilket scoop han låg inne med :D
 
Avslutade på 100-105 cm. Han hade inte hoppat på länge i heller så det fick räcka :)



Sorry, blogg paus till på söndag..
Publicerat den

Fullrulle så hinner inte blogga. Hörs på söndag. 



:)
Publicerat den

Hej kära läsare. Idag har jag hittat på massa bus. När jag vaknade städade jag och min bror gården. Sen körde vi till mc donald och åt lunch. Vid 2 gjorde vi oss i ordning och stack till malmö. Först lämnade vi av nicklas på jobb, sen drog vi vidare till nattas jobb och hämtade frukost till imorgon när mina föräldar kommer hem.
 
Efter det drog vi till entre och sen obs för att köpa kläder till kalle. Pappas 50 årsfest närmar sig med stormsteg. Min present kommer vara ganska personlig. Berättar mer en annan dag och ni ska få se en bild på den/det. 
Jag hittade en underbart söt klänning som låg på 3000 kr men vart nu 70% rabatt. Funderar starkt på att köpa den. ska bara få mamma att hosta upp 1100 :- det lär ju inte bli lätt.. 
 
Hur är det annars med er då? Har ni haft en bra dag? 
Zamora vilar idag och imorgon rider louise henne när vi tar in halm. 
 
Höörs sen 
kyss
 
olivia och jag i norrköpinge ibörjan av sommaren :) Saknar mitt hår <3
 



Millan . en häst jag red till försäljning :)
Publicerat den

Bilder på millan som jag red till försäljning för 2 år sen :)
 
'
 
 



Ibland har jag tur :D
Publicerat den

Godmorgon mina underbara läsare... Dagen känns lovande och jag börjar faktiskt tro på att gud finns... 
Jag fick mina bönner ?! sanna och vi kommer inte ta in halm förens på torsdag. Alltså när mina underbara föräldrar har kommit hem och kan hjälpa till! haha. Ni anar inte hur glad jag är för det. Nu ska dem få slita direkt. 
 
För övrigt idag , ska eventuellt rida z. Stääda hela huset och rummet. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi snart igen :D
 



Flisa och jag hoppar :D
Publicerat den

Bildbom på flisa när jag hopade henne för ett tag sen. Sista oxern ligger på 120 cm :D 
 
 
bilderna är tagna från en film. Jag har den om ni vill se den? Kan lägga upp den om ni vill :D
 
 
 



Zamoooora! ;:D
Publicerat den

Får inte glömma att berätta hur det gick med z idag. Red bara ut lite här och var, Galopperade över åkrar och in på mysiga grästigar vid solnedgången.. MYS! :D
 
Idag skulle hon bara få ha kul för det förtjänar hon. Så bra som hon gick igår så. imorgon har jag inte bestämt mig om hon ska vila eller ridas. Rider jag blir det ett till hårt dressyr pass på ängen. Får ju passa på nu när det går.
 
Tjockisen och jag i skooogen ! :D 



Taco mys med la familia !
Publicerat den

Precis ätit tacos med mina kära syskon och nicklas. Nicklas ville göra en suprise för oss sista dagen han var här. Så han körd och handlade själv och gjorde maten själv. Gott, Dock äter jag inte tacos så han gjorde lite kyckling till mig , istället för köttfärsen. Mums :)
 
 
 
Efter tacosen hade vi lite hederligt vattenkrig. Vi andvänder inte vatten pistolor utan här är det spannar och duschen! Hela huset var rent vatten fullt när vi va klara.. Men det torkar ! hahah Nu ska vi kolla lite johan falk filmer  :)
 
pöss
 
 
 
 
 



stallet nu :)
Publicerat den

 
Ska bara fixa mig och klä på mig sen ska zamora skötts om !
Sees snart igen :)



Party pic!
Publicerat den

ovisade party pic :) enyoj 
Ted, jag, marcus, alexandra, hos alexandra :)
klass fest , at my place :)
 
Malin , jag och natta hos richard :) 
Jag och catrin , hos richard :)
 
Klass fest hos simon :)
 
party hos erik :) saknar mitt hår...
 
