Ny Header..
Publicerat den

Ny header tycks?








idioter..
Publicerat den

Det finns grymt många idioter i dagens samhälle och det är inga jag vill umgås med helt enkelt.. Jag ska inte skriva in något dåligt på bloggen nu för mina privata känslor angår inte er. Dessutom är det kanske inte jätte roligt att läsa om mina personliga problem med folk här på bloggen hahah :) Nä Glada och positiva tankar ska vi ha här. Bara så ni vet så raderade jag precis ett inlägg som jag suttit och skrivit ut.. Glad att jag aldrig publicerade det ..

Snart ska jag köra mamma och pappa till skåneplantor så dem kan hanlda sen hem igen. Ska rida gienek i eftermiddag om det inte regnar vilket det gör nu.. Fan ta sverige helt enkelt.. :(

Men som sagt positivt tänkande.. :)

Vi höör snart bloggläsare!!






Pommes, lövbiff och bearnaisesås Min FRUKOST :D
Publicerat den

Jag är lite störd ibland jag vet. Men det kan inte hjälpas. Pommes,lövbiff och bearnaisesås till frukost.. Jag vet att ni är avensjuka. och vet ni vad? Det var SJUKT GOTT :D


Dock ser köttet äckligt ut på bilden.. :(




Chasing liberty
Publicerat den

Sitter och kollar film nu :) Red inte idag, regnade för mycket så orkade inte. Bjuder på några bilder från igår :)








Man kan inget annat än älska han!
Publicerat den

upp tidigt på morgrarna nu för tiden så har värken ork eller tid att blogga. Har fullt upp hela tiden. Kom hem från skolan halv fem höromdagen vilket jag kommer göra nu då jag slutar så seent. Hade en timme på mig sen iväg till malmöfestivalen. var hemma tolv på natten sen skolan dagen efter igen. sen har jag en häst också som måste skötas och ridas varje dag. Han får såklart vila en dag., :) Så bli inte kinkiga för att jag inte bloggar.

Deyaaj är här nu. Kom igår faktiskt men var på malmöfestivalen så träffade honom inte förens inatt. Vi har busat och myst hela dagen. nu är han trött och ligger och sover.

Ska snart ut och rida Gienek. Tror det blir ett dressyrpass i paddocken. Rider ungefär varannan dag nu ibörjan då han ska komma igång nu ordentligt. vill ju inte stressa fram i heller men tycker detta är bästa sättet. Jag är väldigt noga ivanliga fall att bara rida max 1-2 gånger i paddocken iveckan. då jag tycker det är svin viktigt att hästar kommer ut och ser naruten istället för att vara i en tråkig gamal paddock. Jag menar hur kul är det att bara se stängsel hela tiden? Dessutom rör sig hästen på ett mer fritt sätt när man rider ut och jag tycker det sätter mer muskler och hästen får ett starkare psyke.




Älskling <3




Malmöfestivalen nu!! :D
Publicerat den

Kom hem , fixat mig och duschat. Drar till malmö nu! :)

Nice outfit va?! :)






Tar bussen om en kvart..
Publicerat den

Godmorgon läsare. Sitter här nu fullt på klädd och det spöregnar ute.. Ska ta bussen om en kvart till örs. Möter upp malin och olivia på vägen. När vi kommer fram ska vi va i "studiestalen" Eller vad man ska kalla det på ett stall. Där vi ska gå igenom papper, praktik, grupper, schema osv. Sen efter det har vi lunch vid 11-12 tiden tror jag.  Sen ska vi rida ut hästar sen slutar vi vid klockan 15.00.

Efter det drar jag hem snabbt duschar och drar mig vidare till malmöfestivalen!!
Riktigt snabbt inlägg.. Klockan tickar på och jag måste dra mig vidare nu

Hörs sen läsare


Miss u <3




Små skutt med gienek!
Publicerat den

Shit vad nöjd jag är med Gienek idag. Hoppade lite små skutt i paddocken. Shit vad det gick undan hahah! :) Han verkligen älskar att hoppa, asså jag skooojar inte när jag säger verkligen!! Hoppade inte så högt det var mer bara för att känna på honom. Hoppade heller inte så mycket. Han är ju inte fullt igång så. Vill ju inte stressa iväg honom i heller.

Han var otroligt fin i traven, galoppen blev också riktigt jävla fin!! Provade min hoppsadel på honom och den passade faktiskt. Beachen var också rätt bred i ryggen så det blir säkert bra.

Nu ska jag dra mig till sängs. imorgon är det en hel dag i stallet på örs. Rida under eftermiddagen. Gienek ska vila och jag ska in till malmöfestivalen och se rix fm, Chris medina ska ditt och uppträda :D





Godmorgon :)
Publicerat den

Detta är nog första gången det faktiskt är godmorgon. Klockan är 07.00 och jag har precis fixat mig och ska snart gå till bussen. Det blåser och är rätt kallt ute så känner inte alls för att gå ut. Hatar att vakna till sådana dagar. Det är då man bara vill ligga kvar i sängen och mysa, Eller alla dagar är sånna igentligen haha :) You know me..

