Första gången jag sitter på henne på dryt 3 veckor!
Publicerat den

Hon är tuff, hård, envis, tung, sur, kinkig, sto, brunstig och gör absolut ingenting själv!
Men ni måste erkänna, Visst är hon ögongoooodis!! :D



Idag satt jag på sessan igen efter drygt 3 veckors paus. Jag har haft hårdträning med gienek och sattsat på honom. Nu är Gieneks tid förbi och det är bara zamora som gäller! :)
Detta ska bli himla kul att ge sig in på. Det kommer bli väldigt jobbit, tufft, mycket slit och förmodligen mycket bråk och tårar. Men vi ska också hitta kärlek, vänskap och komonikation. Zamora is on Action!

Hon fick sig en lugn ute ritt och lite trim i paddocken framför kameran. Detta ska bli himla kul och se hur hon utvecklats nu under sommaren. Det är sten hård träning som gäller så vi kommer ut på tävlingsbanorna till hösten. Hon skötte sig riktigt bra på uteritten. Inga avtrillningar och inga speciella anmärkningar. Hon var väldigt lugn och kändes någerlunda trygg.

Ställde dock inte så höga krav på henne idag utan ville bara känna lite på henne. Det är ingen lätt häst jag har köpt och det kommer ta tid innan vi verligen har hittat varandra. Vem har sagt att det ska va lätt med häst? man kan inte få allt serverat på silverfart.
Vi tar dagarna som det kommer nu och ni ska få vara med på vår resa! I PROMISE!







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?