Sponsrad med ländtäcke
Publicerat den

Här är ländtäcket skolan sponsrat mig med. Dock är det lite litet. Det är ändå full. Antar att z har fått en stor rumpa ! :) Det funkar iallfall. Bättre bild får ni kanske någon annan dag när jag rider med det och någon fotar ! :)
 
Xoxo



haha
Publicerat den




underbara häst :D
Publicerat den

åh, Zamora var så fin idag. Vi körde på lite lösgörande arbete och jag la även till två studs. idag red jag på mitt pelham bett, istället för att rida med delta red jag på två tyglar. Att rida med graman igår och i förrgår var nog det bästa jag kunde göra för j*vla vad lösgjord hon var idag. till och med i höger varv är hon har varit väldigt stel den senaste tiden, kunde jag rida igenom henne utan problem. När jag skulle gå från ponny till häst, trodde jag att det var nog det hemskaste som kunde hända, men nu vill jag bara rida storhästar. Älskar det.
 
innan jag red idag var jag ute och sprang en runda med henne. jag har börjat träna lite smått , så tänkte att hon kunde följa med idag. Blir mycket roligare när man har någon som springer med.
Nu ska jag snart sova. imorgon har jag min första körlektion på skola. Ska bli kul. Kör på förmiddagen sen på eftermiddagen har jag lektion. Slutar vid 3 sen hem och rida ut z en runda.
 
ps: förgående inlägg skrevs av sanna och inte jag ! :)
 
 



Vilken hård dag!
Publicerat den

Heej alla glada!
 
Idag har jag haft en grym dag! Jag har 'hhh fuck it!!
 
Love YAAA



Snart stallet :)
Publicerat den

Hej på er.
 
kom hem från skolan för bara en liten stund sen. Idag har vi mest tagit det lugnt. Har tema vecka hela veckan så det har varit lugnt. Igår var jag dock hemma pågrund av privata orsaker. Bilden är tagen från i tisdags. Vi hade friluftsdag och dem felsta av klassen/skolan åkte iväg till vallåsen och åkte skidor. Jag stannade hemma med mina vänner och vi var tvungna att gå en tipsrunda i malmö. Där av bilden haha. :)
 
Jag har precis druckit en energi drycka och ska snart ut istallet och rida z. Efter att jag ridit henne ska vi gå en runda. Kanske gör det innan föresten så att det inte hinner bli mörkt. Sen ska jag träna 15 minuter. Jag har blivit sponsrad med ett läntäcke av skolan. Kanske tar en bild och slänger upp här. vi får se. Ha det gött så länge
 
XoXo



Dressyrpass ! :)
Publicerat den

Jag dör så maffig och snygg min häst börjar bli :D
 
Red ett dressyr pass igår. Hade spränger och grammanen på igen och igår var jag rätt glad att jag hade grammanen på henne för fyfan vad arg / stark hon var. Skulle göra framdelsvändning, Framdelsvändingar är bra för att få hästen lösgjord, Ett tips bara ! :) Till en början med gjorde hon två stycken utan problem, sen blev hon så fruktansvärt sur och börja backa, så jag backade henne mer, Till slut fick hon nästan gå hela banan runt backlängels. Gissa om hon var arg då?! Sen käftade hon i mot lite här och var och tog bettet och stack några gånger. Hade ingen kontroll. Men efter lite övergångar, lösgörande arbete (skänkelvikning, öppna/slutna ) fick jag bukt på henne och återkontroll.
 
Det var så kul när vi skulle galoppera för jag ville att hon skulle trampa på under sig och man kände hur arg hon blev och till slut kunde hon inte hålla sig och sparka backut några gånger, till slut fattade hon att det var lönlöst och att hon inte kom undan. Efter cirka 1h blev hon helt okej och rida. Vi avslutade passet som vänner iallafall ! :)
Min skänkel är ganska taskig på de flesta av bilderna. Det blir lätt att man gör sådana missar när man inte rider för intruktör. Ska försöka tänka på det lite mer när jag rider. Det är viktigt !
 