Jag har ingentligen inte så mycket att säga. Idag händer inte så mycket, ska börja med någon naturlektion (NO) vet inte vad faktiskt men den lätt rätt tråki.. Efter det är det lunch, har inte bestämt var vi ska äta än så tar det när jag kommer hem igen. Sen var det något gemensamt vi skulle göra under eftermiddagen. Det stog en förkortning på schemat som jag har absolut ingen aning om vad det betyde haha :)

Jag är hemma igen vid halv fem och då ska jag ta det lugnt en stund. blogga lite och sen rida Gienek. Min dag låter så intressant va? Men jag tänkte jag delar med mig lite nu när jag går i skolan så länge om dagarna.
Bra va? :)

Klockan Tickar iväg, Vi hör sen :)






Tur på lilla prinsen!
Publicerat den

gienek gick endå helt okej idag. i början var han lite loj och tyckte han skulle få bestämma hur turen skulle se ut. Men efter ett tag så lossnade han någorlunda. Dock gick han och blåste upp sig för minsta lilla sak , han är som en treåring i huvudet. På slutet blev han riktigt trött och låg i halsen. Som jag nämt tidigare tror jag det beror på att han inte har ork eller muskler till att hålla huvudet på plats.  :)

Efter mycket träning så kommer det nog bli bra och jag tror det är det som är "problemet" för honom om man säger så. Jag tycker han har en jätte fin trav. Galoppen behöver jobbas mycket mer på men det är nog också för att han inte har muskler eller ork än att den inte sitter på plats.

Jag jobbar fram sakta och tar dagarna som dem kommer.
:)

Vad hände där? haha :D




Stallet nu folks :)
Publicerat den

Nej tar en tripp ut istallet och rider Gienek en runda. Behöver koppla av lite nu efter skolan..
Hörs sen




Maybe ? !!
Publicerat den

Massa planeringar .. Säger ingenting i förväg då jag inte vet hur det kommer bli. Eller hur vi gör, var vi ska osv.
Nyfikna nu? jag vet att jag är det iallfall :D






Lunch De Lux
Publicerat den

orkar verkligen inte med min skola. Första dagen och vi går från 08.30-15.00, Seriöst? Vi kunde iallfall fått en liten mjuk start. Dock gjorde vi ingenting i heller så kunde lika bra få vara hemma!!

Jag och några vänner lunchade iallfall på cafe 2000. Jag är ju inte så förtjust i sallad. Haha, Jag är mer Subway människa, eller så ska det va riktigt mat! Inga Sallader! Fy på dem..  
Här har ni iallfall mina fina sallad:
Pasta, sallad, kyckling, tatziki, ost och majs.
Det är typ det enda jag äter hahah om man ränkar sallader då :)

Nej en tupplur sen stallet.







Hårt dressyr pass :D
Publicerat den

Gienek fick kämpa på idag, och jag måste säga han börjar ta sig ganska bra. Han blir dock ganska låg i formen. Tror det kan vara att han inte har värken ork eller muskler att bära upp naken. Eller så är han bara lat. Han blev iallfall rätt så fin i traven och galoppen blev bra på slutet. ibörjan var han inte alls bärig men på slutet blörjade han bära upp sig och då blev han faktiskt rätt så fin , Dock blev han lite låg här med. :)

Tog även två skutt bara för skoj skull på ett litet räcke. Har ju planerat att jag inte ska hoppa honom förens han har gått ner i vikt. Men han tyckte det var så himla roligt att skutta över ett litet kryss. :D Tyckte faktiskt jag med haha :D

Imorgon ska snyggingen ridas ut när jag kommer hem från skolan.




ENFDAST I BLOGGEN OCH JAG BJUDER SOM FAN NU ALLTSÅ FÖRSTÅR NI?




Dagens fiix!
Publicerat den

Skolan börjar imorgon så idag får man fixa sig lite haah :) Naglarna ska göras i ordning. Sen kommer syrran färgar håret och ögonbrynen. Sen ska dem på plockas och ansiktet ska sättas i ansiktsbehandling. Ska även hinna rida Gienek innan allt detta ska göras. Det kommer ju ta tid att färgahåret och fixa naglarna.. :)
Kommer känna mig så Fräsch imorgon hahah ! :)

Mamma och jag har precis kommit hem från att handla färg. Vi handlar på en speciellt frisör stället där endast frisörer får lov att handla och i med att min syster går en sån linje så får hon också handla. Höhö :)
Så det blir extra fin/hållbar färg. För er som undrar vilken färg så är det mocha. Jag ska alltså färga ut det röda. Jag gillade det röda men det blev ganska ojämt i håret då jag är mörkare på vissa ställen och ljusare på vissa. Blir ju inte så jätte snyggt då om ni förstår vad jag menar :D

Nej mina vänner får snart sätta igång med allting sååå jag hinner bli klar innan jag ska gåå och lägga mig. får max va uppe till 22.00 för att orka upp imorgon.. Hihi ! :) 

                              




Veronica maggio
Publicerat den

Precis hem kommen från en underbar kväll på malmöfestivalen som vanligt med mina underbar vänner! :) Skulle ju ingentligen velat lyssna på Daniel- adam ray men det blev lite för tidigt att åka in då jag höll på med hästen. tog bussen till veronica sjöng iallfall. Grymt skön röst har hon. Dock kunde jag knappt hennes låtar vilket är lite synd. :(






Longering av Gienek!
Publicerat den

hade ju mens värk idag som in i nordens, så pallade faktiskt inte rida. Hade nog bara varit iritterad och jobbig så gienek fick slippa det tyckte jag, så omtänksam jag är va? :) Longerade iallfall den lilla prinsen. Vet inte hur många gånger han har blivit det innan eller om han har det , vet faktiskt knappt någonting haha. Han lyssnade iallfall otroligt bra.

