Jackan :)
Publicerat den

jag har varit grymt dålig på uppdatera bloggen. men som sagt har ett liv utanför internetvärlden också och jag prioriterar den först så det blir inte så mycket tid över till bloggande tyvär. men lovar att så fort jag inte är för trött som jag ingentligen är nu eller har lite tid så skickar jag in ett inlägg. Jag tycker ju verkligen det är såå himla roligt att blogga! :)

Imorgon ska jag iväg och handla med både mamma och pappa. Syrran har 18 års fest på lördag och hela 80 pers kommer så mycket fix dem senaste dagarna. angående hästarna så har jag problem med min rygg just nu så Gienek skrittades ut igår och idag fick han stå. Stormur tömkörde igår och vila idag.




Endast på bloggen!
Publicerat den

Shoppade med papi, emma och hennes mamma gertrud idag. Hittade massa kul, och jag måste säga så här roligt har jag aldrig haft det och shoppat kläder förut. Tack verkligen för att ni var så positiva och ärliga. Så himla kul när man bara bli puschad till att handla kläder *:D
Delar med mig vad jag har köpt. dock inte priserna för tycker inte det har med saken att göra. :)

Bilderna gör inte kläderna rättvisa


Dem svarta är från zara och dem blåa är från peaces.Kan berätta att dem blåa är på rea och kostade endast 200 :- Vilket klipp va?


4 par byxor från Peaces. Med dragkejda ofc! Älskar deras byxor. så sjukt härliga.
Två par jeans ett par slitna och ett par vanliga. svarta i skin och ett par orange aktiga. Super treendigt! :D


Två söta magtröjor från H&M! svart och beige


Två urgulliga "Tunikor" Från H&M.

Sen köpte jag två par skin jackor på zara. en svart och en brun. Ursnygga!
En stjal och halsband från Peaces.
Två linnen och en grön skjorta med skärp på Gina Tricot och 4 par tuna leggings
En jätte söt tröja från peaces grå.

nu kommer jag inte på mer. men detta räcker väll gott och väll? ! :D Tack så hemskt mycket papi! :D

Godnatt alla






Godnatt läsare! :)
Publicerat den

Tiden går snabbare än vad man vill. Städningen är klar och sängkläderna är halft torra.. Men måste bädda nu för ska gå och lägga mig för jag ska upp 06.30 imorgon. Börjar 08.30 med ridning. om jag inte minns fel är det hoppning? Annars är det dressyr vilket inte gör så mycket det i hlr när man rider ridskole hästar. Har ju specialidrott med inriktning hopp på fredag, och någon gång i oktober tror det var i slutet ska är det inbokat en hoppträning för Leif Nilsson. Så då ska Gienek med eller om jag långar grannes häst. Vi får se hur pass långt han har kommit , om jag vågar visa honom för skolan dvs... Skämtaa :)

Nää klockan tickar på och närmar sig  23.30.. jag som hade tänkt se en film. kanske gör det iallfall och va extremt trött i morgon? Ska ju endå bara vara istallet , kan sova en stund när jag kommer hemm.. Eller inte.. O Btw innan jag glömmer. Har hittat en perfekt häst som nog kommer passa mig utmärkt. Ska ta kontakt med ägaren sen blir det nog provridning! :D SKoj va? min nya stjärna?







städar, städar..
Publicerat den

Städar rummet igen.. inte så smutsigt men det behövs damsugas och bytas sängkläder lite då och då :) Jag tvättar mina sängkläder ungefär 2 gånger i månaden. Hur ofta gör ni?! Det är så himla skönt att krypa ner i en nerbäddad säng med tända ljus m.m :) Så mysigt! Hålla mig sällskap? Säg till!

Ingen ridning idag. Gienek behöver vila och med tanke på att jag inte mår så bra så är det perfekt för honom att vila. trött på att det blir så mörkt så snabbt., man måste skynda sig hem från skolan för att hinna rida ju!.. Vill ha sommar igen!...






Never ever again!
Publicerat den

                                                       



Kollat på tre filmer!
Publicerat den

Blev ingen praktik idag, var inte i skolan igår heller för att jag inte mått så bra. Har ont i magen och i natt spydde jag. Tror detta kan bero på min mens eller så är det för att jag faktiskt börjar bli sjuk. har inte reagerat på mensen innan på det här sättet.. :(  kollade tre filmer jag tänkte ge lite kredit på,..

