partyy igår..
Publicerat den

förkrök :)
 
igår blev det nog lite för mycket för min del.. slutade på toan efter halva kvällen.. inte bra .. fast under hela mitt liv har jag spytt 4 gånger av fulla. Det är faktiskt inte dåligt.. brukar veta min gräns...
mår ändå hyfsat bra idag.. -_- inte så farlig bakisfulla som jag trodde. Skit skönt! :)
 
Bild från igår innan folket kom :)
 



bilder från igår :)
Publicerat den

bilder från alexandra igår :)
 
 



Tävling lomma :)
Publicerat den

äntligen hemkommen efter en regning idag i lomma. Banan låg under vatten men trots det skötte sig alla hästar super bra ! :) Dock hade jag tyckt dem skulle flyttat in tävlingen då dem har 2 ridhus typ 100 meter  därifrån.. Det hade ju regnat hela natten också och slutade inte regna under dagen.
 
Jag glömde min väst så fick låna en väst av någon annan som tur var att hoppa med. på pay and jumps får man ju lov att rida fram utan väst men måste hoppa med den när man är under 18. som tur är är jag det bara knappt 1 månad till... 
 
på framridning/framhoppning: kändes helt okej , hon vart någerlunda framme för skänkel och travade på bra. Mjuk och lösjord var hon från början så det är técken på att jag ridit henne bra hela veckan :) på framhoppningen hoppade hon helt ok. tog tre språng på krysset 1 på oxern och 1 på räcket. Super fräsch kändes hon,
 
På Banan : 70 cm , hoppade helt ok, drog iväg lite , hade velat få tillbaka henne med och få in en större galopp. kändes bara flaxit. ändå helt okej. 0 fel :)
 
jag och carro som också red sin ena häst skrittade  hästarna en runda i skogen innan andra klassen.
 
på framridningen / framhoppningen :ok framridnigen , kortare då hon redan´var uppvärmd. Framhoppningen funkade inte alls för hon bara drog och stack iväg. fick sitta och galoppera och få tillbaka henne.
 
på banan: 1-2 bara stack hon iväg. stannade henne in i ett stacket efter 2 an och trav hoppade 3an. Sen hoppade hon resten av banan riktigt bra. Väntade på mig och lyssnade. Så mycket bättre sprången blev när hon lyssnade.
 
Super nöjd med dagen... Banan låg ju trots allt under vatten och hon brydde sig inte alls. Så stolt över min fina flicka... tyvärr fick jag inga bilder eller filmer så ni får nöja er med en gammal bild på zamora :)
 
 



Drar vidare till partyyy...
Publicerat den

Drar vidare ut i stallet sen iväg på partyy... Hörs imorgon!! :)



fina fina hästen...
Publicerat den

Zamora var så fin idag.. passet igår gjorde henne helt lösgjord. Små små hjälper idag bara. mycket trevligt i handen och lyssnade riktigt bra när jag bad henne göra skänkelviknig och kunde ställa henne på alla håll och kanter utan problem.. önskat att hon lyssnade lite bättre i avsaktningarna  bara så jag hade sluppit behöva ta tag i henne..
 
För övrigt tyckte jag hon var fin och galoppen kändes faktiskt helt okej idag. Mycket mer rund och framåt. Snabbare reaktion vill jag ha för henne bara annars är jag super nöjd.. blev lite mys och pyssel efteråt.
 
Ska kolla något avsnitt gossip girl innan jag somnar. imorgon är det örestad förmiddagen och eftermiddagen sen slänga lite saker itvätten inför tävlingen med z.. :)
 
godnattt
 
Vackra häst <3 :)



Briar :)
Publicerat den

 
Vart iväg med klassen på studie besök där dem sysslar med avel och rider in hästar. Stället vi åkte till var alltså där självaste briar föddes upp. och vem stog inte i första boxen om inte självaste briar , som tittade ut. han har kommit hem. Vad jag kommer ihåg är gick briar i pension när han var 18 år gammal och idag är han 21. Förmodar att han tävlade sitt sista år när han var 18 också och skulle bli 19 , känns inte som att det var 3 år sen han la av på tävlingsbanorna med jan. 2 år känns lite mer rimligt faktiskt.
 