Jag trodde faktiskt inget annat. Han lyssnar verkligen kanon på människan. Jag menar jag kan kalla på honom i hagen och han kommer. Han står lös i stallgången och lyssnar om jag ber han komma eller stå still. Iallfall så lyssnade han på longeringen. Jag sa skritt han skrittade, jag sa trav han travade, jag sa galopp han galopperade, jag sa halt och han stannade medesamma. Asså kom igen? Haft hästen en vecka och han liksom lyssnar? Hur opfostrad få man va? :D

Han vill liksom alltig göra sitt bästa också. Så himla söt :) Han hade jätte fin baktekning i traven fram skulle jag önska lite mer arbete. även i galoppen då jag inte tyckte han skött på tillräckligt. Kan ju va att han är rätt tjock också så han orkar väll inte riktigt. Är rätt nöjd med honom endå :)

imorgon blir det antingen hårt dressyr pass eller Galoppträning. Vi får se vad vi blir sugan på :)


Hahah bilden bjuder jag på till mina kära bloggläsare för jag tycker så mycket om er :)




Baha..
Publicerat den

Skäms något så fruktansvärt.. Pappa fyllde år igår och jag glömde säga grattis.. Vilken taskig dotter jag är.. :( Men har haft så mycket annat i tankarna.. Usch , nej fy på mig. Som tur är så har jag köpt en fin present till honom! :)

Snart blir det stallet, Gienek ska ridas. Antingen ut eller ett HÅRT dressyr pass i paddocken. Får se vad jag känner för. Fick min mens precis så har otroligt ont i magen och är aningn kinkig. får hoppas det inte håller i sig då vi ska se veronica maggio uppträda ikväll på malmöfestivalen skulle igentligen se daniel-adams ray som sjunger gubben i lådan bland annat men pallar inte åka in där vid sju. Veronica börjar inte sjunga förens vid tio.

Vad Ska ni göra ikväll kära bloggläsare? Mötter kanske er inne på malmöfestivalen? :)






Bilder sen gårdagen :)
Publicerat den

Var iväg igår igen med mina underbar vänner. Dock var det inget bra band som spelade så vi fick roa oss själva. Åkte öven virvellvinden. Fick åka ass länge. Kan säga att ciderna var inte långt ifrån att komma upp igen samma väg dem kom in.. Sjuk kul var det iallfall ! :)

Åt även på subway. Som jag har längtat efter den mackan hahah!.. usch det är hemskt hur mycket man kan gilla det. -_- :)








Malmöfestivalen igår! :)
Publicerat den

Otroligt rolig kväll med folket och perikles som musik! Gud vad gryma dem var. Hade så jäkla kul, dock finns det människor som inte borde finnas.. usch blir grymt arg på sånt!!..men men! Tur man har sina vänner iallfall :)

Snart blir det duschen och ännu en rolig kväll med mina vänner. Vet faktiskt inte vem det är som spelar idag.






Mysigt Tur Ut Med Gienek! :)
Publicerat den

Tog min lilla prins ut på en tur. Skrittade Barbacka, tog även lite galopp och finingen tyckte det var så skoj och la till några bocksprång... Jag försökte så gott jag kunde för att sitta kvar haha! :) Ingen sand tyggning här inte.
Han är så himla go den lilla pojken! :)

Fokuserade inte på något speciellt idag utan red bara en tur. Gienek uppskattade nog att få ta det lite lugnt :)! Man ska ha lite roligt/mysigt ibland också.

Imorgon får vi se hur vi gör. Har inte planerat så långt än. :)







Malmöfestivalen! :)
Publicerat den

Malin och jag håller på att fixa oss inför malmö festivalen nu :D Första cidern uppdrucken och vi taggar sattan nu :) I malmö möter vi upp alexandra och hennes kille + hans vän, Olivia , zara och hanna! :) Vem ser man mer där inne? :)

Hoppas ni får lika kul som jag!! För jag ska ha det över nice :)










Obs med mami! :)
Publicerat den

Var iväg med mamma hela eftermiddagen. Shoppade ett par Pieaces byxor på Veromode. Höga. Ass snygga och sitter verkligen super bra. Fick även mamma att köpa ett par Tighta jeans. Hon andvänder aldrig jeans också köperm hon ett par tajta. Imponerade :D Hon köpte även två koftor.

Jag hittade ett blått smalt kärp som jag ingentligen skulle köpt men pallade inte gå tillbaka till affären. Får bli en annan dag ! :) Här har ni byxorna snygga va ? :)







Hoppning Flisa :D
Publicerat den

Shit vad kul det var :D Jag har ju inte hoppat sen mars så detta var ju ass kul. Vi hoppade en oxer på 80 cm och slutade på ett räcke på 90 cm. Jag var lite taskig någon gång och satte av henne för tidigt men hon hoppade snällt över det endå. Kändes som hon skött mig ur sadeln varje språng. hahha :) Jag är inte van att hoppa storhäst och inte van vid att hoppa överhuvudtaget längre. Jag har ju varit sjuk och sånt också.