there is always a way
Publicerat den




mys på högst nivå :)
Publicerat den

<3
 



Äntligen ! :D
Publicerat den

Det har töat bra under dagen och paddocken var så pass bra att jag kunde trimma z lite lätt. Det var så kul att äntligen få trimma lite igen. :D Min  älskade bror kom ut och tog lite bilder. Dock är kvaliten skit dålig, då det är taget med en ipad. Längtar tills jag får hem en ny systemkamera. För er som inte vet vad som hände med min gamla var det att jag glömde den på en träning sen när vi kom tillbaka för att hämta den var den borta. Tyvärr så ka inte folk vara ärliga och ge tillbaka. Men vafan en 10.000 :- kamera hade väll ingen egentligen tackat nej till.
 
Z jävlade lite med mig när jag skulle ta in henne. vägra vända sig om så jag kunde stänga grinden och då tänkte spirit ta chansen och springa ut så fick släppa z snabbt för att stänga och då drar den jävel i väg i fullfart ut på åkern och leker rodeo häst. Sen skulle hon såklart bara j*vlas och inte komma när jag bad henne. Dum häst.
Fick iallafall tag på henne.
 
Idag red jag med ett vanligt spränger bett och gramman, grammanen är endast till för hjälp om hon skulle bocka eller hitta på något bus, annars rider jag ALDRIG på gramman. Men ibland är det helt enkelt nödvändigt. Hon var fin idag trots att hon stått i 1 1/2 vecka. Nu hoppas jag att snön försvinner, så att man kan börja rida på riktigt.
 
 



Sötnos :)
Publicerat den

Myst med denna underbaringen hela dagen. Så himla söt.
Det blåser som in i bombens ute så hästarna har fått stå inne, var precis ute och gav dem eftermiddagshöet.
Dem tycker lika illa som vi att gå ut i detta vädret. Jag själv vill inte gå ut igen haha. men måste ut och fixa, men gör det senare ikväll.. Nu ska jag krypa ner i min säng och bara sitta och surfa. Mycket mer spännande händer det inte idag.
 
Imorgon börjar skolan igen, dock har vi ett helt annat schema 5 veckor framåt. Denna vecka har vi tema vecka så mitt schema ser helt annorlunda ut och jag går i skolan hela veckan.. hmm.
Såg fram emot mitt sovmorgon imorgon men det blev inte så mycket med det.. bara bita ihop och gå upp.. får gå och lägga mig nu känner jag, om jag nu ska orka gå upp imorgon. Jobbigt läge.
 
 
 



Min dröm kropp
Publicerat den

Så här såg jag ut sommaren 2011, mitt mål är att nå denna kroppen fram till sommaren 2013, tror ni att jag kommer lyckas? om jag inte minns fel var det denna sommaren jag hade fått körtelfeber och vägde bara 53 kilo.
 
Man ska väll ha ett mål, så här är mitt.



Middagen klar :)
Publicerat den

Helluu
 
jag sitter just nu på mitt rum. sjukt trött men det blev en lyckad kväll med släkten. Vi åt black and white och marängswisch till efterätt. Samt spelade lite uno och bara umgicks. Jag får säga att vi har en ganska öppen släkt haha. Tur att alla är nästan lika dana. :)
 
jag ska snart släcka för kvällen för har ont i min mage (mens) och är sjuk trött.. jag kom också på att mitt lov är slut .. börjar skolan igen på månad.. Trist.
 



Sminkad och klar :)
Publicerat den

Dance like no one is watching
Love like you have never been hurt
Sing like  no one is listening
Live like heaven is on earth
 
 
Hej, precis färdigfixad. Körde på lösögonfransar, svart/ brunt/ljus beige ögonskugga. Alltid kul och pilla med smink tycker jag. Älskar att sminka mig och fixa till håret snyggt. om en liten stund bara ska jag fixa min mammas hår. Vi ska som sagt fira henne idag.
 