Vad han ska användas till idag, det vet jag inte. Förmodar att han bara ska ta det lugnt och få njuta av sina sista år kvar i livet. dem flesta tävlingshästarna som presterat bra slutar tävlas när dem är 18 år gammla.
 
Angående det stället vi var på , jag hade inte gjort på det sättet mot mina hästar som dem gör. men det är väll som gubben sa, att han var gammalmodig av sig och inte lika pryd som dagens folk är om sina hästar idag. vad det nu betyder.. i "nya" stallet mockade dem ut 1 gång i månaden.. i "gamla" stallet 1 gång i veckan. I en av boxarna som man kan räkna som en föl box stog det 3 hästar. Själv fattar jag inte syftet med att slänga ihop 3 hästar i en och samma box. ?
 
i "nya" stallet fick hästarna vattenkoppar och dricka ur vilket jag kan tycka är okej faktiskt. men hästarna i det "gamla" stallet fick dricka 1 gång om dagen ur en balja eller vad man ska kalla det. han tyckte inte att man skulle komma med vattnet till hästen.. Men alltså? helt seriöst.. det är ju inte så att hästen kan gå och hämta vattnet själv?! Är det inte bättre att dem får fri tillgång till vattnet så att dem kan dricka precis när dem vill 24/7..
ska man bestämma att hästen bara få dricka vid en viss tid?.. hur rättvist e det. Drick nu du får inte vatten igen förens om 24 h... Nej jag tycker inte detta är proffitionelt att göra på det visset.
 
Alla har ju olika sätt att tänka på när det gäller hästar.. till visso kan jag hålla med om att folk är lite för pryda om sina hästar.. Att dem inte kan rastas ute för att det är för kallt och så och att man bara sitter och rider i ridhus.. vilket dem på denna anläggningen var imot. dem tycker precis som jag att man ska rida ut så mycket som det bara går. Det håller jag med om till 100% då hästen får mycket mer ut av att ridas ut än att sitta i ett ridhus hela dagarna..
 
man ser också på dem flesta tävlingshästar som är tittiga på små saker och blir helt galna så fort dem får komma ut och inte är vana vid blåst och sånt för att dem bara sitter och rider i ridhus, eller bana för den delen.. ? Min/mina hästar rids max 2 gånger i paddocken. Dressyr och hopp. Men man kan rida dressyr precis var som helst. Fält , gräsplättar , ridvägar i allmänt kan vara en dressyr bana. Det är vad jag sysslar med med mina hästar iallfall. dem får mycket mer ut av det...
 
känner att detta inlägget handlar om allt möjligt nu.. Börjar runda av. Men hoppas ni förstår min poäng lite grann i allfall.. tänk på att det är ett proffs stall vi pratar om. Alla har vi ju olika åsikter. och jag står för min... missuppfatta mig inte bara.
 
/ Denise
 
 



myser i sängen...
Publicerat den

med en god ben and jerry och bloggar samtidigt :)



trimning i paddocken :)
Publicerat den

 
Zamora fick ett trimpass/kombinerat med hoppning. Sanna hjälpte mig så att jag verkligen kom åt henne. Det är så lätt att när man bara sitter och hemma och trimmar, att man blir lite lat och tänker inte på små saker. ibörjan vart zamora väldigt svår. kändes som att hon var fast i hela höger tygel. hon bara hängde. Efter lite tips lossnade hon och kändes riktigt fin.
 
Dock blev hon trött och tappade helt framåtbjudningen. Fick sitta och driva som fan.. ibland tar hon inte min skänkel i heller. som tex vid galoppfattning då förväntar jag mig att hon ska ta den direkt. inte liksom springa in i galoppen. jag ska inte heller behöva dräma in skänkel i sidan för att hon ska fatta galopp. utan det ska va en lätt toch som för att hon fattar galopp.
 