Bad Teacher!

Grymt dålig film.. hade tänkt mig något jätte bra och rolig här. Bland annat för Cameron Diaz spelar i den och hon är en riktigt duktig skådespelare. men jag måste säga att jag blev grymt besviken. Hade hoppats på att justin timberlake skulle spela någon snygg hunk men istället var han en mes som var tsm med en grymt ful och äcklig lärare., Kan även säga att cameron såg väldigt tråkig ut i filmen. Sminkningen var verdelös. Synd på att en sån duktig skådespelare att bli ner klankad på detta vis.

Filmen får en 1/5..
Kiss kass verdelös!



Bridesmaids

Den här filmen blev jag inte heller så imponderad av. Detta skulle va en komedi rakt av. Visst det fanns scener som faktiskt var roliga och som man skrattade åt. Men annars var den bara totalt utflippad. och varför använda en skådespelare som man inte visste vem det vaar? Varför inte välja ut några riktigt bra kändisar och göra grymaste filmen. Nej inte alls imponerad här i heller men får lite plus för några bra scener

2/5



Thor

Många har sagt att dena var dålig så kände ingen lust att se filmen. Men oj var fel ni har ska jag säga er! Grymt bra film. Nathalie portman visar en en gång sina kunskaper i skådis. man tröttnar inte alls på att se henne. Sen att thor spelas av ingen annan än Chris hemsworht som är grymt snygg och var verkligen en riktigt grym skådespelare och passade perfekt in på thor! Hans pappa som ingen mindre än Anthony hopkins är lika bra i alla hans filmer! Nej har absolut ingenting att klaga på denna filmen! Denna rekomenderar jag folk att se. Grymt bra! Hoppas på en efterföljare på denna filmen! :)

5/5



Jag älskar att kolla film och tar gärna i flera tips på bra filmer! :D




Numer 4 :)
Publicerat den

4. Det här är jag bra på

jag är bra på att få hästar att jobba rätt med hela kroppen och inte bara gå på tygeln. Jag har alltid som mål att få hästarna lösgjorda, liksidiga och att hästen jobbar i rätt form. det viktigaste för mig är inte att få hästen att gå ner på form utan det viktigaste är att man rider ner hästen iform från baken och framåt. man kan aldrig tvinga en häst att gå på tygeln vilket många ryttare i dagens läge gör för att det ser bra ut när hästen böjern på nacken. men är det snyggt om hästen böjer på nacken men inte jobbar med resten av kroppen?

Detta tycker jag att jag är ganska noggran med och visst händer det gånger då jag inte kan få hästen att jobba rätt och det tar tid. Men ju mer man ha hjälp av tränare dessto bättre blir det.






Ny header!
Publicerat den




Minnen ! :)
Publicerat den

jagbjuder!:)








Ridpasset idag!
Publicerat den

Red en längre runda idag. Villa ha mer kontroll över honom och jobba honom. han var först väldigt spänd och stirrig, så började med att försöka få honom avslappnad. jobbade honom i vädligt låg form idag både i trav och galopp så han skulle få upp ryggen och jobba med den. Det tyckte jag han var ganska duktig.

Dock blev han i bland hängig i tygel.








Ridpasset igår ;)
Publicerat den

mitt internet är ganska dåligt just nu ibland fungerar det och i bland inte. vilket gör att väldigt många av mina inlägg försvinner. Men vi får hoppas detta kommer in så provar en gång till :)

igår red jag och Gienek ut. Tänkte jag skulle rida honom på ganska lösa tyglar så att han gick i en fri trav och fri galopp. Dock var det inte en så jätte bra ide på en crazy arab. Fick nästan käka grus några gånger. Först i traven bara drog han iväg så fick försöka att lugna honom för jag tyckte fortfarande att det var en bra ide med lösa tyglar. Sen skulle vi galoppera. Tror ni inte han tar bettet och sticker? hade inte en chans att hålla honom. han bara sprang hade noll kontakt med honom. Sen hoppade han för minsta lilla grej.. tänk er den farten? Satt på sidorna några gånger. när jag skulle försöka svänga honom åt sidan började han bocka sattan.- Till slut fick jag stop på honom.

