party pic
Publicerat den

lite oväntad, eller kanske inte.. men blev lite folk hemma hos mig i lördas. Himla trevligt. och min fina kamera gick runt lite här och var. Dock blev mer än hälften av fotona suddiga så fick inte med bilder på alla som var där. Man filmade även med min kamera och ni ska veta, att fyfan vad kul det är och se/lyssna på alla så här efteråt. Man missar ju fan halva festen..
 
Vill ni jag ska vara taskig och slänga upp filmerna här? Bland annat på när folk sjunger osv... haha
 
Folk
jag och ted
folk
 
Sista bjuder jag på för att jag e så snäll :) hahah
 
En lyckad kväll med andra ord.
puss



sova en timme :)
Publicerat den

Nu ska jag sova 1-2 h innan jag drar iväg med richard och ström och tränar.. ikväll vet jag inte vad jag ska göra. utgång kanske? eller bara vara hemma och sovaa.. Får se
 
Höres



Tävling Lexus , sydslätten :)
Publicerat den

Gick upp vid halv sju i morse. Hästarna tyckte det var jätte konstigt att gå ut i hagen när det var mörkt ute.. Stack till tävligen tio över sju och var framme kvart i. Gick banan , anmälde lexus och åt. Vid 8 gick vi för att hämta ut honom och strax där efter börja jag rida fram honom.
 
Framridning: Kändes riktigt seg och inte alls på hugget. Fick driva som fan för att få honom till att gå fram. För övrigt blev han väldigt mjuk och fin och kändes helt okej att rida.
'
 
Framhoppning : han totalt vägrad att gå fram till räcket. Tramsade sig som fan. Fick Göra en "omhoppningssväng" och komma utifrån vägen istället , bara för att få över honom.. Tog några bra språng på räcket sen 2 på oxern. Helt ok språng men ändå inte lika bra som han gjort innan.
 
Banan : 7 fel, felfri på hindren. Han totalt vägrade gå fram till första hindret. oturtligt nog hade vi kommit inanför starten så fick fel. Red på hindret igen och han hoppade resten av banan utan problem. Dock överhoppar han sig rätt så rejält på dem flesta hindrena. Han är ju trots allt en stor häst, men tror han behöver lite mer rutin så blir det nog bättre. Nöjd ändå..
 
 
snygg häst
 
ps: Det var lite roligt, kom fram en tant efter att vi ridit. Hon bara " bra kämpat. Duktig du var som fick över honom" , troligt vis hade hon sätt hur han betedde sig på framhoppningen och sen hur han betedde sig på banan. Alltid kul med beröm :)
 



På väg hem från tävlingen
Publicerat den

På väg hem nu, Lexus hoppade bra men tramsa lite. Nöjd ändå. Berättar mer sen :) puss




Chilllar
Publicerat den

 
Hej på er,  har precis gjort lite puttepanna och klämt i mig det. ska ut till hästen snart och longera henne.
ingetning planerat idag så får se vart kvällen bär. Antingen blir det lugn serie kväll , jag är öppen för förslag. såå? kom gärna med förslag.
 
pöössss
 
 



bilder från allra sista tävligen med Gienek :)
Publicerat den

 



springer :)
Publicerat den

jag har gått upp 5 kilo från min normala vikt, alltså där jag vill va, alltid har varit och vill fortsätta va.
Så nu är det bara att börja springa och träna, äta nyttigare.
 
idag börjar jag iallfall min resa till min målvikt. sprang 5 km i skrylle, kanske inte det bästa och börja med då det var en J*vla bit och springa. Den första km om ganska fort, sen nummer 2 helt okej, sen tog det en jävla tid innan nummer 3 kom.. haha, med lite power walk i mellan gick det hela 5 km ... Tog bara 35 minuter. så det var inte så farligt.
 
imorgon är det tävling med lexus på morgonen så får se till så att jag får en ordentligt nyttig frukost.
sen på eftermiddagen drar jag en sväng till gymet med richard och ström.
 
Hur länge tror ni jag pallar?
 
 
 
 



Gay klubb :)
Publicerat den

igår gick jag ut med 4 vänner, alexandra, malin, dennis o roger. ingen klubb meren level hade öppe i malmö så vi tänkte vafan vi provar. Dock stod det ingenting om att det var en bögklubb på deras facebook sida. Kul kväll hade vi allfall, speciellt när mina killkompisar blev uppraggade av andra killar... hahah :) Sjukt kul ändå.
 