Jag tror att jag ska gå ner och slänga i mig två mackor för börjar få lite ont i min mage. har inte ätit någonting överhuvudtaget idag. Det är kanske inte jätte bra. Så vi höres :)
 
inte den bästa bilden men man kan iallfall se lite grann :)
 



sweety
Publicerat den

åh,  <3



Hejsan :)
Publicerat den

 
Godeftermiddag. Min kväll igår slutade i staffanstorp, på en hemma fest hos min vän hanna. Jag var förberedd på en tjejkväll, istället blev det fest. Jag klagar inte på det i heller. Länge sen det var någon hade en hemma fest. Förut visste man inte vilka fester man skulle välja för det var så många och nu är det nästan inga alls.. Helt sjukt vad det förändras från att man är 15 år till 18. Vad har hänt med folk? Går ni bara ut eller sitter ni bara hemma och glor film?
 
Tack för igår alla inblandade :)
Idag ska vi fira mamma. Hon fyllde 50 år i torsdas så släkten ska komma hit och fira henne, så jag är nog bara hemma hela kvällen. Var ute för en stund sen och mockade/fixade hela stallet. Har precis tagit en skön dusch och ska snart fixa mig, samt städa rummet. Helt sjukt vad man stöckar ner ?! Man tänker inte ens på det , helt plötsligt ligger det kläder över allt och handukar, någon annan som har samma problem som jag?
Jag och mina vän , charlotte. Dessa bilder kommer ifrån onsdags innan vi stack ut :)
 
 
 



love it.
Publicerat den

jag bara älskar hur z kröker på nacken och riktigt strålar på denna bilden.
Nästan som en hingst som vill visa upp sig. Jag tar tillbaka allting om att jag har sakt att hon inte är fotogenisk.
Den här bilden säger emot till 1000. Sjutk snygg häst ! :)
 
idag sov jag fram till halv 2 innan jag gick ut och fixade stallet. Mockade z och stormurs boxar. Olivia hade spiritus idag så hon var där ute när jag kom ut. När jag kom in igen tog jag en lång dusch. Sen har jag suttit och kollat på streetdancer , en film. Jag blir sjukt sugen på att börja dansa när jag ser sådana filmer. Ser sjukt coolt och roligt ut. Varför valde jag hästar som liten? jag antar att alla är födda till olika saker men hade varit kul och prova iallfall. Vad säger ni läsare? Vad är ett intresse? :)
 
/ Denise
 



Hejsvejs :)
Publicerat den

dagen har rullat på snabbt. Dock är jag väldigt trött. Kom hem 5 i morse och sjöng för mamma som fyller 50 år idag vid halv 6.. Så jag kom inte i säng förens vid 6 imorse och var uppe redan vid 12 igen.. Vi har iallfall ätit massa tårta och nu ikväll åt vi kyckling, sallad och aioli. Bättre mat finns inte! Jag har inte ätit någonting annat på hela dagen så jag krängde..
 
Jag fick över lite bilder från igår, när vi förkrökade. Lägger upp dem med detta inlägget. För övrigt ska jag starta en film och sen får vi se när jag somnar. Godnatt
 



bus bilder från idag :)
Publicerat den

Hej på er. Meningen var väll att jag skulle gå och lägga mig igen innan, men det blir inte alltid som man tänkt sig. istället gick jag ut istallet och gjorde iordning alla 3 boxarna + fotade o filmade hästarna. Släppte dem i sommarhagarna och ja man kan säga att det blev en del galna foton som är för knasiga för att visa haha. Men jag bjuder på några som blev helt okej.
 
Kvaliten på bilderna är ganska dåliga då dem är tagna med en ipad, sen en del bilder har jag printsc från filmerna. :) Enyoj
 



Gårdagen :)
Publicerat den

Så här såg det ut innan v drog ut igår och allting var slut när vi drog därifrån.
Jag, malin och carlotte förfestade fram till elva innan rogge, robin och dennis kom, då fortsatte vi förfesta innan vi drog ut vid halv ett. Jag säger bara j*vlar vad mycket folk det var på etage. Dem måste ha rekord på superonsdag. Det var mer folk igår än vad det va i lördes.
 
Jag hade iallafall en trevlig kväll och dansade loss, så det vart helt klart värt det att åka dit :) !
ni andra som missade det igår, to bad for you.
 