Asså om någon sätt detta hade dem asgarvat.. Det kan inte ha sätt bra ut på något sätt. när vin sedan fortsatte rundan så var han super speedad och bara ville springa. Så det slutade med att jag fick rida med normallånga tygllar och sitta och bormsa honom iställt hela tiden. när jag släppte efter lite gran drog han iväg. fick honom endå till något bra trav på vägen tillbaka.

GAaalen ponny!!











numer 3 :)
Publicerat den

3. Det här behöver jag träna mer på

Jag behöver träna mer på att ha en stadig skänkel. Jag behöver också öva mer på att rida mer med sättet och inte sitta så mycket i stolsits. Det har blivit sämre nu när jag har varit sjuk och inte tränat för tränare. Men det har redan blivit mycket bätte så det är positivt :)






Numer 2!
Publicerat den

2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Jag började rida på ridskola när jag var 5 år , dock var det inte första gången jag red då min äldsta syster hade en ponny tsm med en kompis då mina föräldrar värken hade pengar eller tid, på den tiden för att sköta om en ponny. på det stället där hon hade sin ponny fanns det fler hästar och jag fick provsitta lite då och då. Dock är det inget jag minns för jag var så liten. Jag red iallfall på ridskola tills vi flyttade till en gård när jag var 7-8år gammal, och då fick jag min första häst. Det var inte förens jag fick min c-ponny när jag var 9-10 år gammal som jag fastnade för hoppning.

<3




Hoppade Gienek! :)
Publicerat den

skulle igentligen rida ut men bestämde mig för att rida i paddocken. Brodern var ur gullig och tog bilder, dock blev dem jätte suddiga.. Så himla trött på att kameran inte fungerar som jag vill*!
Men jag bjuder endå på några st för jag är så snäll :D

Hoppade några räcken idag, ett med toblerone under sen två vanliga. Han gick super bra. Dock blev han väldigt het och drog hela tiden. Hoppar man bana med honom , ju fler hinder man hoppar dessto hetare blir han. sen bockar han ibland mellan hindrena för han tycker det är så skooj :D haha. så himla söt alltså!

Något hinder låg på 90 cm något låg på 80 och tobleronet låg på 70. -_- han hade en härlig bjudning och tyckte det var kul och han kändes faktiskt bra. Han hoppade av tidigt på något hinder som ni ser på bilderna. Men annars tyckte han det var roligt och hoppade utan några anmärkningar! :)











Plugga till prov.
Publicerat den

Malin kom vid två tiden. Vi pluggade till växt och djurliv då vi har prov på tisdag.. HATAR verkligen en av våra lärare. Kom igen? För fan hur ska vi kunna så j*vla mycket på bara någon vecka när vi har haft 2 lektioner?? Vi ska kunna ett helt häfte med 200 sidor, + ett häfte med massa djur och växter, sen ett häfte till med massa SKIT!.. Blir så j*vla arg. Ska bli sååå skönt att slippa henne. Funderar starkt på att strunta i alla hennes kurser!

Vi pluggaden iallfall "typ" i två h. som ni ser nedan.. Visst var vi duktiga? :)






Ny Header!
Publicerat den

Jag måste som vanligt uppdaterar med en ny blogg header! :)

Vad tycks om denna då? :)




*Today ! :D
Publicerat den

Inte gjort så mycket idag faktiskt. Hade en jätte trevlig kväll i staffanstorp igår med mycket trevlig folk, Som vanligt! :) jag har varit hemma hela dagen, vaknade vid halv tio, gick ut gav hästarna mat och släppte ut dom. sen gav jag kattungarna mat och gick in och kolla på idol fram till halv fyra. sen åt jag och gick runt lite här hemma chillade osv.

Vid 18.00 kollade jag och brodern på bolt :) Endå ganska bra film för att vara animerad. Vid åtta gick jag ut istallet mockade och tog in och nattade hästarna. Nu har jag och emma kollat film och matat kattungarna  och snart väntar sängen. Ska plocka undan lite grejor först..

Natti natti


Tänk om man kunde dra tillbaka tiden två veckor!