 



Godmorgon kära läsare :)
Publicerat den

Idag har jag inte så mycket planerat. Vad jag vet nu iallafall. Ska försöka tvätta lite och städa. Föräldrarna kommer hem på torsdag morgon. Dem förväntar sig nog ett rent och fint hus. fast alltid när dem är borta är huset alltid städat. När dem är hemma ser huset ut som ett bombnedslag?! Kanske för att när dem är borta så städar vi ungar och håller rent efter oss och när dem kommer hem så är det mamma som städar.. Jag klagar inte dock ! :)
 
Imorgon ska vi ta in halm :/ Tyckte dem kunde vänta tills på torsdag, alltså en dag till så mamma fick hjälpa till! nu när dem fått 3 1/2 vecka i Unitet states of america, USA, kan dem komma hem och jobba lite! 
Hoppas det regnar imooorgon så vi tar in den på torsdag. please god. 
 
Nä sätta fart lite på dagen. kan inte ligga och sova hela dagen. Btw, skolan börjar om exakt en vecka (!!) ÅNGEST...
 
 
 
Bild sen helsingbors festivalen :)



Snart sova :)
Publicerat den

har legat och kollat några avsnitt av johan falk. joel kinnaman är så fruktansvärt snygg! Det är ju typ endast därför man tittar på dem filmerna hah. -_-
hann även med filmen in time, med justin timberlake. Har sätt den en gång innan men den är så j*vla bra så helt klart värt att se den igen :)
 
Snart kryper jag ner i sängen med min lilla katt. Har inte kommit på något namn till henne, har ni några förslag? Hennes mamma heter maya, och hennes syster från tidigare kull heter molly. 
Vi hörs imorgon kära läsare. Kom med tips på vad ni vill läsa. Inte så jätte kul och bara läsa om vad jag gör om dagarna eller? 
 
Pusssss 
 
Hothothot ! :D
 
 



God bless the broken road that lead me straight to u!
Publicerat den

 
<3



jeffrey campbell.
Publicerat den

 mamma och pappa har fått önskelista nu på skooor.
Dem kommer hem på torsdag så då hoppas jag att dem tar med sig ett paar jeffrey campbell skor till mig :D
Dessa är bara så himla snygga ! :D
Dessa med nittar är också jävligt coola ! :D
 
 
 
Snyyyggt!
 
 
 
Vilka är eran favorit av dessa?
Fler förslag'? :)
 



Sjukt J*vla bra !
Publicerat den

Red zamora på fältet för en stund sedan. Lånade grannens dressyr spö då hon har varit lite nonchalant mot min skänkel den senaste tiden. För två dagar sen när jag red var hon helt låst i höger sida och ville inte ställa igenom överhuvudtaget. Hon ville inte heller göra skänkelvikning för höger skänkel. Idag var allt som bort blåst och jag kunde ställa henne hur jag ville. Hon var totalt genomriden efter typ 10 minuter. What a feeling! 
 
Skänkelvikning gjorde hon utan problem både i trav och skritt i båda varen. Minska volten så kort det vara går, dvs, ha henne så samlad och lösgjord som möjhligt i båda varven med skänkelvikning ut till en lite större volt gjorde hon utan problem idag! :) 
 
Öka galoppen på en väldigt lång sträcka ( lätt sits ) Till att få ihop henne igen fortfarande på en lång sträcka utan att hon blir lång eller springer vidare, till att bara kunna rida in i en pytte liten volt så hon fick kämpa på med ryggen , inga problem! 
 
Ni ska bara veta känslan att rida min häst idag! Hon bärde upp sig själv , jag hade inget i handen. Ibland när jag red på en volt släppte jag ena handen och hon gick fortfarande i form och jobbade på kanon. det kallar jag att rida med benen. ! Jag ångar som fan att ingen filmade detta. 
 
