ut istallet!
Publicerat den

nu blir det en runda ut i stallet. fixas inför tävlingen imorgon. Sen ska allting som går att putsa putsas. Alla benskydd ska rengöras och läggas snyggt i korgen. Täcken ska tvättas och hängas upp. Sommartäcken ska plockas undan. shabrack och luvor ska tvättas. Saker ska plockas undan och läggas på sin plats.  Spindelnät + halm ifall det kommit något ska bort från vägar och tak. Halm ska slängas ner och fyllas upp i en av boxarna. sen ska hästen ridas och fixas. Så mycket att göra lite tid. Skynda skynda.

Ses snart folks :D




Hoppträning för Leif Nilsson idag!
Publicerat den

Gienek fick följa med till skolan idag för att träna för leif nilsson. Hoppade lite olika linjer, svängar, bommar och sånt. Ponnyn skötte sig kanon som vanligt. ibörjan var han lite seg och out of game eller nått. vi hoppade små skutt så det har nog med saken att göra.. haha. :) Nej men han tycker det är så mycket roligare att hoppa högt. Han brukar så mycket mer allvar och drar på järnet. Leif höjde till och med lite extra till oss på slutet.

Det var himla kul att han skötte sig så bra. Det var ett helt nytt ställe med 4 helt andra hästar och folk på läktaren. Han brydde sig inte alls utan var hel cool. Ska se om jag kan få ihop något av filmerna som filmades. Olivia filmade halv vilket va framridning + små hinder. Filmen blev då Kanon. Sen filma mami när vi hoppade högre och lite roligare övningar.. vilket inte gick så vidrare bra..
Filmerna då alltså..



Fullrulle som vanligt.
Publicerat den

Anmälde mig till skabersjö i helgen 80 och 90 cm. Så nu blir det hoppträning i skolan på fredag och tävling i helgen. Så får nog rida ut resten av dagarna. Anledningen till att jag efteranmälde mig va för att det inte låg någon bra tävling till nästa vecka igen som vi skulle ridit :)




Tävling trelleborg :)
Publicerat den

Tävlade i trelleborg igår. Riktigt härlig dag och perfekt vääder. Vi hoppade LD och LC alltså 80 o 90 cm.

LD A/A : Felfri och har absolut inga anmärkningar meren att han reagerade som vanligt på allting runt omkring inne på banan förutom hindrena dem hoppade han perfekt och brydde sig inte ett dugg om att det var en grind här och där.. så det kändes så jävla bra! :D

LC A0/A0 : jag vet inte exakta fel här men fick två vägringar och fel pgr av överstriden max tid. Fyfan vilka snygga språng han la in i denna klassen. Jävla vad bra han hopppade! :D jag är extremt nöjd. jag tar på mig vägringarna själv då jag vet att det var jag som tabade mig. Ponnyn hoppar ju inget gratis om jag säger så. Nej det är en ärlig och otroligt trevlig ponny!

Dock var han väldigt seg idag allmänt. fick puscha på honom ganska mycket , den biten brukar han fixa galantt själv. Jaja han hade väll inte en perfekt dag. :)






Chill dag i skolan..
Publicerat den





Filmerna!
Publicerat den

Här kommer filmerna





sydslätten!
Publicerat den

bloggen har varit katastof dåligt uppdaterat för det har varit något fel på där jag lägger in inlägg med nu är det äntligen fixat!

Tävlade ju i sydslätten igår. ponnyn skötte sig kanon bra och jag är gryymt nöjd över hans prestentation.

LD, hoppade kanon bra och hade ett härligt flyt igenom hela bana så det kändes jätte bra! :D Nolla blev vi och fick en liten gul blå rosset med oss hem :D

LC debutterade, han hoppade kanon bra och kändes betydligt mer med mig i denna klassen. Dock överhoppade han sig något på första hindret. vid fjärde hindret blev det ett litet missförstånd mellan häst och ryttare så ramlade av. hahah.

För övrigt är jag sjukt nöjd över honom. Det var länge sen jag hoppade två klasser. var sjuk så länge så jag är stolt över mig själv som orkade rida. Men måste säga jag var helt slut när vi åkte hem haha.




bra med blogg i mobilen?
Publicerat den

har lagt in några inlägg med mobilen. på så sätt hinner jag blogga oftare även om det inte är något större inlägg. Vill ni att jag ska fortsätta med det eller det blir för tråkiga inlägg? Kom med tips på hur jag kan förbättra mig. som jag skrev i tidigare inlägg är jag GRYMT imponerad hur snabbt Gienek gick in i transporten idag. Med tanke på att det tagit så lång tid innan. Hoppas nu bara detta håller i sig så han går lika snabbt in på lördag på tävligen. Tror det är på lördag iallfall måste kolla upp det så jag inte planera fel. Just det , red honom efter att vi lasttränat. Red en runda i möörkret. Men det gick sjukt bra och ponnyn skötte sig kanon! Hade en härlig trav och galopp. Han tappade en sko igår när vi lasttränade så hovis måste komma någon dag denna veckan och slå på den.. imorgon ska vi till flyinge hela dagen och kolla massa hästar. Sen blir det hem och lasträna igen och rida. kanske skulle till flyinge igen på kvällen och kolla roffes clinic men vet inte hur det blev med det. Ha det gööttt



Lastträning
Publicerat den

Lastträna precis. Tog 5 min Max båda gångerna. Stoolt är jag över honom ! :)




Skoolan nu
Publicerat den

Sitter i skolan med bästa Malin, väntar på att mentorstiden ska börja :) efter det har vi fucking no..vill hem nuu. Ska lastträna gienek och rida ut ikväll




Första inlägg med mobilen ...
Publicerat den

Ska snart sova.. Hoppas alla har haft en bra dag. Själv har jag haft studiedag. Lasttränade gienek bland annat och det gick faktiskt bra. Ska göra det fram till tävlingen på lördag. Tagga . Hade en underbar helg föresten mycket folk :) kul som vanligt..




fullrulleee
Publicerat den

idag har jag haft fullt upp! :D Känns kanon när man har något att göra hela tiden och inte ligger på latsidan. början av dagen var jag, mamma och mats iväg och handlade inför festen det sista. "ballonger" , drinkmix , blanevane, blommor, vasar osv. Sen hem och fixa blomorna då. hade köpt små krykor där vi satte i en liten ros och massa annat sött. så dem blev faktiskt jätte gulliga :D 

Sen plocka sandra upp mig och vi körde in till nova och shoppade. Hittade ett super gulligt linne, blått och spetts, ursnyggt. Tror jag har bestämt mig för jag ska ha på mig i morgon, men det talar jag inte om för det blir en surprise. Hittade även två stövlar jag gillade. 500 kr st, så mamma och jag ska åka ditt någon dag och köpa dem. Nice ;D

När jag kom hem och jag och kalle in och solade 20 minuter sen tog vi bussen hem. Vid halv elva bestämde jag mig för att gå ut och rida då ryggen hade släppt och jag mådde bra! Kom precis in.. hahaha ! Snackade med grannen också så det tog lite tid. Men himla roligt var det. Han var super duktig Gienek, i början var han tjafsig och jobbig men har inte ridit igenom honom sen i måndes så det var inte så konstigt. har ju haft ont i ryggen så har bara kunnat skritta. Så han var lite galen och osamarbetsvillig men efter ett tag släppte han så det kändes KANON då.

Nej massa saker och göra imorgon känner jag så måste sova.