Tyckte endå det gick rätt bra med tanke på att jag ridit hästen 3 gånger innan och nu hoppar :) Rätt nöjd över mig själv. Dock skulle jag vilja jag kom tillbaka lite snabbare efter språnget och att jag inte blev så framåt tung. Blir lätt att hon bara hänger sig i tyglen då. Hon är ett bra bevis på en sån häst man måste rida med sättet till 100%.. Tror det kan bli en jätte bra utveckling för mig faktiskt. :) Ska prata lite med mina föräldrar så att ekonomin går ihoppa också. Ska ju ha två hästar själv också. Så vi får se ! Defenitift en häst jag hade kunnat tänka mig att rida mer ! :)




Flisa och Louise :)




Dressyr Gienek :)
Publicerat den

Gienek gick faktiskt bra idag. Tog lite galopp på fältet först innan vi gick in och dressyr tränade i paddocken. Anledningen för att vi inte gjorde det på fältet vaar att det var så ojämt.. Han är ganska lat och lägger sig gärna i handen på mig. Han är inte spiellt musklad och tränad än så det kan ju va lite att han inte orkar.
På slutet blev han fin iallafall. :)

Imorgon ska vi rida ut en runda. Tror det blir barbacka så vi bara myser lite. Annars blir det en ganska lugn runda endå. Får se kanske låter han vila. har lite saker jag måste fixa innan malmö festivalen ! :)






Gienek ridas, Provhoppa flisa.
Publicerat den

Stallet snart, Gienek ska dressyr tränas, Antingen på fältet eller i paddocken. Får se hur långt dem har kommit med körningen. Sen ska jag provhoppa flisa. Spännande? :D Sist jag hoppa var fan i mars. Usch vad snabbt tiden går. Springer ifrån ! :)

Om det går bra så får mamma och jag disskutera lite kan bli att flisa är en av dem hästarna jag kommer rida i höst. Men vi får see ! :D Nu avslöjade jag precis "min" andra häst.. ;)





Black Beauty :(
Publicerat den

har legat och kollat på Black Beauty nu i några timmar.. Usch tårarna bara sputar.. :( Sorgligaste filmen ever. Påmins för mycket om beachen också. Hästen blir sjuk, skadad osv. Dock blev inte beachen dåligt behandlad med endå. Slutet på filmen är föör sorglig. När Joe kommer till en markande och ser black beauty helt smal och misshandlad. Också gnäggar beauty på det sättet så han ska förstå att det är han och han tar undan panluggen och ser en vit stjärna.. Usssch :( Neej slut på sorgliga filmer för min del.

För övrigt älskar jag filmen!






Tisdag..:(
Publicerat den

Skolan börjar på tisdag.. Läntar inte alls:( Vill ha mer sommarlov och hålla på med hästarna hela tiden!!


Klassfotot förra året..! mahhaha :) kan ju inte sägadet ska bli kul att träffa vännerna för träffar dem nästan varje dag.. hahah :)




Knäpp ponny!
Publicerat den

haha jag dör av skratt när jag rider denna hästen. var nära på att trilla av minst tre gånger. Alltså han hoppar över små stenar som är 2mm stora.. och slänger jag åt sidan för små "buskar" som är längs vägen. Sen tvärstannar han när vi kommer in galopp för att vägen är lite mörkar på något ställe.. :) hahah jaag döör så rolig häst :D Sitter med ett leende på läpparna.

Dock var han inte jätte fin idag. Var inte samarbetsvillig över huvudtaget. haha endå är han så rolig att rida. !








Tummen upp (Y)
Publicerat den



Jag är rätt störd ibland.. igår lärde jag mig göra tummen upp på facebook. hahaha och ja jag tyckte det var så coolt. Min kompis som är lite mer störd än jag tyckte bara jag var knäpp och garvade sönder sig.. Men erkänn den är rätt cool?  :) Jag menar vem kan göra tummen upp på facebook bara så där? :D okej jag erkänner jag är rätt störd... Men det var faktiskt ganska roligt..Eller vad säger ni bloggläsare? var den cool eller är jag bara allmänt stöörd? haha :)

Hoppas ni förstår att jag driver med er! ;)


Mja vi är nog rätt störda endå..




Tips på bra bloggar?!
Publicerat den

Jag älskar blogg värden och allt som har men det att göra. Tycker det är svin kul att läsa om folks liv osv. Dock tycker jag det finns ont om bra bloggar. Så behöver lite tips. Någon som vet någon bra blogg? :D
Läser alla sorters bloggar.






Godmogon folk! :D
Publicerat den

Jag har äntligen lärt mig hur man sätter in en headers! :D Så watch out. Jag kommer byta ganska ofta ny då det kommer nya hästar in i mitt liv hela tiden. Sååå :) Spännanade va. Blir inte så enformigt då. Rätt stolt över mig själv faktiskt.

Gienek ska ridas idag. Såg dem hade kört på åkern. Blir kanske lite busridning? Det hade han nog gillat.
Ska fixa det sista istallet. Hästarna ska komma in nu iveckan. I Think.. Dem mår ju bäst av att vara ute igentligen men det är så dåligt väder :(.. Vi får se.

Jag kommer kanske rida tre hästar till hösten :D
Nu blev det spännande va??
Nej det är inte stormur och Gienek och en till haha.,
Det är Gienek och två helt nya hästar! :) Spännande va? Jag är iallfall jätte spänd :P




Ny Header !
Publicerat den

Vad Tycks? Första gången jag gjort än. Blev den bra tycker ni??