En hög ytter hand och en ledande inner hand var knepet för att få zamora att gå så bra som möjligt.
man kände verkligen i galoppen , den blev mycket rundare. Blir lättare att rida henne då och automatiskt börjar hon ta bettet och lyfter upp sig själv istället..
 
hon är ganska ful i mellan åt när hon försöker dra mig ur sadeln. Sen blir hon kinkig och stannar och hotar mig med att "stegra".. slår upp huvudet och bakar lite argt. det är bara att rida fram henne för det lönar sig inte att bråka. vi blir båda lika arga och är otroligt envisa båda två.. slutar med katastrof.. haha.
 
hon är inte så stadig i sig själv heller så det är mycket häst man får hålla om och försöka hålla rak och stabil Men hon har blivit bättre. Tog bara några språng idag och det kändes helt ok. Lite slavig, men det blev mer att vi gick över till markarbete än hoppning. Får se om jag tar några språng i morgon eller på fredag inför tävlingen på lördag. kanske inte ens behövs? bättre att rida ut bara kanske? Får se vad vi hittar på..
 
nu ska jag checka ännu ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar... upp tidigt imorgon börjar inte förens vid 9 så tänkte käka frukost i stan. låter mysigt va? får väll se vem som joina mig..
 
Godnatt kära läsare.
 



sommar känslor...
Publicerat den

 
ohh... vill utomland så det bara visslar omdet... Fuck skola , fuck vinter/vår/hööst.. vill ha värme och vara brun och snygg.. dock tyckte jag detta var den sämsta sommaren i värdshistorien.. blev inte många dop i den poolen..



Gossip girl :)
Publicerat den

hejsan mina söta läsare.. idag vart jag ledig från skolan, skönt! :D Dagen har jag spenderat i sängen med maraton av Gossip girl. Sista säsongen för året. Riktigt bra serie! är som besatt. haha, dessutom har dem med ögongodiss...
 
undrar hur många säsonger dem kommer lyckas göra. Dem flesta serierna har fått lägga ner. Hell cats, one tree hill, off the map, desperat housewife och om jag inte har fel är greys anatomy också på sin sista säsong..
 lite tråkigt. Vi får väll se, så länge får vi njuta av att titta på dessa snyggingarna...
 
Ed westwick, spelar chuck bass i serier. Charmiare kille får man leta efter. :) Super het...
 
Chace crawford , spelar nate archibald, den som inte tycker att han är snygg måste ha något fel.. Fyfaan
 
 



snabbt inlägg...
Publicerat den

dagen har gått fort, örestad i förmiddas, slutade vid tolv, tog bussen till lomma där jag fikade med min bror chirstian och mamma. Hem sova 2 timmar, gjorde det sista av min "häst" läxa. handlade om sjukdomar i hoven, Vill ni att jag delar med mig om det? :)
 
Efter det har jag bara chillat, har precis duschat efter att jag mockat till hästen.. så kul dag hade jag liksom.. haha :)
nu ska jag äta innan jag går och lägger mig och tittar på x-faktor. vi har karaktärs vecka denna veckan i skolan. och i med att jag går inriktning häst är det det vi gör denna veckan. dock är jag ledig på onsdag ;) fast min lediga fredag försvinner tyvärr :/
 
Bild från igår finnis :)
 



Trimade häste pollen :)
Publicerat den

När jag kom hem från tävligen trimade jag zamora lite lätt i paddocken. Himla trevlig var hon. Vissa dagra tycker jag verkligen om min prinsessa :)...
 
Skänkelvikningen och öppna / slutna satt som en smäck idag. Hade himla lätt för att korta och länga sig. igår när jag och sanna red långrunda tränade vi precis på det. korta länga. Hennes häst har så himla lätt för att korta sig men svårt för att länga sig och zamora är precis tvärt om. Fick henne nästan till att galoppera på stället. :) (!!)
hon kan om hon vill ..
 
Nu är jag sjukt trött så orkar inte skriva mer. men vi hörs imorgon kära läsare ..
 