If you only knew
Publicerat den

If you only Knew

Savannah Outen






:)
Publicerat den

Jag är inte värdens snyggaste.
Jag är inte killarnas första val
men , jag är alltid mig själv!






..
Publicerat den

Trött på att bli nerkastad ni skiten. Trött på att alla ska vara så J*vla själviska jämt. Trött på LIVET . Ingenting är enkelt. Man får ingenting gratis , folk ger ingenting tillbaka. Du ger dom allt! Verkligen ALLT. Du ger dem tröst när dem gråter, du tårkar deras tårar och försöker skoja bort det hela. Du hjälper dem när dem behöver det som mest.

Det du får tillbaka som tack för all hjälp
Är, skit snack bakom ryggen..
Du är odyglig.
Du ljuger jämt
Bortskämd ungj*vel.
Du tror du är så perfekt.
Massa j*vla skvaller om att jag snackat skit om mina vänner..
Självisk!

Jag gör alltid mitt bästa inte mitt fel att du inte tycker det..
Jag ljuger aldrig, sen att du inte tror på vad jag säger , hur ska jag kunna hjälpa det?
Jag är inte bortskämd, jag betalar det mesta själv och jobbar för att ha råd till saker och ting
Jag är inte perfekt, inte du i heller för den delen
Ni får tillbaka vad ni gav mig!
Jag är inte själviks, du vet inte ens vad det ordet innebär.

Om ni vill mig något i fortsättningen,
kom till mig istället och säg som det är
gå inte bakom min rygg och säg till mina kompisar
För vet ni vad?
Jag får reda på EXAKT ALLTING ! 

Jag tar inte skit från någon, jag struntar fullkomligt i vad ni tycker och tänker om mig. Tycker ni inte om mig , okej? Jag har aldrig bett er tycka om mig. och igentligen , vad vet ni? Ni känner mig inte !


Lär känna mig!




Gör som alla andra!
Publicerat den

Jag tänkte göra som alla andra och haka på med 30 dagars listan.

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

1. En bild på favorithästen!
Fortfarande och kommer alltid va Beachen <3






Snart praktik! :)
Publicerat den

igår red jag ut med carro. Gienek gick bra, var lite loj och la sig väldigt mycket i handen. Men på vägen hem så gick det bra, trots att det började spööregna! Fixade istallet efteråt och hängde upp täcken, benskydd osv. så nu har jag lite bättre koll på sakerna.

Nu ska jag fixa mig sen dra mig vidare till praktiken! :)






hahah!
Publicerat den

asså läste igenom texten jag skrev i morse.. Jag är imponderad om ni fattade för jag fattade nada. Det ska vi igår på idag och i förgår på igår. fast visa var rätt där det skulle stå igår. men det ska inte va med idag överhuvudtaget. Det handlade alltså om igår och i förgår.. inte bra att skriva texter en dag efter.. haha bättre att blogga samma dag.

precis hemma från la pratika och ska ut och fixa i ordninge Gienek sen blir det en tur ut med honom och caroline på ottey! :) Sees sen!





Tömkörning Gienek igår!
Publicerat den

Gienek blev skodd när jag var på praktik. men mamma sa att det hade gått bra och att han var snäll. På kvällen vid tio bestämde jag för att tömköra då han stog igår och skulle ingentligen stå idag med då han blev ömfotad av skoningen. Men bestämde mig för att tömköra i paddocken för där är det mjukt underlag. :)

ibörjan var han extremt stressad för blåsten och linan bakom rumpan på honom. Men efter en stund lugnade han ner sig och jobbade riktigt bra. I höger varv jobbade han på kanon redan från början dock var han inte alls lika fin i vänster. Efter lite skänkelvikning i trav och skritt gick jag in på volten igen och då hade det lossnat ganska bra och han gick bra i båda varven! :)







Red lillan
Publicerat den

Mitt schema om dagarna är så fullspäckade så hinner knappt blogga. Måndag började sju och var på praktiken till tolv. Mockade till lillan och shippen, bytade vatten, la upp mat, och tog upp hö, vilket jag även gjorde till ottey och flora. Sen mockade jag den stora sommarbetshagen och efter det red jag lillan. Vilket gick helt okej då ponnyn inte är helt lätt.

igår gjorde jag samma saker som igår bara det att jag började 13.00 och slutad 18.00.
Lillan gick inte alls bra igår hon var allmänt jobbig och ville inte lyssna alls på mig. Måste varit blåsten!