/ Denise
 
 



spontan utgång :)
Publicerat den

jag får snart sluta med mina utgångar, börja bli för mycket. Charlotte kom hit vid åtta och vi kollade film och käkade gottis. Spontant läste vi på facebook om god bless monday på etage och blev lite halft sugna på att dra ut och dansa. Så vi gjorde iordning oss på 1h sen stack vi ut. 1h och 30 minuter på etage räckte gott och väll när man är nykter. För det första var det en över dålig dj vilket förstör verkligen allt. Thank god för dj klevenborn! :) Så vi blev mindre pepp nä vi kom dit, men vi dansade iallafall tills vi blev lite trötta och bestämde oss för att åka hem.
 
Jag älskar att gå ut och dansa och sen gå och lägga sig. Man är så härligt trött och bara njuter av sin varma sköna säng. så godnatt på er för nu ska jag sova som den prinsessa jag är ! :)
 



:)
Publicerat den

It's about love
It's about compassion
It's about kindness & faith
It has nothing to do with luck
You get what you give
So give good
 
Hej, har precis kränkt i mig lite kina mat, sanna fixade stallet och jag är redo för sängen. Syrran och jag har varit på entre hela dagen och fikat , små pratat och bara tagit det lugnt. Sådana dagar behöver man med. Nu på kvällen kom min bror på besök med malin och vi åt som sagt innan kina mat. Länge sen jag åt det nu så det var väll på tiden :)
 
Sanna hade fixat stallet nu när jag kom ut, sån ängel. jag kan säga att det var fruktansvärt skönt att bara släcka lampan idag, Så det är jag jätte tacksam för :) Nu ska jag starta en film sen sova, är sviin trött :)
 
finaste <3



idag :)
Publicerat den

Så här ser jag ut idag, tycker det är skit snyggt med en lösfläta och ska defenetivt börja ha det oftare :)



utgång igår :)
Publicerat den

Så här såg jag ut igår :)
 
hej på er. Det var meningen att jag inte skulle gå ut alls denna helgen men blev spontant att vi stack till etage. Jag, sanna , alle och lite blandatfolk. Vi förfestade först hos sannas vänner och planen var att vi skulle till room. men det blev etage. Helt okej kväll faktiskt, men var sjuk trött så jag kan inte ha varit så mycket till sällskap.
 
om en liten stund ska jag och natta dra till entre och ikväll blir det bara att chilla framför soffan som det ser ut n iallafall. Ha det gött
 
puss
 
 
 



stämmer väll ganska bra?
Publicerat den




family
Publicerat den

Nobady support u more then u family
 



Feels like sunday...
Publicerat den

Hej, den här dagen har verkligen känt som en söndag. Har bara legat i sängen hela dagen. Nu på kvällen gick jag en runda och rensade tankarna sen fixade jag till hästarna. Har precis tagit en varm och skön dusch, ska snart starta ett maraton av filmer. Så nu vet ni hur jag ska spendera min fredags kväll.
 
Känner verkligen inte alls för att gå ut eller göra något överhuvudtaget för den delen. Blir så ibland. Kanske är bra, behöver spara lite pengar. Har ju faktiskt bara gått halva månaden och jag är nästan pank.. illa
 
Hur ser eran fredags kväll ut? någon som ska ut och partaya? Dansa för mig med då ! :)
pussar
 



glad <3-sdag :)
Publicerat den

 
 
Har precis kommit hem från skolan. Ska ut i stallet och fixa lite snabbt sen ska jag lägga mig i ett varmt bad innan jag gör mig i ordning för en dejt ikväll. Med vem berättar jag inte. Men det ska bli trevligt ! :)
 
Sen tar jag lov i 1 vecka , ni anar inte hur skönt det ska bli.



fler underbara bilder ':)
Publicerat den

lite fler blder på zamora från gårdagens uteritt
 
 



Sitter i skolan :)
Publicerat den

idag har jag uppsatt hår, vilket jag aldrig har annars haha
 
Hej på er, sitter i skolan just nu. Har lite annorlunda schema idag. i vanliga fall har jag projektarbete nu på morgonen och brukar oftast jobba hemma. Men idag har vi svenska nästan hela dagen. Vi jobbar med ett annat projekt på svenskan, en tidning som ska ha med avel att göra. Har precis skrivit klart min essä som handlade om hur man förbereder ett sto för fölning. Nu ska jag skriva en krönika om en uppleveles om då fölning, så får väll hitta på något.
 