Trevlig kväll istp
Publicerat den

Malin, alex och jag tog en tur till mc donald och snackade lite och sånt. Kollade även på filmer när malin provred några pollar. En av dem var super duper fin och hon ska prova den imorgon igen. 5 år , fux med liten söt bläs. Jätte fin häst och tyckte dem var ursnygga tsm. Hoppas det går bra imorgon :)

Jag ska även provrida en häst i morgon, kanske , tror jag. Eller provrida och provrida. Ska provhoppa flisa. Grannens sto då jag kanske ska rida henne 3 gånger i veckan hädanefter och ev tävla henne. Så vi får hoppas det går bra :) Flisa har jag ju ridit innan om ni minns det.

Nä klocka tickar på och ska försöka att inte va uppe hela natten så jag sover hela dagen imorgon. Gienek ska ridas ut. Lite mer trav arbete än innan står på listan. Måste få ner den lilla tjockisen i vikt.

Godnatt mina kära bloggläsare.





Kort Dressyr Pass
Publicerat den

Vi kände för att jobba lite lätt och mamma kunde fota så Gienek och jag tog en tur i paddocken istället. Red kanske en kvart då jag inte vill rida mycket längre i med att han inte är igång. Han var helt okej. Lite loj i skritten först och i traven ville han inte riktigt bära upp sig. Galoppen kändes faktiskt OK. Han gick faktiskt bra för att vara första dressyr passet på länge. Duktig polle.
Nästa gång skulle jag vilja har lite mer bärighet från honom och jobba honom mer på volt så han blir mjuk i kroppen. Gärna små åttvolter också så han blir smidig och böjbar. Galoppen får vi jobba mer på när det andra sitter på plats. Men går inte in mer på den nu.

Här har ni några vackra pic. Jag vet att min sists inte är den bästa men tänkte mer på att få honom i form än på min sits.




Överviktig Men Snygg <3




Stallet nu..
Publicerat den

Ut i stallet nu. Ska strö upp Gieneks box då dem snart ska börja gå inne igen. Sen rida ut en mysig tur.. Ses snart :D




Kämpa på sverige!
Publicerat den

Sverige nia i Bratislava

Sverige blev nia i Bratislava och fick dela på poäng med likaplacerade Polen och Tjeckien. Schweiz vann och går upp i ledningen i tabellen för FEI Nations Cup Promotional League.
En omgång återstår i Promotional League, Gijon CSIO***** i Spanien. Gör Sverige ett toppresultat är samtidigt som Schweiz gör ett bottennapp finns chansen att vinna ligan. Annars återstår finalen i Barcelona i september för Sverige att avancera till hoppningens toppliga.

Det svenska laget blev nia i Bratislava och var inte med till andra omgången. Schweiz vann och gick om Sverige i tabellen.

Källa: Risport.se





Väntar på hovslagaren..
Publicerat den

Mamma kom uppsrpingandes och väckte mig.. :/ hovslagren skulle komma nu någon gång mellan 3 och 6 och hon skulle iväg och fixa galler till Gieneks box så¨nu får jag sitta hovslagare vakt.. Usch så tråååkigt! Stormur är iallfall behov av en värkning.

Gienek ska jag rida ut kanske en kort stund i paddocken så får jag se om mamma vill fota så jag kan lägga upp några snygga bilder till er :D Vad säger ni om det?








Mygg jävel!!
Publicerat den

Gienek var otroligt snäll idag. Red ut en runda med mamma. Det gick bara att rida hela barnvallen sen var vi tvyngen att vända då myggen höll på att äta upp hästarna. Både stormur och Gienek var riktigt iritterade på myggorna. Gienek taktade nästan hela tiden och bara ville springa men jag sa till han att lugna ner sig och då gjorde han det. Duktig ponny som lyssnar! Vi travade dock lite idag pgr av att hästarna var så iritterade. Men dem tyckte bara det var skoj och Gienek flög nästan iväg i galopp ibland haha., Sötnos.. :)

Han har dock fått ett sår vid sadelgjorden då min sadelgjord nog inte passar honom riktigt. Hans ägar glömde att skicka med en sadelgjord , i think.. Måste ringa dem imorgon. Får rida barbacka tills det har läkt iallfall..
Stackas polle! :/


Du är vackrare en vackrast! (L)





Vita springare! :D
Publicerat den

idag blir det sån LAZzy dag. Jag har verkligen ingenting planerat mer än att rida min fina vita springare. Mamma och jag bestämde ju att vi skulle rida ut så blir en härlig tur någon gång ikväll. Ska även ut och promenera lite nu. Han måste röra på sig så mycket som möjlight. Han är så tjock så vågar inte överanstränga han för mycket. Det kan ta skada på hans ben och sen har han precis kommit från bete sen i april-maj månad tills nu.

Fina poojk ! (L)





Mc donald mat..
Publicerat den

eftersom pappa är och ser fotboll bestämde jag och mamma att vi skulle va onyttiga. Jag tog mc donald mat och hon pizzA. Duschen väntar sen blir det att krypa ner i sängen och kolla trilogyn av sagan om ringen.. Svin trött...
Godnatt kära blogg läsare! :D




Skritt tur :)
Publicerat den

Skrittade Gienek en tur på barnvallen bara. Ganska kort runda då han inte har stadgat sig än. Han var lite spänd i början men efter en liten stund slappnade han av. Skötte sig utmärkt i stallet och var allmänt lugn. Så stolt över honom! imorgon blir det en skritt tur till med mamma och stormur. :)


Gienek




Gienek!
Publicerat den

Här har ni honom!! :D
Den nya hästen nu ska följa hädan efter :D
Spännande va? Jag är verkligen super glad ;D








Bloggar inte förens på söndag..
Publicerat den

Nu blir det bloggpaus tills på söndag då jag kommer tillbaka från göteborg. Ganna miss u all.






