Tävling Lexus , sydslätten :)
Publicerat den

Gick upp vid halv sju i morse. Hästarna tyckte det var jätte konstigt att gå ut i hagen när det var mörkt ute.. Stack till tävligen tio över sju och var framme kvart i. Gick banan , anmälde lexus och åt. Vid 8 gick vi för att hämta ut honom och strax där efter börja jag rida fram honom.
 
Framridning: Kändes riktigt seg och inte alls på hugget. Fick driva som fan för att få honom till att gå fram. För övrigt blev han väldigt mjuk och fin och kändes helt okej att rida.
'
 
Framhoppning : han totalt vägrad att gå fram till räcket. Tramsade sig som fan. Fick Göra en "omhoppningssväng" och komma utifrån vägen istället , bara för att få över honom.. Tog några bra språng på räcket sen 2 på oxern. Helt ok språng men ändå inte lika bra som han gjort innan.
 
Banan : 7 fel, felfri på hindren. Han totalt vägrade gå fram till första hindret. oturtligt nog hade vi kommit inanför starten så fick fel. Red på hindret igen och han hoppade resten av banan utan problem. Dock överhoppar han sig rätt så rejält på dem flesta hindrena. Han är ju trots allt en stor häst, men tror han behöver lite mer rutin så blir det nog bättre. Nöjd ändå..
 
 
snygg häst
 
ps: Det var lite roligt, kom fram en tant efter att vi ridit. Hon bara " bra kämpat. Duktig du var som fick över honom" , troligt vis hade hon sätt hur han betedde sig på framhoppningen och sen hur han betedde sig på banan. Alltid kul med beröm :)
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?