Vid tjugo över elva har vi lunch, Sallad står på menyn på cafe 2000. I eftermiddag har vi ännu mera svenska och sen mentorstid innan vi slutar vid 3. Det är allahjärtans dag idag, vad har ni för planer för ert firande? :)
 
Mina cp störda vänner ! :)
 



Morgonskratt
Publicerat den

Foto
Dagens haha



snutte
Publicerat den

måste bara visa hur söt min katt var, han satt på bilen när jag skulle hämta olivia. :)
 
Findus är den enda katten som stannat kvar ialla år. han är 10 år nu :) Så himla söt
 



uteritt :)
Publicerat den

 
Finase, trots lite pissefläckar här och var !
 
Jag och olivia red ut en runda för en stund sen. Hästarna skötte sig och var lugna trotts att det var minus grader, och jag har inte ridit z på dagar med tanke på det dåliga underlaget. Det funkade helt okej idag, trots att dem halkade lite här och var. Men vi fick in lite galopp på underlag där vi bedömde att det var okej att galoppera på. Dvs jag skulle aldrig få för mig att mer en skritta på en grusväg just nu. Så ni behöver inte oroa er för det. :)
 
Finaste hästarna <3
 
 



stallet :)
Publicerat den

om bara några minuter ska jag dra iväg och hämta upp olivia vid bussen. Olivia som är en av mina närmaste vänner är medryttare på spiritus. Så idag ska vi sadla hästarna och ge oss ut på en tur i snön.
Feels like paradies... dock mindre snö och mer sol tack !
 
ikväll kommer sanna hit, vi funderar på att ta oss till malmö och gå ut på superonsdag på etage. Men vi får se, jag har skola imorgon och sanna har jobb. But you only live once. Får ha det i tanken *
 
 
 



trenchcoats
Publicerat den

 
Funderar på om jag tycker denna är snygg. Den är iallafall vädigt trendig. vad tror ni? kan ni se denna på mig i vår ? :)
 



you only lives once
Publicerat den




Hatar kylan..
Publicerat den

Denna puddingen red jag idag i skolan. Zazou heter han. Super trevlig häst. framåt, tar skänkeln, livlig, och säger till när han tycker att nej det här är helt obekripligt. En känslig häst! :) Denna häst vill jag absolut rida igen, min typ av häst med andra ord.
 
Idag har inte alls varit en bra dag, Vakna vid 6 imorse och ville inte gå upp. Men tvingade upp mig själv 10 minuter innan bussen gick vid 7. Kallt och eländigt väder. Jag var också sjukt trött. Höll igång hela dagen igår.
idag har varit en riktigt slapp dag efter skolan. Stod och rycktade zamora i 1h och bara myste. ibland behöver man sådana dagar.
 
jag ska snart släcka för dagen så att jag pallar upp imorgon.. just nu ser det inte ljust ut. Men ska försöka ! :)
Godnatt
 



2 utgångar + bio
Publicerat den

Hej på er, har haf fullt upp exakt hela helgen så har inte haft tiden att uppdatera. :)
i fredas var jag på obs och shoppade med mamma och mats. Köpte lösögonfransar, jeans och en kavaj. sen drog jag på förfest i stp med en del folk innan vi drog ut. Dock kom bara hälften av oss ut då resten vart för toppade för att ens komma in till malmö. Vi var iallafall på hipp, helt okej helg men hade varit roligare om alla kommit med ut.
 
i lördes vakna jag vid tolv och mådde riktigt bra. ingen bakis fulla här inte, så åkte in till nova med kalle och malin. Vi fikade på espresso house och bara lullade runt. sen åkte vi till kävligen hämtade tyso och snackade med malins mamma och fikade där. När vi drog hem stannade vi på mc donalds och köpte med oss en hel drös mat med oss hem. på kvällen gick jag , sanna och malin på bio. Vi såg ego. den svenska komedin. En riktigt bra film som jag fick rysningar av. bion slutade vid elva, då bestämde vi oss för att dra ut så vi körde hem till mig hämtade kläder + smink, hem till sanna fixade oss och in till malmö där vi förfestade med några vänner till sanna. Dock hade jag sjukt ont i magen så drack ingenting där. Sen gick vi till etage , Sannas kompis hade VIP så det var sjukt chill och gå in. Där blev vi bjudna på en tequlia shot innan vi dansade loss hela natten lång...
 