Badade:D
Publicerat den

Svin kallt , 15 grader i vattnet och ja vi badade...





Positiv D-ponny säljes
Publicerat den

Positiv D-ponny säljes. Hästar säljes
Positiv D-ponny säljes. Hästar säljes

Typ: D  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2001  
Namn: Agnes  
En fantastiskt fin och kapabel ponny. Älskar att hoppa och gör det med riktigt  bra teknik.Har ett stort mod.Känslig och kvick med en bra galopp. Lugn och snäll i all hantering. Trafiksäker. Tränar regelbundet för Maggan Bäckström och Ted Nätterqvist.
Agnes är en tysk import efter Mondeo , Mira
ALL utrustning ingår
Vi säljer Agnes pga att Amanda blir 19 år i år o. får då bara tävla avd.B  
 
Tävlar i dagsläget La Msv B i hoppning men har kapacitet för mer. http://www.youtube.com/watch?v=2etBdqe8WCY   http://www.youtube.com/watch?v=wKXkp20YyRg&feature=related   http://www.youtube.com/watch?v=1R 1z2LFFho8&feature=related
 
Pris   130 000 kr



KLAAR! :D
Publicerat den

Klar med alla boxar dvs. haha ;) Snyggt blev det också ! Imorgon tar jag resten av stallet sen ska pollarna få komma in på sööndag :D Längtar som fan. Det är så mysigt när dem tuggar hö och man behöver mocka osv. Sen håller man bättre koll på vad dem får i sig och kan BESTÄMA hur mycket dem ska äta också.. usch... Vill ha söndag nu!! :/

Nä duschen nu sen dra jag till stp !


Bilden är inte MIN!




Måla stallet en timme nu..
Publicerat den

Nä byta om och gå ut och måla stallet en timme är vad jag ska göra nu!! :D
Det ska målas vit! Man får tänka på att det blir svin snyggt när det är klart.. Motivationen i det hela. Hur gör ni med era stall? Hur ser dem ut? Målar ni? oljar ni? Jätte nyfiken sså berätta :D






Vacker Allround
Publicerat den

vacker allround. Hästar säljes
Vallack F: 2004 162cmE; Metropolis U: Kati UE: Szentes Furioso-5. Körd i 1-2och 4 spann, riden, går ca LA dressyr hoppar 1m. trafiksäker, mycket trevlig gång. Importerat från Ungern. Ny film på både ridning och körning på www.palomino.se

Pris : 45.000:-




Sover för mycket..
Publicerat den

Nu har jag precis vaknat som vanligt. Imorgon har jag bestämt mig! Jag ska ställa klockan på tolv så jag är uppe hela dagen så jag sedan kan gå lägga mig i tid på fredag kväll.. Ska ju iväg till gbg vid tio tiden! Måste va pigg då vet ni och då går det inte att va uppe halva natten.. hha ! ;)

Dagens ser lite så här ut. Ska STÄDA rummet. Sen hinna med att måla i stallet lite innan jag sticker in till stp för att möta upp olivia. Får väll se vad vi hittar på men ska hem till mig sen och kolla film och ha det bra :D
Vad ska ni andra göra idag?






Harry Potter ;)
Publicerat den

Vet ni vad gott folk? Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla harry potter och dödsrelikerna del 2. Så ni får ha det Awesome och Sov så gott så hör vi imooorgon :D










Veckans planer ;)
Publicerat den

Lite sent men VSG ;)






Sportig Hopphäst
Publicerat den

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=516656

Sportig hopphäst. Hästar säljes

Sto f.03 ue: Irco Mena. Tävlad upp till 110. Startklar i full tävlingkondition. Snäll i all hantering, lätt att lasta, klippa, sko, duscha etc. En riktigt hoppkanon som aldrig stannar på hinder! Passar dig som vill träna och tävla.

Pris : 60.000 :-







Ny Kategori
Publicerat den

NY Kategori :




Tävlingsbyxor?
Publicerat den


Hittade dessa byxor på en annans blogg. Jag tänkte Shit va snygga tävlingsbyxor.. Sådana vill jag ha!
Läser texten så är det vanliga tights som är köpta i en helt vanlig affär.
ÄR det bara jag eller är dessa inte otroligt likt ett par tävlingsbyxor?
Sanslöst snyygga var dem också.. Dock vet jag inte om jag hade velat ha dem att gå med till skolan och sånt.
Vet tyvär inte priset eller var dem kommer i från..




Ursäkta kära bloggläsare..
Publicerat den

Jag ber tusen gånger om ursäkt för dålig uppdatering idag. Vaknade vid tre så kom broder med hans syskon. Vi har spelat uno Näst in till hela dagen. Lovar att jag uppdaterar extra mycket i mooorgon :D

Ska höra med allesammans , någon som vet bra bloggare som är värt att följa ? Via bloglovin ellr nått? Finns ont om seriösta bloggare som gör roliga inlägg och som inte klankar ner på allt och alla. Jag menar alla har väll sin egen stil? Hade alla haft samma stil så hade det blivit jätte tråkigt. Tycker jag i allfall!

Kommer upp med några Tips inlägg snart!

