Skulle ändrat om sadeln.
Publicerat den

Körde iväg och skulle ställa om sadeln innan vid klockan 13.00. Vi stog en h utan för med transporten och bara väntade vid jensen sport.. Han svarade inte i heller i telefonen. Riktigt dåligt tycker jag ! Och arg blir man. man förväntar sig ändå att om man har en bokad tid så ska man iallafall vara där!
Människor kan göra mig riktigt förbannad ibland..

Man får se det posetivt. zamora fick transport träning och idag gick det riktigt bra och lasta henne. Tog max 5 minuter. Det lönar sig om man lasttränar under en vecka. Duktig polle! :D


Mina fina hästar <3




Sjuklingen går och lägger sig..
Publicerat den

jag orkade inte tömköra zamora idag. orkade precis rida sen var jag död. imorgon ska hon tömköras iallfall för på onsdag är det hoppträning hos stina. Jag känner att jag behöver sova nu så ska be ge mig till drömmarnas land. Ni får ha det så bra söta läsare så hörs vi kanske imorgon.

Peace



Jag har dem två finaste skimmlarna i hela värden! <3 :D




Hoppning flisa :)
Publicerat den

Gick riktigt bra faktiskt. Känns att man har ridit storhäst ett tag för det var inte alls lika stor skillnad att rida flisa nu som det var när jag bara ridit ponny till storhäst. Vi fick iallfall till en början med riktigt bra avstånd och hon lyssnade på mig. Dock tyckte hon efter ett tag att hon kunde allting och visst allting bättre än mig. vilket slutade med några språng som antingen var för nära eller för långt ifrån... så går det när man inte lyssnar.

Fick ändå inte ett bra språng mitt i allting. Sluthoppade på 120 cm oxer :) Skoooj faktiskt att det gick så bra tycker jag. Är ju sjuk och allting och flisa är verkligen ingen lätt häst att rida! Det ska ni veta! Hon är både stark och envis. MEN hon ställer verkligen upp på att hoppa exakt allting*! Det gillar jag henne för ! :D



Här kommer några suddiga bilder från filmerna. Dem är inte i ordningvis !:D


110 cm räcke


oxer 115 cm.


Räcke typ 80 cm

oxer 110-115 cm

oxer typ 80-90 cm. Här bestämde hon sig för att hoppa av tio m innan hindret..

...

100-110 cm

120 cm ! :)




Sjuker :(
Publicerat den

hatar att vara sjuk. idag känns det nästan som en bakisfulla? haha. Har spytt och feber. Snart ska jag fixa allting istallet och tömköra zamora. Efter det ska jag hoppa grannens sto. Orkar inte rida gienek också. Jag e trots allt sjukt och ska igentligen ta det lugnt.. fast har man hästrar så har man och det stoppar inte att man ska ta hand om dem bara för att man blir sjuk.. HATAR att ha feber.

Får skynda mig lite nu om jag ska orka och hinna med allting.

Ha det göttans


Zamora e så charmig...



ser att folk kollar bloggen iallfall?
Publicerat den

lite kul att se att det faktiskt finns folk som går in och kollar bloggen fast än att jag bloggar dåligt? jätte kul tycker jag. Det vissar att ni har lite intresse iallfall.

I lördags var jag i staffanstorp och festade hos alexandra. Dock var det bara små pojkar, alltså inget för mig haha. Det var iallfall jätte trevligt. Stack hem redan vid halv ett? eller blir det halv två? om man räknar sommartid. syrran körde mig hem så stannade på mc donald. Mums, vilket matvrak jag var när jag kom hem . tur igen såg hur slabbigt och slarvigt jag åt.. E man lite tagen så e man.




Dålig bloggare...
Publicerat den

Jag har haft fullt upp dem senaste veckorna så har inte haft någon tid över till att blogga och har knappt varit inne på datorn alls. Med tanke på att jag har det mesta i mobilen så blir det lätt så. Var och tävlade förra helgen. Gick piss rent ut sagt. i första gick det ändå helt okej men tyckte inte han hade någon energi eller bjudning alls. fick en vägring i omhoppningen men den tar jag på mig själv då jag la honom way to snäft. i andra ville han helt enkelt inte. Nu har han haft 1 veckas total vila för att vila upp sig. den här veckan drar vi igång så smått igen. Hade praktik förra veckan och går väldigt långa dagar. från 07.30 till 16.30 så är helt slut och orkar ingenting.

nu har jag bara fram till på torsdag kvar sen har jag 1 veckas lov. SKÖNT och välförtjänt.
Zamora är igång fullt och vi har börjat hoppa så smått på träningar. Den här veckan blir det hoppning. Var dressyr förra veckan och det gick riktigt bra. Var även iväg och tömkörde henne.

snabb info. nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon,




Tävling torns.
Publicerat den

Tävlade i torns för två veckor sen har inte hunnit med resultatet men ni får snabbt här.

Han kändes kanon bra hela helgen och skötte sig utmärkt.

90 cm : 5:A och klockren runda. Allting bra flöt på bara och han skötte sig så himla bra. Den bästa rundan vi gjort tsm

Debutt 1 m med gienek. kom 2:A med 4 fel i ohm. 6 sekunder snabbare än vinnaren. Tyvärr rev vi sista hindret så det var lite tråkigt. Här var han grym. Svängde när jag ville han skulle svänga och bara gjorde allt jag bad honom om så det var himla roligt att rida honom :D






Tävlade i lördags :)
Publicerat den

var i väg och tävlade i trolleholm i lördes. ponnyn var inte på sin bästa sida. Kändes seg och var allmänt irriterad. fick ingen bra rytm i banorna och blev mycket slå upp huvudet i Lc och i LB blev det många kanin hopp.

Trots detta fick vi bra resultat.
LC hoppade han bra fram till första hindret i omhoppningen. tog en snäv sväng och precis i svängen slår han upp huvudet och "halv" hoppar upp i luften och sen vips kom hindret och han hade ingen chans att hoppa det. Han e ingen häst som vägrar. Han hoppar verkligen allt med mig och stället upp på allt. Men det var helt omöjligt att hoppa hindret. Så det var bara att ta ut svängen och rida runt igen.

LB . VANN vi. han kändes inte alls bra men trots det hade vi bäst tid med hela 5 sekunder snabbare än numer 2. Så det var jätte kul! :D Imed att han inte heller hade sin bästa dag så kändes det riktigt bra! :)






Första hoppträningen ! :D
Publicerat den

idag hade jag och zamora vår allra första hoppträning tsm för tränare. Gick ändå helt ok med tanke på att jag inte hoppat henne så mycket och hon e en väldigt bossig tös. Jag ser framsteg för varje dag som går så det e roligt faktiskt ! :)