Det var en gång som hon förmodligen missuppfattade mig. För hon hoppade rakt upp i luften och slängde sig åt sidan. då gick jag klappa om henne och börja på en annan övning i stället. Det kan bli för mycket för henne ibland också. Det är viktigt att jag gör en övning korrekt och sen går över till en ny och om inte det går så bra byta övning igen och sen gå tillbaka till den man hade problem med. Hon måste hålla sysselsatt hela tiden. Det går inte heller att hålla på med en och samma övning om och om igen för då blir hon uttråkad och sur. 
 
Grymt bra ridpass! imorgon ska hon bra få ta det lugnt på en tur ut :)
 
Zamora idag efter vårt dressyrpass på stubben :)



Rider z nu...
Publicerat den

Rider ute på fältet just nuuu
 



Full igen på bakisfyllan...
Publicerat den

Efter att vi hade ätit och sånt igår spelade vi lite pingis. Förlorade man fick man halsa en halv mojito eller gin och tonic burk. Hade man förlorat 3 gånger i rad, på 3dje gånen fick man då shota ren vodka.
Till en början med förlorade jag inte alls. Sen började jag förlora och jag som inte gillar gin och tonic eller mojito, bestämde jag mig för att bara shota vodka. Det gick fortast ner och man kunde ta en citron efteråt.
När jag väll förlorat några gånger förlorade jag HELA tiden... Till sist fick jag sluta spela för jag kunde inte se bollen?!
 
Gick och la mig vid tolv. Sen vaknade jag vid tre och kunde inte somna om. Kollade in lite olika bloggar. Vid 6 kunde jag somna om. Men har sovit sjukt dåligt...
Idag mår jag faktiskt riktigt bra :D
 
   
 



Horses :)
Publicerat den

Bildbomb på lite olika hästar :)
Beachen 
Crisby
Zamora
Charlie
Flisa
Gienek
Millan
Kastanj, 
 
Stormur, oja han kan hoppa han med :)
Beachen 
Crisby 
 
Vill ni ha fler bilder på hästarna? Har miljontals! :D 
Vilken/vilka hästar vill ni veta mer om ? :)
 
 
 



Kebab :D
Publicerat den

Bakis mat :D 
 
Vi åkte up till dalby för en stund sem för att handla hem lite och köpa mat :) 
Blev köpemat idag! Sjukt gott :D
Kalle och marcus köpte två pizzor och jag och sofie köpte varsen kebab tallrik. Mums :)
 
Idag ska vi bara mysa i soffan, kolla en film och käka lite gottis, Spela lite pingis och ta det lugnt.
Louise red zamora idag och det hade gått bra. imorgon är det halm intag så då får hon eventuellt vila om inte louise rider henne då med. 
 
Ha en skön kväll kära läsare :)
 



Partaaay :)
Publicerat den

Jag och Zassi :) (Zara)
Igår var det lördag och åter igen dags för party hos mig :D 
Underbart folk och en riktigt riktigt rolig kväll! Det tackar vi för! :)
 
Zara kom en stund innan så jag gjorde hennes hår. Lockade det som ni ser på bilden.. Blev det inte snyggt? Vi sprejade sattan. Klockan 1 på kvällen hade hon typ inga kvar?! Mina brukar hålla en dag och kan även ha lite kvar tills dagen efter, sjukt va ändå? 
 
Vi höll i allfall på tills 6 imorse. Mår inte helt bra idag men sånt är livet, man ska väll leva lite och ha kul :D :)
Tack för igår folket :)
 
Jag och sara :)
 
 
 



Hoppning igår :D
Publicerat den

Annelie hjälpte mig med lite igår när jag hoppade zamora. Hon är helt låst när man ska ställa henne till höger och vägrar flytta sig eller göra skänkelvikning för höger skänkel, till vänster då. Hon flyttar sig för vänster skänkel till höger utan problem. Hon blir så fruktansvärt arg och bara stannar och totalt vägrar och gå fram. Finns ingenting man kan göra för att få henne till att flytta på sig. Till sist fick vi lura henne och hålla henne upptagen med andra saker.
 