                            




H&M?
Publicerat den


Hade man inte sätt helskoddningen så hade jag nästan gissat på att detta var jeans från en helt vanlig affär.
Kan inte bestämma om jag gillar dem elr inte. Dem var ju inte fula men är dem värda 549:-`? Billigare att köpa ett par jeans i affären och sy in skoddningen haha ! ;)

Vad tycker ni? Snygga eller fula?
Ni hittar dem på hooks.com




Målning av stallet ! ;)
Publicerat den

Var iväg och skulle fixa något med dressyr sadeln som btw är till salu. kan lägga in ett inlägg om det sen. Men var hemma igen vid halv sju dem senaste två timmarna har jag och mamma målat det svarta i stallet. Så nu är det klart. Imorgon är det det vita och gallret som ska målas. Hästarna ska börja gå inne på söndag. Efter söndag blir det ju hårdträning för både mig och gienek! ;)

Här har ni för och efter bilder. Ser ni någon skillnad? :)


FÖRE



EFTER




Efterlys !
Publicerat den

Jag efterlyser min förre detta c-ponny, charlie heter han. Född 1990 så han är 21 år gammal. Vet att han flyttade till en tjej uppe i klippan om jag inte minns fel och sen sålde hon vidare honom till någon. Dock vet jag inte vem det är. Han är en korsningsponny, brun, svart man svans och strumpor. Han har blivit misshanlad på ett ställe så jag vet att han inte är att lita på nu. Han är 134 cm i mkh.

Har ni sätt denna ponnyn var vänlig och hör av dig till mig på bloggen. www.highcase.blogg.se
Vore jätte tacksam om ni hjälpte mig att hitta honom.
Kram
Denise




Bloglovin ;)
Publicerat den

Följ min blogg med Bloglovin



Vaknade precis..
Publicerat den

Nej folk detta är inget skämt.. klockan är halv fyra och jag gick precis upp! inte okej med andra ord. Måste börja ställa om tiden. Ni som längtar tillbaka till skolan, ta er någonstanns.. Det är så himla skööönt att slippa matematik. Kom ihåg, Redan första veckan i skolan längtar vi till jullovet och när jullovet kommer vill vi inte ha det för det är kallt och dant då vill vi ha sommarlov istället. Nu har vi sommarlov så njut!

Måla stallet står överst på listan idag. och ja jag började på rummet igår.. Men slutade efter 2 minuter. Pallade helt enkelt inte hha. Skärpning Denise..

Vad ska ni andra hitta på för något idag?







Endast i bloggen!
Publicerat den




Finast uppe i himlen älskling! <3



DJ och jag myser !
Publicerat den


Är han inte otroligt söt min fina lilla pojk?!

Nu ska jag städa mitt rum så jag har det gjort.. Hahaha! Eller inte. Nej men måste skärpa mig nu och få saker gjort. Är ganska lat nu för tiden när det inte finns någonting som driver mig.. Innan var det ju hästarna som gjorde att jag gick upp på morgonen för att rida , mocka osv. Men nu finns det inget! haha.

Någon som vet några bra bloggar jag kan läsa? Gärna skvaller bloggar, älskar sådana ! :)
Gott folk vad säger ni? Vill ni ha en för och efter bild på rummet? Vet inte ens om jag vågar lägga i det.. Ja så illa är det faktiskt!




GÄSTBLOGGNING UTAV FÖRSTAKLASS
Publicerat den

Okej kompisar nu får ni vara med och inviga min debut av gästbloggniiing! Så jag vill bara börja med att säga grattis ^^
Okej såhär är det! Just nu sitter jag och väntar på mina nötter som ska bli väldigt rostade till brownies! Asså jag svär dom kommer bli typ världens godaste på denna jord. ! 
Ehm.. ja jag heter Anisette född 94 går estet-teater på heleneholm bor i hässleholm med pappa och i malmö hos mamma. Pendlar ganska friskt därimellan! Jag hade en D-ponny vid namn Jasmine V som vi sålde för ca 1 år sen :( saknar henne sjuukt mycket.

Rider just nu hos ett stall här i hässleholm 2 fina tävlingshästa, en hopp och en dressyr. Ehm.. japp. 

Jag och Denise träffades genom ett stall där jag stod med Jasmine i, utanför staffanstorp (där jag bodde innan) . Vi träffades genom gemensamma kompisar och blev ett härligt gäng på 4. Vi gjorde sjukt jävla grymma saker typ varje helg! Utflippade karaokekvällar, fester, oändliga övernattningar, samtal, uteritter! Ja allt möjligt! Helt galet skoj va de ^^
Klart man längtar tillbaks ibland, fast nu är det lite annorlunda vi har kommigt ifrån varandra pga dålig kontakt och ni vet man börjar olika skolor efter högstadiet jag flyttade från staffanstorp och man kommer ifrån varandra helt enkelt ^^
Men ni ska veta att Denise är en sjukt rolig tjej lika utflippad som jag (hehe) svinsöt och helt underbar. Rider som en gud dessutom!
SÅNT e livet ;)
Så ja.. det va väl det jag hade att säga tror jag, vem vet jag kanske kommer tillbaks någon gång ;) Ha det gött alla läsare här på blogg.se
besök gärna min blogg nattstad.se/anisette.svensson !
<3



Denise tipsar
Publicerat den


Snygg och enkel CRW Jacka från hööks.
279:-
139:-


Helskodda Champion CRW
599:-
Jag har ett par och är hel nöjd med mina! :)




Roligaste rundan ever!
Publicerat den

En av dem roligaste rundorna jag någonsin ridit beachen! Fyfan vad kul vi hade.. kan inte låta bli att skratta åt att han inte ville svänga åt höger... Älskade ponny <3






Mår inte bra..
Publicerat den

Mår inte så bra, ont i huvudet och är jätte trött.. Måste vara vädret. Det är sommarlov , dvs det ska bara sol ute så man kan sola och koppla av.. Usch vad jag HATAR svensk sommar!