En mycket lyckad kväll med andra ord. ! :)
 
idag har vi haft slappdag. Spelat lite spel myst, och ätit god middag. om en liten stund ska vi starta en film och käka chips och dipa. Dock är min mage i mat koma så vet inte riktigt hur jag ska få ner mer. men vi får se kanske blir sugen snart. :)
 
ha en underbar söndag ! :)
 



Chill :)
Publicerat den

hej på er, dagen har gått som ett skott och jag är övertrött och ska snart sätta på ett avsnitt av vampire diaries innan jag släcker för dagen. Började halv 9 i morse så var uppe vid halv 7. Slutade lite tidigare idag , dem släppte oss vid 2 och då stack jag vidare till centralen där jag mötte upp min bror. Vi tog en runda till kävlinge och fikade med malin sen åkte vi hem.
 
Har klippt thayso, malin mockade och red z idag. Det hade gått bra. jag var bara ute en snabbis för en stund sen och gav dem kvällsmat. J*vla väder. Så fruktansvärt trött på att det jämt ska vara kallt. Hästarna som är på g nu, s fryser paddocken igen... Blir så iritterad...
 
Nu ska jag sova , upp tidigt imorgon igen. Godnatt
 



busniess
Publicerat den




be the girl you want to be, not the girl they expect you to be
Publicerat den

Jag har aldrig varit en människa med mål. Men nu tycker jag att det är dags för en förändring. Så här är mina nya mål
 
* Gå ner 5 kilo
 
* Ätta mindre onyttigmat
 
* Träna
 
* Komma ut på lokaltävling med Z
 
* Debuttera 1m iår med Z
 
*Debuttera 110 cm med lexus i år
 
* Ta studenten med okej betyg
 
* Gå till skolan och bara vara hemma om det är absolut nödvändigt
 
*Må bra, ha kul
 
* PARTY LIKA A ROCK STAR
 
 



:)
Publicerat den

Det finns saker som vi inte vill ska hända, men måste acceptera.
Saker vi inte vill veta, men måste lära oss.
Och folk vi inte kan leva utan, men måste släppa taget om.
 



Vill va som du
Publicerat den

 
 
ohh, vill ha sommar nu. Saknar att sitta på en brygga i norrköpinge och bara koppla bort allt annat. Denna bild togs när jag var på student i norrköpinge. Underbar helg med min underbara vän olivia. Att bara slappa på hotellet och äta kinamat, samt ta en promenad runt som turister i norrköpinge var en helt perfekt helg !
 
 
 
 
Saknar mitt hår! <3



just nu
Publicerat den

 



Tralala
Publicerat den

Keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong
 
 
Hej på er. Så här såg jag ut .. igår haha. Tänkte blogga igår men hann inte. Idag har jag först varit hos tandläkaren sen örestad. Zamora följde med mig till skolan och vi red för louise. Mycket nyttigt för mig att rida för någon intruktör. Dock var zamora exremt stark men blev väldigt fin i dressyren. Det stod hoppning på schemat. Z springer ju gärna på mot hindrena och jag brukar då ta tag i henne och styra själva språnget så att säga, men louise sa at jag bara skulle följa med och hitta rytmen och låta z själv skötta allting. Den ridning är helt ny för mig då jag är väldigt van vid att hjälpa hästen.
 