Hoppningen gick faktiskt bra. trav hoppade på en 8 volt med 2 kryss. Till en början med bara drog hon i full galopp både före och efter hindrena , sen fick jag koll på henne och hon lyssnade både före och efter hindrena. på slutet avslutade vi att trav hoppa på en oxer. Hon hoppade super och stack inte iväg överhuvudtaget. Super skönt! :D 
 
Första gången jag hoppa hemma typ.
jag bara älskar denna bild, hon är super snygg på den :D!! Längtar tills mamma kommer hem och fotar oss :D!!



Ska sooova nu :)
Publicerat den

Snart mina kära läsare väntar min sköna säng på mig.. 
Trimmade zamora i paddocken, gick väll inte så där jätte bra. Tog även några små språng på ett kryss och hon hoppade faktiskt riktigt bra. Synd hon inte gick bra för övrigt. Jag gav faktiskt upp idag och hoppade av henne. Jag ger aldrig upp men vi bråkade så mycket så det kändes inte snällt för värken henne eller mig att fortsätta. Vi hade bara bråkat mer och till slut hade hon väll gett med sig men kände att det inte var värt det. 
 
Vi tar nya tag imorgon istället. Antingen löshoppar jag henne eller så rider jag ut henne en runda. kanske bara en promenad och mysa? Får se på vad hon är på för humör. 
Gooodnatt :)
 
Fina hästapolle <3



Rest in peace
Publicerat den

Min hund , eller min brors hund Deeyaj. Mitt lilla hjärta <3, blev påkörd av en bil i söndes morse och vilar nu i himlen. Detta är något som har tagit hårt på mig, Familjen, då vi har trott att han gått "vilse" och letat konstant i 5 dagar 24/7 efter honom. polisen har vetat hela tiden att han var död, men sa ingenting förens i morse. Dålig polis vill jag säga! Jag vill inte gå in mer på hunden då jag mår sjukt dåligt över detta. Denna hund har betytt så himla mycket.. Känns väldigt tung att förlora någon , 2011 beachboy rest in peace, och nu 2012, Dj rest in peace... Seriöst? Hur grym kan värden egentligen va.. 
 
 
<3



Min vackra häst!
Publicerat den

Jag har nog en av dem vackraste skimmel stona. Vilken skönhet hon är! Sommarlovet har rullat på. Ganska tråkig sommar faktiskt. har inte hänt så mycket och det har varit sjukt tråkigt väder. 1 vecka hade vi kanon väder och man fick jobba på brännan men annars har det bara varit skit.. 
Zamora är igång för fullt. Rids 8 gånger i veckan tänkte jag säga.. Nej men louise rider henne lite då och då för hennes häst är iväg på utbildningsläger. Dem andra dagarna rider jag henne själv. Vi har haft några bra och några dåliga dagar. Ju starkare hon blir dessto svårare om man säger så. Hon börjar iallafall tappa tjockismagen nu. 
 
Mina föräldrar är på värden runt resa .. Newyork, hawaii, manhattan, los angeles , san fransisco och massa annat. jag är sjukt avensjuk då jag själv skulle vilja uppleva en sådan resa. När mamma kommer tillbaka hoppas jag att hon tar nya bilder till bloggen. Känner att jag börjar få upp lusten., Man blir så sugen när man ser alla andra bloggare blogga. för i tiden när jag blogga på klevenborn.blogg.se var jag jätte aktiv. Får skärpa till mig. 
Jag har eventuellt en bomb och släppa på bloggen . Det kommer bli så himla kul om det blir av. Berättar mer senare.