Måste städa mitt rum idag.. Har stått på listan i flera veckor nu!! Känner mig lat .. haha vem gör int det?
Ni måste komma med tips på vad ni vill läsa om så jag kan blogga efter er också. Förlåt att det inte kommer så mycet hästinlägg men ganska svårt när jag inte rider hha. På söndag ska det bli ändring på det och ni ska få massa häääst inlägg! :D Jag längtar lika mycket som ni haha.






Mode tips
Publicerat den


199:- Gina tricot

Har inte bestämt om jag gillar denna elr inte men men..
Gina tricot
299:-

Skulle aldrig i mitt liv bära sådana byxor men dem var ganska coola faktiskt.!
Gina tricot
349 :-
VILA Mash Dress Raven på Bubbleroom.se
Bubbelroom
399 :-





Godnatt folket!..
Publicerat den

Varit igång hela dagen och hjälpt pappa med att bära in flera tusen kilo ved så är rätt så trött nu. Dock gick nog min fobi för spindlar över.. Jaja såg nått gott i det hela och det är själva träningen. Viktigt att hålla sin kropp i trim. Min träning börjar ju snart. Om en vecka kommer min lilla polle Gienek. Ska bli såå kul att börja träna igen. Jag har rid abstinens så det bara visslar om det..

Förmodligen ska jag upp och rida gienek en dag tsm med hans ägare. Vi får väll se hur det blir med det. Hade varit roligt. :) Nä nu väntar sängen.. Natti natti Pepole!


Calle får stå med på bilden idag.




Chris Medina, What Are Words
Publicerat den




Fortsättning Drinkar!
Publicerat den


SNOWBALL
2/4


TEQUILA SUNRISE
8/10

TYVÄR KOM DET INGA FLER BILDER.

JÄGERMISTER
8/10

TOM COLLINS
10/10 MUUMS

VARGTASS
0/10

SAN FRANCISCO 4/10






Bakis igår..
Publicerat den

Shit vilken kväll det blev i fredags.. Mådde så dåligt igår att jag inte ens kunde gå upp ur sängen. Men nu är jag pigg igen och har fullt upp med att fixa bilderna så ni kan få se ;) Hade otroligt trevligt, dock fick jag för mycket och decka ute på fältet vid ett tiden.. inget jag är stolt över!


Första drinken ISBJÖRNEN!
4/10 FÅR DENNA I POÄNG.


TURKISK PEPPAR ÄR SHOTEN.
8/10


GETING
4/10

PINA COLADA
1/10 ÖÖÖRK!


CUBA LIBRE, ELLER SOM VI ANDRA SÄGER ROM OCH COLA!
8/10


CALLIANO HOT SHOT
0/10.. GILLAR INTE KAFFE!






Pretty little liars
Publicerat den

Kolla några avsnitt av pretty little liars sen sängen ellr vad sägs? Funderar på om jag ska städa rummet med eller om jag gör det imorgon?! Vad säger ni? funderar en stund till. ;)
Annars godnatt folket så ses vi i morgon bitti!










Tack Sandra För Headern! :D
Publicerat den

Jätte tacksam att sandra som ni hittar på www.dkrsryttare.blogg.se gjorde en otroligt fin design!! :D
Tack så hemskt mycket!
Vad tycker ni andra? Snygg , Ful ? Var inte blyga för att skriva vad ni tycker! :D






Miss you
Publicerat den

People do not understand how difficult this is.
I miss you, please come back to me.
everybody goes on, but I remain in the same place.
8/6 The day you went to heaven.






Rödhårig! ;)
Publicerat den

Färgade håret för typ två dagarn sen men glömt lägga upp resultatet så varsågod mina kära blogg läsare.
Vad tycker ni? Snyggt, fult?! Tål Kritik! ;)


Dock är det lite rödare på toppen då jag hade utväxt. Ska färgadet en gång till snart så det blir jämt! :)




Just nu! :)
Publicerat den

Blåser ganska mycket ute på landet men det hindrar inte mig från att sola! ;)










Mossen!
Publicerat den

                                  




Ute kväll vid mossen"!
Publicerat den

Härlig kväll vid mossen med Hanna,malin, Marcus, Hanna, Philip, Robin, Jonathan. Fiskade och lyssnade på musik. Super duper mysigt! :D Vid tolv tog jag bussen hem. Snart väntar sängen. Imorgon hoppas vi på fint väder så jag kan sola hela dagen. Det hade varit något va? Måste skaffa bränna nu tills skolan börjar ju.. Det har ju trots allt varit sommar, haha..
                                    




Gienek
Publicerat den

Gienek kommer den 14 agusti så snart får jag fullt upp igen!


Bilden gör honom inte rättvisa! Han är jätte fin! ;)
Dock är han otroligt överviktigt!
Massa träning i agusti/september innan vi kan ut och tävla! ;)