Fina svansen <3
 
 



Tävling lexus :)
Publicerat den

Varit iväg och tävlat lexus under förmiddagen. Gick upp vid åtta, och åkte vid halv nio. Var framme nio. Går banan och äter. Sen kommer zara med hästen. Hon rider fram honom en stund sen hoppar jag upp.
Han känns riktigt trevlig idag. Framåt, men lätt och ta tillbaka.
 
90 cm : Framhoppning: Började med att vi skulle rida på ett litet kryss. Då tvär stannar han och bara ställer sig på bakbena. jaha tänkte jag, detta kommer gå katastrof. Kommer igen och han hoppar över. Resten av framhoppningen gick riktigt bra.
 
Banan: Klockren runda, och 0 fel. ljunits är ganska kända för sina tittiga hinder , men han brydde sig inte ett piss. bara hoppade. Grymt nöjd över denna rundan och finns ingenting att klaga över.
 
Bestämde oss för att efteranmäla till 1 m bara för att. Kvitta hur det gick. Dumma som vi va slängde vi in han i transporten. Han hann stå 5 minuter innan vi tog ut honom ,
 
Framhoppningen: medans dem gick runt med honom gick jag banan. kom ut och hoppade upp på honom." 2 minuter till första start, Denise klevenborn är först ut".... Här börjar jag bli super stressad- han var inte uppvärmd sen klassen innan och hade inte hoppat fram. Gick fram till en domare som stod på framhoppningen och frågade om hon kunde flytta mig 2 ryttare. Hon bara nej du får hoppa snabbt nu.
 
Stressad som jag var , styrde jag på ett räcke och det slutade med att lexus krachade rakt in i det och stog på tre ben.. Dock red jag runt lite och sen gick han normalt. nu sa domaren att det var okej att vi flyttade ner mig några ryttare. kom två gånger med helt okej hopp på räcket igen  , och skrittade sedan runt innan min start..
 
Banan: Stressen satt nog fortfarande i för lexus tvär vägrade på första hindret. Arg som jag var fick jag över honom numer 1-2-3 sen tog det stopp in på kombinationen. Nu ville han inte mer, och arg var han också.
 
För övrigt får jag va nöjd med min första runda för den var faktiskt riktigt bra. Lexus är en sådan häst man inte kan stressa på och vi hade inte lastat in honom i mellan om vi visste att det skulle gå så fort. Misstag är för att man ska lära sig ut av det , och det har vi ju gjort.
 
Helt ny aktivitet för honom, han har aldrig varit på en hoppbana förut och går in och sätter en sådan perfekt 0:a.. Asså det tycker jag, att det säger allt. Nu taggar vi till en ny tävling och tar nya tag. Vet faktiskt inte när nästa blir, antingen tar jag med honom till lödde den 30 , då zamora ska hoppa en 80. Eller så letar vi upp en till lokal.
 
Btw, detta var min allra första tävling på storhäst. riktigt kul faktiskt :)!! och fort gick det. fast nu vart det inte så många anmälda men endå.  ':)
 
lexus idag :) finis <3
 



Godmorgon kära läsare :)
Publicerat den

Vaknade vid 8 men tvingade kvar mig i sängen tills tio. Har precis gjort klart en kompletterings uppgift i kurs häst, som jag missade. klassen var i flyinge på en söndag och gjorde denna uppgiften. Dock kunde jag inte med verka då jag tävlade. Men nu är den klar :) Skönt! Ska börja på en uppgift till efter att jag ridit.
 
Sanna kommer om en stund, tror vi skulle rida en lång runda? idag.. Ska vi trotsa blåsten tro?!
ikväll vet jag inte vad som händer. har lite fler skoluppgifter som behöver göras. Stanna hemma och göra dem ? Eller festa?..
 