Måste säga att det var jädrans snygga bartenders där med, fast dem va såklart gay. Dj:n var inte speciellt bra i heller men det blev en bra kväll iallfall..
 
idag har jag bara legat inne. Fixade till hästarna för en stund sen och ska lägga mig i sängen och bara kolla serier resten av kvällen / natten. så ha det så bra så höörs vi imorgon
 
pusssar
 
ps: kameran dog på vägen ditt så blev nästan inga bilder :(
 
 



eternal flame
Publicerat den

 
Grym låt



Hej :)
Publicerat den

Godmorgon, eller god eftermiddag. Vakade vid 12 idag. Har inte gjort ett skit, ska städa mitt rum nu , sen ska jag ut i stallet och fixa. Eventuellt longera z annars får hon vila.
 
Ikväll drar jag och några vänner till level och festar loss. Vem det blir exakt vet jag inte än men får se vem som var sugen. :) Vad ska ni göra idag?
 
puuusss
 



Chillar !
Publicerat den

 
Skulle ju iväg till min bror men han svarar inte så nu struntar jag i honom. just nu sitter jag och kollar resor. Vill iväg till något varmt land så jag slipper svenska vintern. Behöver värme.
 
Dock har jag inga pengar att åka utomlands för just nu. Allting går åt till uteställena.
 
nu ska jag ladda ner en film och bara mysa om det inte kommer upp något mer spännande ikväll. puss



Zamora idag :)
Publicerat den

 
Red ut en sväng på min sessa idag. Hon gick så himla bra. Dem flesta hästar blir ganska lösgjorda på vid hoppningen och det brukar hålla i sig till dagen efter. Det gjorde det i allafall på henne. kunde jobba henne riktigt bra i både galoppen och traven.
 
Lite vila gjorde nog henne gott faktiskt för hon har varit super fin alla dagarna sen jag satte igång henne igen. Det är super kul och rida henne. :)
 
Min vackra vackra häst..
Zamora är verkligen inte fotogenisk och vill inte alls ofta bli fotad. Jag tog nog 100 bilder innan jag fick en bild med öronen fram. Så fort man tar fram kameran åker öronen bak. sen vill hon inte stå stilla i heller utan går efter mig vart jag en går. Så ni vet haha ;)



Black and white party..
Publicerat den

För er som missade vad jag hade på mig på catrins black and white party är här en sneak peak. Dock hade jag svarta skor och inte vita :)
 



Lång helg :D
Publicerat den

Då tar man ett extra lov här då. Ledig fram tills måndag eftermiddag. Ganska så skönt, vill inte påstå annat :) Ikväll drar jag nog en sväng in till malmö för att hälsa på brossan.. Sen får vi se vad för skoj det händer under veckan. är ingen planerare utan tar det som det kommer :)
 
Kanske utgång på onsdag. På fredag kan jag ju inte gå ut för ska tävla på lördag. pallar inte va bakis och tävla. Får se. Höres
 
hanna och jag på hipp :)



Hoppning :D
Publicerat den

Lexus
 
Hoppade som en klocka igår. Hjälpte zara hoppa fram honom innan jag själv hoppade upp och hoppade. Härlig känsla och en enorm scoop ligger denna hästen inne med. Vi hoppa bana på 105-110 igår. Längtar tills vi kommer upp i klasserna lite. Han förtjänar att visa vad han går för, och jag är himla stolt att det är jag som får rida honom. Tävlingen på lördag känns lekande lätt om han skötter sig. "ibland" tycker han att det är lättare att springa åt sidan istället. Men jag ska va tuff. han kan ju praktiskt taget gå över 90 cm hindren. :)
 
Lekand lätt. :)
 
Zamora
 
hoppade helt okej idag. Ju mer vi hoppade dessto mer lyssna hon. Fina språng på 90 cm idag. Super nöjd. sen blir det lite för vilt ibland. Men lyssnar hon blir hoppen kanon bra.
 