Lillan är en c-ponny som ägs av en privatägare i mitt praktikstall! :)




Kräftskiva !
Publicerat den

!







Tömkörnings kurs!
Publicerat den

Gienek gick kanon idag på tömkörning. Denna ponnyn slutar inte förvåna mig. Ibörjan blev han väldigt stressad och bara sprang runt med huvudet i himlen. Efter en stund började jag jobba honom mer och mer neråt, fick massa tips och stina hjälte mig. Han började jobba mer och mer och kom ner otroligt fint och var fint böjd på volten. Jobbade mycket i trav.

Andra passet jobbade vi mer i galoppen och att få honom till att lyssna på mig så mycket som möjligt. Till en början med sturnade han fullkomligt i mig när jag ville ha halt så bara sprang han och när jag ville att han skulle fatta galopp från början så ville inte han det. Men här blev han bättre efter att stina tog över honom en stund. Hon arbetade honom även utanför volten med skänkelvikning och gud vad bra han gick! Sjukt imponderad. Jag provade också på det och det gick kanon! GRYMT Nöjd med ponnyn! Otroligt fin!

Ett inlägg om tömkörning kommer senare så jag förklara lite mer vad det går ut på och varför man använder det.






Tömkörnings kurs nu med Gienek!
Publicerat den

Vaknade precis. Kräft skiva igår med 22 pers. Underbart kul.. Synd bara att jag missade halva festen då jag gick och la mig vid halv elva. Skulle upp nio idag och kände mig jätte trött och inte alls peppad till att gå upp så här tidigt. Dessutom har jag sovit jätte dåligt inatt.. Usch hur ska denna dagen gå!

Ut och iordningställa hästa pollen nu! Hörs seen så får ni bilder sen kräftskiivan me! :D

Bye


En suddig bild från hoppträningen i veckan. Igår hade vi tagit med kameran till tävlinen men värken batteri eller minneskort satt i den.. så inga bilder när jag red igår :( TRåkigt..




Nolla :D
Publicerat den

Upp tidigt och göra i ordning Gienek. Skulle köra hemifrån åtta. Kvart i nio fick vi in hästen! 45 minuter tog det att få in honom i transporteen! Fan vad arg jag blev. Skulle varit på tävligen halv nio så vi kunde gå banan i lugn och ro och sedan lasta ut honom.. Men nej han skulle tvynget jävlas med en..

När vi väll kom till tävligen fick vi flytta min start , TACK torn för det. Så slapp stressa ihjäl mig. Framridningen var han inte så himla rolig. Efter lite galopp och mycket mjukgörande blev han fin. Framhoppningen hoppade han bra men kändes ganska trött och seg. :)

När vi kom in på banan, SHIT säger jag bara. En helt annan häst. Han satte gasen i botten och bara rullade över hindrena som ingenting. Kom av för tidigt på några hinder men lyckade klara det endå. En Solklar nolla blev det :D

Super nöjd med honom!

Fick hjälp med lastningen på vägen hem , tog cirka 20 minuter!


Duktig häst, trött ryttare!




Tillbacka nu :)
Publicerat den

Himla trevlig dag både igår och idag. Fick en söt fux som var trevlig att rida. Snäll och mysig. Snart ska jag ut istallet och fixa till Gienek och städa/tvätta transporten och fixa allting som har med tävlingen imorgon. Vi ska bara jogga ut en runda idag och ta det väldigt lugnt.

Sen ska Gienek bada och förhoppningsvis håller han sig vit tills imorgon! Eller inte.. :) har inte bestämt om jag ska knoppa eller inte. får se imorgon :)





Stolsits till max, Men stina sa tillmig att ha långa ben och som hoppryttare med korta läder blev det betydligt svårare att rida med "långa stigbyglar".. haha , ha överseende. Dock måste jag säga att min sits förbättrades på två dagar. Rätt bra va? Med lite mer träning är jag snart tillbaka!