Vi hörs om en stuuuund då
puss på er
 



lokal tävling lexus :)
Publicerat den

 
Ni anar inte hur tävlingssugen jag är nu. aja , på söndag drar jag till ljunits för att hoppa en lokal 90cm på lexus :!!
ska bli så himla kul :)
 
glömde att skriva i förgående inlägg att dem tävlade i lag och att laget vann dressyren, :)
Så nu är dem vidare tills nästa omgång knock out dressyr! kul kul
 
Godnátt läsare hörs imorgon :)
 



Dressyr tävling :).
Publicerat den

sarah red zamora idag på tävligen. planen var att lousie skule rida henne men hon valde att rida flisan istället för hon kände sig tryggast med henne. och vet ni vad? Dem drog ihop hela 67 % utan någon miss och kom 3a :D
flisa är 20 år gammal, haft 2 föl, är dräktig i 5 månaden, inte så ordentligt riden och klår alla dem andra hästarna. Grymt bra jobbat :D för er som inte kommer ihåg vem flisa är , är det den bruna hästen jag hoppat någon gång.
 
åter till zamora. Hon såg kanon fin ut hela banan. Dock tappade hon sig i första traven genom att tjafsa lite, sen drog hon iväg i galoppen , och fick bara en 3a, och 4a, tänk om hon hade fått 6 och 7 or som hon fått i hela programmet frams till dess. då hade hon slutat på minst 66%, tycker sarah ska vara jätte nöjd. Dem var super duktiga båda två :D
 
Stolt över min häst som skötte sig bra på hela tävligen ändå. Vet inte om hon ens tävlat dressyr innan? Hon var duktig iallfall :)
 
 



nya vardagstövlar..
Publicerat den

efter som att jag var tvyngen att ha ett par stövlar till helgen fick ett par massolin crw stövlar följa med mig hem. dock föredrog jag dem utan snörning hela vägen upp men med tanke på att vi ska köpa ett par mountain horse som ser nästan lika danna ut så var det kanske roligare med ett annorlunda par.
 
 
Dem är inte så jätte snygga på bilden men på är dem faktiskt helt okej.
Dessutom ska dem bara användas till vardags och 1899:- är inte så farligt. Helt okej stövel som var jätte mjuka... vad tycker ni? Snygga eller fula?
 
 
 



godmorgon :)
Publicerat den

hej kära läsare.
igår var jag på bengtsfoder och kollade stövlar. hittade ett par jag gillade , mountain horse 4000:-, dock hade dem inte min storlek hemma och skulle dem beställa kommer dem inte hem förens på tisdag. jag ska ju tävla lexus i helgen så är verkligen  behov av ett par stövlar. så vi tänkte vi åker iväg till hööks eller flädie och köper ett par bara för , om vi hittar några vi gillar,  och sen beställer dem andra också. :)
 
Nu ska vi snart köra.. zamora ska tävlas idag så måste hinna hem och ta in henne sen och tvätta bena och pyssla lite.. grymt tråkigt väder det är ute btw.. :( svin kallt
 
 
 



myser med min zoey :-)
Publicerat den

min lilla bäbis katt zoey sitter och drar mig i håret. uppmärksamhet är vad hon vill ha. hon tycker matte är tråkig som bara sitter och bryr sig om datorn och inte henne. aw.. Sjukt söt och go är hon iallafall..
 
Nu ska jag gå och väcka mamma så vi kan dra vidare till bengts foder.
Höör se
 

 



Äta lite gott :)
Publicerat den

sitter och kollar lite på datorn och väntar på att kalle ska bli klar med maten..
Så här ser jag iallafall ut idag. Sov med fläter i håret i natt. blir så himla snyggt när man släpper ut det sen. vanlig sminkning. lite brunkräm, solpuder,  mascara och eyeliner.
 
blev lite besviken på kvaliten på web camen. någon som vet hur man ändrar så den tar lite bättre bilder?
nu luktar det köttbollar , med dolmio sås i hela huset. mums.. hörs snaart :)
 



Stövlar?
Publicerat den

hej på er :)
idag ska jag iväg och handla ett par nya stövlar. dock är jag sjukt osäker på vad jag vill ha, jag är jävligt kräsen också. Den ska va snygg, bekväm, mjuk i lädret, inte för hög, inte så man ser bigfotad ut, forma sig efter benet.
Vet att mountain horse har ett par men det vore synd och bara gå på vad jag tror. Det kanske finns några mycket bättre?
 