Både hon och jag äter just nu. Ska ut om en liten stund och rida ut en runda. Mysigt
 



Myser
Publicerat den

Z står gången och äter medans jag mockar. Kom hem för en stund sen , var iväg och hoppade Lexus. Nu ska z och s hoppas. Hörs sen :)




Family and friends makes u happy
Publicerat den

 
 



Underbara hästa polle :D
Publicerat den

Red z i paddocken igår och hon gick förvånats värt riktigt riktigt bra! :D idag red jag ut henne en runda och oboy vad hon tyckte det var kul. Några gånger trodde jag att jag skulle få smaka grus. Hon skötte sig kanon bra för övrigt och var himla trevlig och rida. Hon taktade nästan hela rundan. Dock lät jag henne få springa av sig lite grann på en sträcka och det tyckte hon va skit kul och bockade som en vild häst.
 
Så himla kul att hon jobbar på bra trots att hon stått lite grann. Hon tycker det är kul och det gör mig glad :D !!
Mamma gick ut för att fota men blev suddiga allesammans. Längtar tills vi får hem system kameran igen.
 
Z, ny klippt :)



200 dagar till studenten :)
Publicerat den

 
igår var jag i skurup hos simon och firade med klassen, 200 dagar till studenten :) Jätte trevligt och en del shots togs. Vid 11 kom zara ditt och vi åkte in till malmö. Först hem till henne och fixade till oss lite sen vidare till ett par vänner och sa hej, sen vidare till ett annat ställe och zara började dricka. Hon hade kört så här satte hon bilen. Sen drog vi ut vid 2 tiden till klubb f. En himla trevlig kväll med andra ord. och sorry för den komplicerade texten. haha, men pallar inte skriva ut alla namnen sen vet jag inte om jag borde göra det på bloggen i heller. En del vill ju vara privata.
 
kom hem vid 5 i morse och gick inte upp förens vid 13.30. Sanna tog hästarna i morse. Riktigt skönt ! :D
 



Min fina häst på G igen :)
Publicerat den

Nu har z äntligen fått skor så nu börjar jag rida henne som vanligt. igår trimades hon lätt igenom och på kvällen skrittade vi ut en runda allihopa. ( jag mamma och sanna ) var inte alls meningen att rida henne 2 ggr på en dag men en skritt runda dör hon faktiskt inte av :) Super mysigt och kul va det. Tror jag och sanna väckte halva vallby med vår fina kareoke sjungning. mamma bara hängde med haha ;)
 
idag ska z få jobba lite extra med galoppen i paddocken. Detta ska vi göra med bommar längst varje kortsida på sidorna. Jag vill att hon ska få upp och jobba igenom rejält. Den galoppen jag vill nå, når vi oftast bara efter att jag hoppat henne så idag provar vi detta istället.
 
Den 9:e ska vi iväg och tävla. Börjar med ett dressyr program sen hoppar man. Både spirit och zamora ska med , skoj skoj. :) Den 24:e tävlat jag en lokal 90 cm på lexus.
 
Hööörs
 
Z ser ju lagom glad ut. Men kul hade hon iallafall :)



jag älskar dig
Publicerat den




upptaget liv..
Publicerat den

Hej på er mina kära läsare som jag ser klickar in trots att jag inte bloggar så mycket längre. Som sagt är jag väldigt upptagen. Efter att jag fyllt 18 år och upptäckt nattlivet finns det ingen helg jag har tråkigt. Dock har det kanske blivit lite mycket. Sjukt jobbigt och gå upp till skolan på vardagarna. Som tur är så har jag ett ganska så chill schema och har rätt mycket ledigt.
 
Var iväg och hoppade lexus i lördas och det gick kanon bra ! Taggar tävling den 24, blir bara en 90 cm. :)
Väntar fortfarande på hovslagaren till z.. han skulle varit här för 3 veckor sedan. Men så fort hon blir skodd sätts hon igång som vanligt igen. För övrigt rider jag henne bara lite grann i paddocken då hon tappat två bakskor. Känns inte så snällt och sitta och trimma i paddocken varje dag om man nu inte kan rida ut..
 
haha redan nu är jag sjukt uttråkad på att blogga känner jag... Sjukt tråkigt är detta verkligen! Ni lär nog inte höra av mig på ett tag så ni kan lika bra sluta läsa min blogg...
 
ha det
 
Jag i lördes hos malle :)