Men det funkade efter ett tag och vi avslutade på en bana på 90 cm. Det var okej om vi säger så. Dock hoppade hon inte jätte bra idag. Men jag ska prova detta sättet och rida på ett tag. Hon sa även att det är en väldigt fin häst som kommer bli riktigt bra i framtiden. Kul och höraa ! :D
 
 



ligger i badet :)
Publicerat den

Nu på kvällen har jag varit nere i stallet och myst en stund med z. Just nu ligger jag i badet, ska krypa ner i sängen sen med doftljus och bodylotion. kanske se en film? :)
 
imorgon börjar jag inte förens halv 1 så behöver inte åka hemifrån förens vid 11. skönt ! :)
Z ska trimmas igenom med lite bommar i morgon om paddocken tillåter det. sen på tisdag ska jag ha med henne till skolan och rida för lousie . Var länge sen jag red för en instruktör. Ska bli skit kul !:)
 
 
 
 



Mys ! :)
Publicerat den

Vaknade vid 12 tiden och skulle va ute på örestad vid 1 för att titta på maria Gretcher som skulle ha clinic för några elever på vår skola samt rida en av sina egna hästar. Hade egentligen inte tänkt gå, men ville inte ha frånvaro och sen hade jag ändå inget bättre för mig.
 
Lilla thyso var med och höll mig sällskap. Så himla fin hund ! <3
ska ut i stallet om bara en liten stund sen kolla en film eller nått, kanske lägga sig i ett varmt bad med värme ljus och doftgott ! :D ohh



Utgång och lokalfest ! :)
Publicerat den

Jag och Charlotte.
 
Jag hade på mig svarta byxor från Gina, kavaj från pieces, spetströja från pieces och blåa skor från jeffrey cambell.
 
Var iväg på lokalfest (förkrök) i fredas innan vi drog ut. Zara fyllde 19 år , grattis till henne. blev en mycket lyckad kväll men mådde inte alls bra igår.. :/ och nu i efterhand var det kanske värt det men igår var det defenetivt inte värt det.. som tur var mådde min bror inte heller så bra igår så slapp tycka synd om mig själv. haha
 
igår mådde jag inte bra som sagt så reste mig inte från sängen.. typ haha.. :)
 
 
 
 



uteritt och lite mys i paddocken!
Publicerat den

 
red ut en runda med louise i fredas, Det gick jätte bra och z skötte sig bra. skulle galoppera lite och z blev lite pigg så tog tag i henne och då bockade hon lite haha. Knäpp häst. Men för övrigt skötte hon sig bra och var väldigt trevlig att rida. Mjuk i munnen och på bettet. hon har varit lite stel i höger varv men börjar lossna nu så det känns super :)
 
Red efter det en stund i paddocken och då kom mamma ut och fotade lite bilder ! :)
 
 
 



Angel
Publicerat den

Vaknade vid elva idag och ska ut och rida ut en runda oc eventuellt rida lite i paddocken och be mamma fota  om en liten stund. ikväll blir det förfest i en lokal där vi firare zara och hennes vän hedvig. Efter det blir det utgång. Tagga en underbar kväll. Ska försöka få med kameran så ni får många underbara bilder till imorgon.
 
Låter som en bra plan va? :)
Har lite saker som behöver fixas under dagen. ha det bra så länge :)



Ville inte sluta rida! :D
Publicerat den

ohh, zamora var så himla fin idag, ville inte sluta rida. Hade kunnat hålla på i timmar men kalle var tvungen att bli körd till bussen så fick sluta när det gick som bäst. Det är väll egentligen då man ska sluta ändå?
 
Hoppade lite och red igenom henne helt enkelt. Super fin var hon och lyssnade på mig till 100 %. orkar inte skriva om passet då jag är ganska trött i huvudet. Men det var skit kul och rida henne idag :D min pärla
 
pigg och ofokuserad häst på bilden haha



Extrem make over ! :)
Publicerat den

Slutde skolan redan vid halv tre idag så fick sitta och vänta på charlotte fram till 5 då hon sluta. Som tur var bestämde sig olivia för att hjälpa mig shoppa till charlotte idag. :) Så slapp sitta själv.
Hittade iallfall massa snyggt och fick bita ihop för att inte slösa massa pengar.. Jävlar vad massa snyggt det finns. köpte dock bara en tröja på rean och 2 par lösögonfransar.
 
iallfall efter mycket provandes hittade vi jätte fina kläder och charlotte blev som en helt ny människa med snygg figur.
 
Före
Efter
 
Så här snygg kan man bli när jag lägger vantarna på henne. ! :) Blev super fint.
Nu taggar vi lokalfest och utgång imorgon !