Min fråga till er är, "vad har ni för stövlar, och vad tipsar ni mig?" svara gärna så fort som möjlight då jag ska i väg och handla snart.. Tack på förhand lääsare.
 



mys/promenad :)
Publicerat den

 
Zamora idag :)
Louise hade ridit dressyr nere på ett av fälten ímorse. Traven hade det gått super i, galoppen var lite svårare sa jhon men hon vart mjuk. så det är brá :)
 
Gick en runda med henne vid 18, i cirka 1 h. Sen när vi kom tillbaka blev det först lite pyssel med zamora. Tvättade svans och man. Sen tog jag bort lite spindelnät som kommit den senaste veckan. och plockade lite allämän. Älskar verkligen och va i stallet. Det är så mysigt och lugnt. :)
 
imorgon ska jag iväg och prova ett par nya stövlar. mina tretorn har gått sönder igen.. nu släpper jag dem och går vidare till mountain horse :)
 
Godnatt



hoppning/dressyrpass
Publicerat den

pyssade lite i stallet hela eftermiddage. putsade lite utrustning och sånt. red ett hårt dressy pass i paddocken med zamora. hoppade även lite och hon skötte sig kanon bra :) !!. ryggen gjorde inte så ont när jag red i kort galopp men så fort vi galoppera på lite fick jag lätta lite på rumpan. Hon lyssnade kanon bra iallafall och tog tag i bettet riktigt bra i mellan åt :)
 
Spirit hoppade jag några språng med när sanna kom tillbaka från sin uteritt. Spirit är en dressyr häst rakt igenom. Men han skötte sig faktiskt riktigt bra och hittade inte på några dumheter. hade förväntat mig lite bus men nej han var hur lugn som helst.
 
Sanna häst. dock inte hon som rider här.
(snodde bilden från hennes fb, hoppas det är ok? )



plast tänder :)
Publicerat den

var hos tandläkaren idag och det gick kanon bra och jag blev super nöjd :-) dessutom så har jag en j*vlgt snygg tandäkare så får boka in lite fler tider. mina undertänder är ganska snea, tandställning? ´måste man inte gå på återbesök typ 1 gång i månaden då? :)
 
 
så här blev det glömde ta en "före" bild. Men tittar man noga på andra bilder så ser man skillnad :)
 
 
 



jeffrey cambell :)
Publicerat den

 
sv: Tack, dem är köpta i new york och heter jeffrey cambell. Här hemma kan du köpa dem för 1700 :- , finns även en del kopior. Men hade sattsat på dem äkta för dem är så otroligt sköna och gå i :) (!!)
 
puss



chill i dill!
Publicerat den

vaknade vi tio och stack till skolan vid halv tolv. började ínte förens halv ett. slutade vid tre igen.. Hållt på lite och pysslar med hästarna. louise red zamora och efter det hjälpte jag henne hoppa flisan. Sattan i gatan vad mitt ridsug är på topp nu. Vill bara upp och trima till z lite. lila divan.
 
nu på kvällen kom min efterlängtade bror hem som varit borta i 4 -5 månader .. så himla kul och se honom igen :)
nu ska jag sova, imorgon blir det ingen skola. ska till tandläkaren vid 1 tiden. btw min tandläkare är ganska snygg och han är ung. perfekt eller vad säger ni? lätt värt att gå till tandläkaren :)
 
18 år fest för någon helg sen, zara, jag och malin :)



lexus
Publicerat den

fler hopp biler sen för förra gången ;) i tisdes hoppade vi bana. Han testade mig lite i början men sen fick jag bukt på honom och han hoppa kanon bra. tyvärr glömde vi fota :/
 
 
kolla bakbena .;D
 
 
 
 



