Fältävlan / terräng resultat :)
Publicerat den

 
Äntligen nerkryppen i sängen och klar i stallet efter en lång förmiddag på tävling.. Sattan i gatan vad det regna. Dem var inte speciellt snabba i heller. jag och sanna beräknade att jag skulle starta 100 minuter efter att tävligen började vid 10. så när tävlingen började gick vi och lasta ur och brodda och sånt.
 
Vi skulle ha väntat då jag inte kom in på bana förens vid 12.30. En del ekipage tog fan nästan 10 minuter att komma runt banan och dem räknade med ungefär 4 minuter per ekipage. jaja trötta var vi men tack och lov för ridhus så vi kunde rida fram.
 
Framridningen : Gick kanon bra ! :D Hon var så grymt rolig och rida och var mer för mycket lösgjord nästan. haha. Men super nöjd. dock blev hon trött efter 2 h .. och började sura lite.
 
Framhoppningen : Dem hade en oxer att hoppa fram på resten var terräng hinder, vilket jag tycker är ganska snällt. då z inte har hoppt terräng hinder förut. Hon skötte sig kanon bra och hoppade bra.
 
på banan : hon började bli kinkig och grinig nu. fick alldeles för lång framridning och hon började bli trött. man hoppde först 4 st vanliga hinder inne på en bana innan man hoppade ut ur banan och in i terrängen och efter att ha hoppat terrängen hoppade man 4 st hinder till inne på banan.
Banan bestog av 8 hinder och 10 st terräng hinder.
terräng hindrena var allt från, stockar, block, halmbalar, vattengrav och lite till. Hon brydde sig inte om något och gick snällt ner i vattnet... Grym häst :D! resulat: felfri ritt på terräng ett pet inne på banan. hon tycke att 50 var för lågt och var slarvig i sina ben.  super nöjd över min sessa!
 
såg att det var någon som fotade på banan så får hoppas dem lägger upp bilderna på hemsidan så fort som möjlight :)
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?