Kanon häst :)
Publicerat den

dressyrträning idag med Gienek för stina. Han gick kanon bra!! Jävlar vad han va arbetsvillig idag. Riktigt lyssnade på mig och hade en bra framåtbjudning! Fyfan vad nööjd jag är. :D
Lasttränade även när vi skulle köra till träningen. Gick helt okej. Hemifrån tog det 3-5minuter sen var han inne. Hos stina gick det lite sämre. Han slängde sig ut efter att han gått in och mamma tappar honom. som tur är lyssnar han när jag kallar på honom och stannar och tittar på mig.. :)

Imorgon drar jag till kvarnbacka och rider islandshästar och sover över.- Gienek vilar, mamma mockar! :) Kommer hem igen på fredag.. SES då :D








Dressyrpass
Publicerat den

tränade dressyr hos stina idag innan praktiken. Gick upp sju och red hemifrån fem i åtta. Rekod på hur tidigt jag ridit.. hahah! :) Gick endå helt okej orkade bara rida 20 minuter intensift.. Så vi bestämde oss för att dela upp träningen och rida imorgon med.

Min sits har försämrads så det bara visslar om det. Satt rätt mycket i stolsits och när stina sa till mig att ändra så kändes det hel konsitigt.. men ska nog kunna börja rida lika bra igen. Körtelkfebern tog ju ut sig ganska bra på mig.. men det kommer tillbaka. :)






Hoppträning :)
Publicerat den

Äntligen kan jag börja tääävla igen*!! :D Gienek har gått så HIMLA bra dem senaste dagarna och börjar komma i ganska bra form. Så jag har bestämt mig för att ta han till torns på lördag och hoppa en 80 cm bara för skoj skull och för att jag vill se hur han reagarear och är på tävlingsplatser :)

Han är fortfarande ganska tjock , folk får ha överseende med att det fakiskt precis varit sommar. hha :)
Bilderna blev inte jätte bra men me.. Hoppade en bana på 90 cm och han gick klockrent runt. Fyfan vilken häst. Jag la han fel på oxern en gång så han hoppade av ett galoppstprång för tidigt och räckte inte riktigt över hindret. Ska alltid klanta till det.. FY på mig!

Så glad att han verkligen försöker endå. Fast en att jag för fel. Det visar bara på att han litar på mig. Taskig jag känner mig nu. hah :) Pappa stog och tittade på. han bara "Shiiiiiiit, hästen hoppar ju fan 120.. Detta är ingenting"" Wooooww"... Själv var jag jäkligt förvånad över hur bra han hoppade :)

Praktik och dressyr träning imorgon. Spexat schema , vet inte när jag är hemma. Men vi kan jui höras to morroow
Natti







Kort info
Publicerat den

RYTTAREN
Namn: Denise Klevenborn
Smeknamn: Nisse, Dinse
Klubb: Skabersjö Ryttarförening
Född: 19 Oktober1994
Längd: 169 cm
Hårfärg: Brunett
Tävlat som högst,hoppning: LB Pgr av ponnyns kap
Tävlat som högst, dressyr: LB
Hopp- eller dressyrryttare: Hopp


HÄSTEN (välj en) 
Namn: Gienek
Smeknamn: -_-
Född: 1998
Kön: Valack
Ras: Arabiskt fullblod
Ursprung: -_-
Mankhöjd: 144 cm
Färg: Skimmel
Tävlad som högst, hoppning: -_-
Tävlad som högst, dressyr: -_-

UTRUSTNING RYTTARE

Hjälm: Back on Track
Säkerhetsväst: -_-
Stövel/sko: Stövel: Tretorn
Handskar: -_-
Skjorta: -_-
Kavaj: -_-
Spön: -_-
Sporrar: 15 mm Silvriga

UTRUSTNING HÄSTEN
Transport: Boj
Sadel: Jensen saldel, spirit
Stigbyglar: Sprenger
Stigläder: -_-
Träns: -_-
Bett: Rakt Bett
Hjälptyglar:  -_-
Luvor: -_-
Schabrak: -_-

Sadelgjordar: .-_-
Benskydd: olympic
Benlindor:-_-
Ridtäcken: Back on Track, -_-
Täcken: Amigo, Ramo, osv -_-