Ebba Von Essen ! :)
Publicerat den

Tränade för ebba för drygt en vecka sen nu.. Zamora fick följa med till skolan. Det var jätte kul och hon skötte sig kanon trots att hon var lite kinkig i mitten av ridpasset.
Vi tränade mycket på att ha olika takter och att inte hålla samma tempo hela tiden för det blev enformigt. Sen övade vi också öppna och skänkelvikning. Samt att hästen skulle va helt raktställd. Vilket här Zamora satte stop haha. :)

Vi börjar med öppna på sidorna. Här skötte hon sig helt okej faktiskt. Hon är ju trots allt klar i sin utbildning. Men hon var duktig och jag vart nöjd. Sen gick vi över till att ha hästen rak på diagonalen och här totalt vägra hon gå fram och skulle hoppa upp i luften. Men det var bara att bita ihop och försöka få fram henne. Förmodligen blev det jobbigt för henne när hon inte fick stöd ifrån vägen. Efter det jobbade vi skänkelviking på medelinjen. Hon är ju grön men trots det gjorde hon det helt okej och jag vart jätte nöjd med henne :)

Galoppen vart det lite små missar med här och vart för hon skulle bråka lite smått men annars tyckte jag hon ha en bra galopp. Även här jobbade vi hästarna med att minska och öka galoppen.
Himla nyttigt pass och något jag defenetivt kommer att ha nytta av i framtiden :)




Kolla även hon kan skänkelvikning haha :)






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?