Hästa pollarna klara :)
Publicerat den

klockan är snart halv ett och jag ligger ny duschad i sängen och är helt klar i stallet. Zamora var iväg på dressyr träning klockan nio imorse och det gick faktist riktit bra´. z har lätt för att bli lång och låg men louise fick till det riktigt bra. Hoppade upp och skrittade henne lite. Första gången sen jag flög av. Det gjorde inte så ont :)
 
jaha, vad ska jag nu göra resten av dagen?
 



uppdatering av tävling nu :)
Publicerat den

14 / 9 louise dressyr tävling Zamora,
 
16/9 lokal hopptävling med lexus 90 cm, ljunits herrestad
 
22//9 pay and jump med zamora, 70-80 cm i lomma :)
 
30/9 pay and jump zamora 70 cm, lexus 80-90 ( 90-1m.) har inte bestämt mig än. i löddeköpinge i allafall :)
 
mycket tävlande i september känner jag haha :)
 



trillade av z i torsdas...
Publicerat den

i torsdas när jag red ut zamora slängde hon av mig så det bara visslade om det... Har fått hem min nya sadel så måste skritta in den. hade en 30 minuter kvar. Hon blev iallfall super arg på mig av någon anledning och bestämde sig för att jag skulle av oavsätt vad..
 
oturligt nog ramla jag på ruman / svanskotan och skadade mig ganska rejält. Jag kunde inte röra mig och mina ben började domna av. Det var nu jag tänkte, "shit jag kommer bli förlammad". Jag ringde mamma och berättade vad jag var. Medans jag väntade på hjälp satt jag och tänkte på hur mitt liv i rullstol skulle bli. Jag satt och vika på fötterna för att dem inte skulle försvinna. När mamma kom ville hon ringa ambulans men jag sa "nej ingen jävla ambulans" arg var jag..  och inte speciellt snäll mot henne då jag skrek. Det gjorde ju så förbannat ont.. Medans min bror plockade  ihop mina saker som jag hade slängt av mig (hjälm , spö och vantar" fick jag sedan hjälp up. Kom hem och mamma fick hjälpa mig duscha.. lite pinsamt men vafan ..
 
kom inte upp för trappan och inte i sängen. När jag väll kom i sängen gjorde det förbannat ont och jag har en jävligt låg smärtgräns och klagar inte för det lilla ska jag säga er. jag sov väldigt dåligt den natten.
När jag vakna på fredagen hade jag fortfarande ont men kunde börja gå. Zara kom hit och pessoa zamora vid 12 sen gick jag in och la mig. på kvällen hjälpte mamma mig mocka till zamora och ta in hästarna.
 
idag har jag lyckats sova bättre och börjat göra lite saker vilket jag tror är väldig bra för ryggen.
Louise har varit här och ridit zamora och ska rida henne hella vecken då hon ska tävla dressyr på fredag. ska bli himla kul och se :)
 
Detta blev ett långt inlägg men nu vet ni hur dét ligger till.. Blir det inte bättre åker jag in och kollar ryggen.
 



hejsan allesammans :)
Publicerat den

Får väll uppdatera lite vad som har hänt dem senaste dagarna. Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag byggde naglar och hade svårt att skriva på tangentbordet. Det tog timmar och jag blev iritterad då mitt tålamod ligger på botten..
 
Nu börjar dem gå i sönder och jag kan skriva så smått igen..
 
Var iväg och tävlade zamora förra helgen ( 2/9) och det gick faktiskt riktigt bra. framhoppningen i 70 har hon aldrig hoppat så bra. vart så lugn och lyssnade på mig till 1000. på banan skötte hon sig lika bra. Fick 1 ner då vi kom ur sväng och jag fick inte med bakbena. Super nöjd annars . :)
 
i 80cm var hon trött. Hon välte några bommar på framhoppningen. Vilket gjorde att hon stressade upp sig själv. inne på banan hade jag 0 koll på henne och det gick bara katastrof. Dock hoppade hon super bra på sist hindret som var en oxer. Fick ingen film på den rundan :/ lite tråkigt för hade varit kul och sätt gemförelsen. haha :)